- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

ok
Sandra - to zapraszamy częściej

km - no nie żartuj nawet - wreszcie doczekałam się kogoś z lublina - i ten ktoś jest w UK - no nie

kurka wstawiłam suwaczek z zębami Kamki i pisze że jeszcze nie ma zębów - no jak nie ma jak widać że ma

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

WITAM serdecznie

Daria mnie cos świata z tych protokołów ze zadaje pytania typu czy niejestescie spokrewnieni, zadnych chorob nie ukrywacie adresy podac i takie srata tata... i tego typu rzeczy oczywiscie byly tez pytania dziwnej tresci u nas ;/ najpier odp.facet wiec moj czasami niekumal czy to o jakies gejowskie zapewdy nie chodzilo hehe Nie wiem czy wszedzie sa takie same pytania
a co łaska no jesli niemacie u siebie rozpiski co łaska od... to daj ile uważacie i ile macie

My dalismy 300 stwierdzajac ze za godzinke mszy to i tak bedzie na plusie... zreszta jeszcze inne wydatki sa koscielny wystroj orkiestra itd niemowiac juz o calym slubie hahaha
km jak dobrze kojarze to wchodzisz w profil u gory

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Daria pytalas sie o protokol, my bralismy slub w kwietniu 2012 wiec jestem swiezynka

U nas dziisja 8 stopni i sloneczko wiec zaraz zmykamy na dwor

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Juz wiem
AF - robisz te wszystkie podpunkty kopiujesz pierwszy kod wychodzisz tej zakladki i wchodzisz w " twoj profil" tam na gorze przy awatarku - tam masz taki punkt "moj profil" i nad punktem podpis czy cos takiego i tam go wklejasz.
Nie wiem czy zrozumialas ale pisze z pamieci na telefonie.
km - Witaj KM ja tez jestem tutaj od niedawna,wczesniej tylko goscinnie

Powyzej jest odnosnik jak zrobic suwaczek....
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Majówka Lucas pięknie się prezentuje na zdjęciach, no i dominuje czerwień, granat i biel - super. A co do fotelików, to osobiście uważam że te do 9-36 kg są bez sensu. Fotelik w Polsce przynajmniej trzeba mieć do 12 roku życia i 150 cm (nie albo - albo - jeden i drugi warunek musi być spełniony). Kuba jak miał tak z 4,5 to ważył ok 20 kg, teraz pewnie z 22 i nie wyobrażam sobie żeby cały czas jeździł w takich 9-36. On ma ten "ostatni" Concord (jeszcze po Kamilu).
km witamy, witamy i zapraszamy oczywiście

Sandra85 no to uściski dla Bruna

- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Majowka super ten twoj Lukasik, taki przystojniaczek
AniaFilip pytalas sie chyba o plan dnia to u nas po wielu probach w koncu sie unormowalo
7:30 kacper wstaje do 8 :15 lezy ze mna w lozku( ja jescze spie

9:00 sniadanie kaszka z deserkiem 100 ml mleka z kaszka plus z 60 gr deserku
10-11 spanie
12:00 obiadek okolo 160 gr
12:30-14 spacerek
15:30 mleko 120ml
16-17 spanie
18- kaszka manna, taka do robienia z woda bez gotowania z deserkiem ( kaszka z 150ml wody plus okolo 100 gr deserku, jakos o tej porze najbardziej mu smakuje)pozniej odrazu spacer
20:00 kapiel + 100ml mleka
20:30 zasypia bo anjpierw przez pol godziny buszuje w lozeczku i pozniej pada

Dobra ide na dwor

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
U nas po staremu meza kuzynka tylko nam sie rozchorowala, ale jutro juz ja do domu zawozimy wiec mam ndzieje ze wyzdrowieje
DANA1983kochana ja nie wiem po prostu wysadzam i juz jak mi sie uda to przewaznie jest ale zdazylo sie ze go wysadzilam i nie zrobil, ale jak juz to najlepiej jest przed drzemka wysadzic i jak wstaje,
ANSZKAto ladnie twoj mezszczyzna wazy

ANIA I FILIPraczkuje ale do tylu ha ha, no probuje sie brac za to ale mu malo to wychodzi jak juz wezmie pupe do gory i nogi pod siebie jak do raczkowania to sie czolgnie do tylu :)A twoj babel ile wazy??? nie martw sie u nas tez jeszcze bez zebnie
DARIACO do twojego pytania to u nas bylo tak ze ksiad od razu sobie zaspiewal cene, 600zl
ale slyszalam ze sa ksieza gdzie niby powiedza ,,co laska'' ale te 500 daj:) wiec jak juz pojdziesz do ksiedza to bedziesz wiedziec, ale moim zdaniem to skoro jest co laska to co laska
KMto i ja sie przywitam jak widac jestem mama 2 babli jeden ma 3 lata a drugi wlasnie dzis ma 7 miesiecy:) jej jak ten czas leci, moj maly wazy 7300 ale ja sie nie martwie bo to i tak dobrze po tym co on przeszed.Mieszkamy na mazurach

SANDRACiebie rownierz milo witam

BIDOLkochana ja pamietam jak wstawialam maksa suwaczek z zabkami to tam gdzie masz ten napis muszisz chyba sama cos napisac o ile dobrze kojarze bo inaczej to ci tak bedzie wyswietlac ale nie jestem pewna
No a my jeszcze wozimy sie w tym malym foteliku bo kuyrde dla maksa mam ale on sie nie rozklada wiec musimy albo poczekac albo wydac kase i kupic fotelik:( ale puki co to nie mysle o ty
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
dari my nie dawaliśmy nic ksiedzu

Anna moja szwagierka ma 4 dzieci czyli 4 cesarki, lekarka powiedziała jej ze juz koniec to sie oburzyła i ja z błotem zmieszała, ona chce miec 6 dzieci, ma 31 lat
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!

Daria co łaska to co łaska,nasz xiądz był super pod tym względem i o nic nie pytał prawie a jak już to sam sobie odp na pytania np czy mieszkacie razem?on odp za nas nie - heheheehhe świetny jest

Ktoś pytał o zupkę marchwiowa z ryżem jest z bobovity po 4mcu

Mąż już jedzie

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Kamyczka fajnie że mąż wraca. Pamiętam że jak my przed ślubem przechodziliśmy ten "wywiad" z księdzem, to ja już byłam w ciąży. Jak doszło do pytania, czy jestem za planowaniem ciąży i odpowiedziałam że tak, to rozpętała się mała ...wymiana zdań. Ksiądz postawił sobie przy tym pytaniu jakiś znaczek i powiedział że mamy przyjść po naukach przedmałżeńskich, he he...