BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #576766 przez Daria23
Poszłam podłożyć tylko do pieca Tymek leżał na kocu wracam a on gdzie?:)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #576819 przez Olga
Daria i Ty mówisz,że Tymek się wolno rozwija :ohmy: Ignaś by nigdy takiej odległości nie przemierzyłNo chyba,że w chodaczku ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #576852 przez Daria23
Olga-no czołganie on ma do perfekcji opanowane ale gorzej z siedzeniem i i staniem tak jak Ignaś:)może zrobimy zawody Ignaś w chodaczku Tymek na brzuchu i start kto pierwszy do mety:P

11 lata 9 miesiąc temu #576905 przez chłopek
daria sebek wogóle sie nie czołga

11 lata 9 miesiąc temu #576934 przez maksiu
widze ze mamy wojsko male na forum moj soie wszedzie doczolga, juz nie mam sily normalnie na niego wszedzie wejdzie wszystko wezmie nawet z szuflady wszystko mi wywalil ostatnio
U nas niby wiatr ale na spacer pojdziemy, ubiore malemu kombinezon i w spiworek go wloze bedzie mu cieplo,
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi pitami bo nie ktorzy jak sie wyliczaja to maja na dzieci te ulge prorodzinna a jak to wychodzi na ktorym picie powinno byc?? bo mi wychodzi na tym 37 normlanie ale za to na 0 wychodzi mi 600zl wiecej chyba wiec juz jestem ni glupia ni madra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a co do dzidzi wiece moze i bysmy juz chcieli ale nie u mnie w domu tu to musze poczekac przynajmniej te 3 lata bo wiecej bede miala do sluchania ze jednego jeszcze nie wychowalam i juz nastepne

11 lata 9 miesiąc temu #576954 przez bidol
doberek

Daria - sto lat :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A Tymci ślicznie się rozwija - Kamka to daleko w tyle z tym :(

KM - to Twoja siostra mieszka gdzieś niedaleko??

Kamyczka- podziwiam :cheer:

Daners, Anszka- brakuje nam tu Was :(

Majówka- to super że zakupy udane :laugh:

M_M - no tak :(

A więc Kamka znowu chora :( :( :( :( :( :( już mam strasznego doła :( tym bardziej że ostatnio było u Nas tak ciepło na dworze - a ja jej wcale nie rozgolaszam :dry: Zapalenie oskrzeli :( :( :( :( jest podejrzenie że Kamila jest alergiczką :(

11 lata 9 miesiąc temu #576971 przez maksiu
Kurde bidol zdrowka dla malej i dla ciebie wytrwalosci jej az wam wspolczuje
A ja sie po 8 miesiacach w koncu zarejstrowlam do ginekologa mam wizyte na 23 kwietnia bo od porodu jeszcze nie bylam buu no w sumie to nie bylo kiedy normalnie

11 lata 9 miesiąc temu #577017 przez Daria23
Bidol-tulimy:*:*trzymam kciuki za Kame żeby szybciutko wróciła do zdrowia:*
Maksiu-oj nie ładnie tyle czasu nie byłaś dobrze ze teraz mykasz do ginki:)

11 lata 9 miesiąc temu #577073 przez Kamykowa84
Bidol to zdrowka dla naszej księżniczki słodkiej :kiss: :kiss: :kiss: i za co podziwiasz,bo nie wiem???? :blink:
Maksiu myk do ginekologa,zbadac się musisz a ni tyle czasu nie zbadana!!!!!!
Daria Tymek to długodystansowiec :)

11 lata 9 miesiąc temu #577079 przez bidol
Kamykowa84 napisał:

Bidol to zdrowka dla naszej księżniczki słodkiej :kiss: :kiss: :kiss: i za co podziwiasz,bo nie wiem???? :blink:
Maksiu myk do ginekologa,zbadac się musisz a ni tyle czasu nie zbadana!!!!!!
Daria Tymek to długodystansowiec :)

za dietę przy karmieniu piersią :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #577086 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #577091 przez km
My juz wrocilismy ze spacerku, nogi mi w du.. normalnie weszly, bo 2 godziny lazilismy :laugh:

maksiuja tez nie bylam jeszcze u ginekologa, tutaj nawet nie ma chyba jak sie zapisac do gin. jak chce sie tabletki albo spirale to idzie sie do lekarza pierwszego kontaktu, on jest od wszystkiego. :ohmy: jedynym plusem jets to ze antykoncepcja jest za darmo. Mi tylko polozna sprawdzala czy szwy sie rozpuscily, jak po urodzeniu przychodzila do nas do domu.

bidoljejciu znowu Kamcia chora, zaraz bedzie wiosna i zobaczysz ze w koncu odejda te chorubska :angry: Moja siorka tez tutaj jest z mezem i dziecmi :)

11 lata 9 miesiąc temu #577130 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #577136 przez Daria23
Anszka-on najpierw zaczął się obracać tylko na kocu dookoła osi a potem codziennie coraz dalej aż zaczął z kocyka mi uciekać a na panelach jest ślisko więc tylko sunie po podłodze:)ale wsumie bardzo szybko opanował te czołganie z dnia na dzień on teraz non stop na brzuchu jest jak go położe na plecy to zaraz obraca sie sam na brzuch i tylko sunie po panelach:P
A o staniu i siędzeniu też nie ma mowy tzn jak go usadze to siedzi ale sam nigdy w życiu a stać nie stoi tylko się wspina na nóżach czasem

11 lata 9 miesiąc temu #577137 przez Daria23
Kamyczka-pojęcia nie mam:( Dajcie tyle ile uważacie za słuszne z drugiej strony wkońcu to tylko 3 latek poco mu dawać Bóg wie ile kaski do stówy też kupią mu fajną zabawke

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka