- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
tak, ja bym podala czopka. Sama tak robie. Ostatnio mielismy dokladnie tak samo. W dzien super nocki straszne, co godzine pobudka. Dalam mu czopka na noc, co 2 dzien i bylo duzo lepiej. Czopek usmierza bol, wiec choc na jakis czas mu pomagasz w tym cierpieniu.
Pociesze Cie, ze to nie bedzie trwac dlugo, zobaczysz!
U nas dzis pieknie przespana nocka! cud jakis!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Majówka-a po tych nockach itp wyszedł Lukasowi ząbek?
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas niestety pada a musimy pojsc na poczte po parasolke do wozka bo zamowilam na ebayu. wieczorkiem moze skoczymy na chwile do mojej siorki.
Daria wszystkiego naj naj , spelnienia marzen
Dziewczyny ja to jestem inna jesli chodzi o paznokcie, nienawidze miec dlugich paznokci , a juz tym bardziej pomalowanych, jedyny kolor ktory akceptuje to bezbarwny A juz najbardziej nie lubie tipsow. Raz w zyciu mialam zrobione paznokcie, przed slubem i to tez tylko francuski manicure i na swoich. Lubie miec tylko w lecie pomalowane paznokcie u nog na jakis jaskrawy kolor, ale oczywiscie musza byc krotkie.
majowka to zaszalalas na zakupach trzeba sobie czasami dogodzic.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Czasami samo przesuwanie sie zabkow w dzislach boli, swedzi...nigdy nie wiesz czy juz ida, czy dopiero sie za to zabieraja
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
daria wszystkiego najlepszego ale Ty mlodziutka jesteś kiedy się miało tyle lat,co Ty
ja bym na Twoim miejscu spróbowała na noc od Viburcolu,nie każdemu on pomaga,ale warto spróbować,ja Ignasiowi dawałam na dzień,bo on w nocy nie miał żadnych objawów ząbkowania
Jak tak łucham o waszych maluszkach,że tak wszędzie wchodzą i trzeba za nimi cały czas biegać,to chyba nie żałuję,że Ignaś nie raczkuję.Jak na razie mam spokój,mam go cały czas na oku a ja właśnie najbardziej boję się o te wszystkie detergenty,bo tyle się naoglądałam,o dzieciach,które nie wiadomo kiedy się czegoś napiły to jest okropne,muszę wszystko gdzieś pochować bardzo wysoko,bo na razie to jest nisko w łazience i o przewody od komputera się boję-mam chyba jakąś paranoję w tym temacie
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Majówka - nam po dolnych jedynkach wyszły górne dwójki, a dopiero potem górne jedynki
km - też lubię krótkie paznokcie, ale lakier mi nie przeszkadza Synuś jest obłędny z tym czołganiem, pokazałam mojemu, żeby podpatrzył
maksiu - a masz regularne @, że się martwisz?
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga-mi się wydaje ze mam już dużo lat bo pamiętam swoja i Michała 18stke tak jak by to wczoraj było a to 6 lat minęło masakra.No to spróbuje tego viburcolu bo mam kupiony.W dzień jest ok może nie jest tak radosny jak kiedyś ale też się śmieje najgorzej jak ma zasnąć czy w dzień czy wieczorem to jest tragedia poprostu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wlasnie sie czesalam w lazience, a malego polozylam w sypialni na podlodze, bo lazienka jest na przeciwko sypialni wiec wszystko widze. Przez chwile sie nie patrzylam na niego, odwracam sie a on sie wczolgal pod lozko nasze bo cos tam zobaczyl, normalnie nie mialam go jak z tamtad wyciagnac i sie jeszcze cieszy ze on moze aja nie
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na wstepie
Daria sto lat sto lat.... dalej spiewac niebede bo moj wokal kiepski spelnienia marzen.
a co do tych nocek nieprzespanych mam to samo;/ normalnie wysiadam po pracy niedosc ze zmeczona t wiecznie wstawac do filuta. Ale chyba smiem twierdzic ze dziewczyny maja racje że to zabki. Bo moj to az zaciska usteczka i mleka wogole sie nie tyka w sensie z butli wiec chyba lada moment cos sie zjawi (łudze sie by to jednak szybko bylo) a z czopkiem nawet niepomyslalam grrr...smarowalam mu w nocy zelem ale dzis zaaplikuje mu moze to cos da
a pazurki hmm no jak mozna nie malowac hehe wiadomo kazdy lubi co innego Mnie osobiscie podobaja sie krotkie pamalowane. Tez czesto maluje
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Daria sto lat!!!!!!!!!Wszystkiego naj naj naj super pazurrki,ja mam pomalowane lakierem hybrydowym,krótkie
Daners to zabiegana jesteś,tym bardziej podziwiam
Anszka-tak nic mu nie jest po zjedzeniu sera,teraz spróbuję serek topiony itd stopniowo
ME ale dzielna byłaś i w ciąży taka odwaga
Bidolek zdrówka dla Kamci a co do starości to bardziej się jej boję niż śmierci.....