BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #576526 przez Majowka
Daria, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

tak, ja bym podala czopka. Sama tak robie. Ostatnio mielismy dokladnie tak samo. W dzien super nocki straszne, co godzine pobudka. Dalam mu czopka na noc, co 2 dzien i bylo duzo lepiej. Czopek usmierza bol, wiec choc na jakis czas mu pomagasz w tym cierpieniu.
Pociesze Cie, ze to nie bedzie trwac dlugo, zobaczysz!
U nas dzis pieknie przespana nocka! cud jakis! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576539 przez Daria23
Majówka-dziękuje:*trzymam cię za słowo bo to już trwa znowu tydzień a ja już jestem naprawde bardzo zmęczona i Tymek tak jak Lukas co godzine się potrafi budzić:(a jakie podawałaś czopki?bo ja mam z paracetamolem i te viburcol

Majówka-a po tych nockach itp wyszedł Lukasowi ząbek?

11 lata 9 miesiąc temu #576546 przez km
czesc kobitki my juz po sniadanku,maly smiga po podlodze a ja go ciagle ganiam, teraz ulubiona zabawka jest wycieraczka i zaslona co wisi nad drzwiami wejciowymi, :lol: a jaki ma ubaw jak sie schowa za zaslone a ja go szukam :woohoo:
U nas niestety pada :angry: a musimy pojsc na poczte po parasolke do wozka bo zamowilam na ebayu. :) wieczorkiem moze skoczymy na chwile do mojej siorki.

Daria wszystkiego naj naj , spelnienia marzen :kiss: :kiss:

Dziewczyny ja to jestem inna jesli chodzi o paznokcie, nienawidze miec dlugich paznokci , a juz tym bardziej pomalowanych, jedyny kolor ktory akceptuje to bezbarwny :lol: A juz najbardziej nie lubie tipsow. Raz w zyciu mialam zrobione paznokcie, przed slubem i to tez tylko francuski manicure i na swoich. Lubie miec tylko w lecie pomalowane paznokcie u nog na jakis jaskrawy kolor, ale oczywiscie musza byc krotkie. :silly:

majowka to zaszalalas na zakupach :) trzeba sobie czasami dogodzic.

11 lata 9 miesiąc temu #576552 przez maksiu
hej. ją z telefonu chwilę. u nas dziś znowu wiosną super pogoda. Nie wiem czy wejdę w laptopie bo muszę mieć oczy wokół głowy mały mi już dziś siedział w łazience i w lapkach trzymał mydło w płynie tzn zapas. A już tak daleko był schowany a on go dorwal a @nie nam 3dzień. Możliwe że stres może i ten antybiotyk. Którąś pytała czy planuje 3owszem ale nie teraz chyba bym się załamała. To za szybko

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576556 przez Majowka
tak, po 5-6 nockch nieprzespanych, wszystko sie wyregulowalo, pojawily sie te dziurki na dziaslach i na spokojnie wyszly dolne jedynki. Teraz juz z 5 nocek bylo podobnych, jak ie gorszych.... ale nic nie widac. Niby powinny isc gorne jedynki, bo czesto razem wychodza, ale nigdy nie wiadmo. Czekam cierpliwie

Czasami samo przesuwanie sie zabkow w dzislach boli, swedzi...nigdy nie wiesz czy juz ida, czy dopiero sie za to zabieraja :(

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576575 przez Olga
km to ja co do paznokci jestem taka jak Ty :) Na ślubie miałam francuski manicure,a tak u dłoni nie maluję,a latem uwielbiam mieć u stóp też właśnie francuski.Nawet do końca ciąży sama sobie malowałam :) ale moja córka ma krótkie i lakierów w lodówce chyba ze 30,wszystkie kolory,nawet teraz jakieś takie sobie pokupowała,co pod wpływem temperatury kolor zmieniają ;) a ja nie lubię :angry:

daria wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: ale Ty mlodziutka jesteś :silly: kiedy się miało tyle lat,co Ty :unsure:
ja bym na Twoim miejscu spróbowała na noc od Viburcolu,nie każdemu on pomaga,ale warto spróbować,ja Ignasiowi dawałam na dzień,bo on w nocy nie miał żadnych objawów ząbkowania :)

Jak tak łucham o waszych maluszkach,że tak wszędzie wchodzą i trzeba za nimi cały czas biegać,to chyba nie żałuję,że Ignaś nie raczkuję.Jak na razie mam spokój,mam go cały czas na oku ;) a ja właśnie najbardziej boję się o te wszystkie detergenty,bo tyle się naoglądałam,o dzieciach,które nie wiadomo kiedy się czegoś napiły :ohmy: to jest okropne,muszę wszystko gdzieś pochować bardzo wysoko,bo na razie to jest nisko w łazience :( i o przewody od komputera się boję-mam chyba jakąś paranoję w tym temacie :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #576582 przez Majowka
aa, zapomnialam, tak, paracetamol dawalam ten 125

11 lata 9 miesiąc temu #576588 przez Daria23
Majówka-ah jakie ciężkie te życie maja nasze maluchy i ich mamy też:)Mam nadzieję że będzie dobrze i wróci mój wspaniały Tymuś :)

11 lata 9 miesiąc temu #576589 przez anszka
Daria - W. też się budził co godzinę, a czasem nawet częściej, ząbki się przebiły i był spokój (do następnego razu :))
Majówka - nam po dolnych jedynkach wyszły górne dwójki, a dopiero potem górne jedynki :)
km - też lubię krótkie paznokcie, ale lakier mi nie przeszkadza :) Synuś jest obłędny z tym czołganiem, pokazałam mojemu, żeby podpatrzył :)
maksiu - a masz regularne @, że się martwisz?

11 lata 9 miesiąc temu #576596 przez Daria23
Km,Olga dziękuje za życzonka:*
Olga-mi się wydaje ze mam już dużo lat bo pamiętam swoja i Michała 18stke tak jak by to wczoraj było a to 6 lat minęło masakra.No to spróbuje tego viburcolu bo mam kupiony.W dzień jest ok może nie jest tak radosny jak kiedyś ale też się śmieje najgorzej jak ma zasnąć czy w dzień czy wieczorem to jest tragedia poprostu

11 lata 9 miesiąc temu #576599 przez Olga
Kurdę najwyższy czas zacząć brać pigułki ;) zaraz dzwonię do ginekologa się zarejestrować na wizytę ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #576606 przez km
maksiu tak sobie wlasnie myslalam o Tobie, i ja to bym sie chyba cieszyla jakby sie okazalo ze jestem w ciazy :laugh: narazie z mezem nie probujemy, moze za rok zaczniemy. Nawet imie juz mamy wybrane :silly:

Wlasnie sie czesalam w lazience, a malego polozylam w sypialni na podlodze, bo lazienka jest na przeciwko sypialni wiec wszystko widze. Przez chwile sie nie patrzylam na niego, odwracam sie a on sie wczolgal pod lozko nasze bo cos tam zobaczyl, normalnie nie mialam go jak z tamtad wyciagnac :lol: i sie jeszcze cieszy ze on moze aja nie :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #576610 przez Daria23
KM-Tymek też tak się wszędzie czołga ostatnio weszedł pod fotel bujany przez moment się wystraszyłam bo go nie widziałam a potem się tak śmiałam a on razem ze mną:)

11 lata 9 miesiąc temu #576637 przez daners
witam sie i ja :)

na wstepie
Daria sto lat sto lat.... dalej spiewac niebede bo moj wokal kiepski ;) spelnienia marzen.
a co do tych nocek nieprzespanych mam to samo;/ normalnie wysiadam po pracy niedosc ze zmeczona t wiecznie wstawac do filuta. Ale chyba smiem twierdzic ze dziewczyny maja racje że to zabki. Bo moj to az zaciska usteczka i mleka wogole sie nie tyka w sensie z butli wiec chyba lada moment cos sie zjawi (łudze sie by to jednak szybko bylo) a z czopkiem nawet niepomyslalam grrr...smarowalam mu w nocy zelem ale dzis zaaplikuje mu moze to cos da :)

a pazurki hmm no jak mozna nie malowac :):):) hehe wiadomo kazdy lubi co innego Mnie osobiscie podobaja sie krotkie pamalowane. Tez czesto maluje :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576670 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink:
Daria sto lat!!!!!!!!!Wszystkiego naj naj naj :kiss: :kiss: :kiss: super pazurrki,ja mam pomalowane lakierem hybrydowym,krótkie :blink:
Daners to zabiegana jesteś,tym bardziej podziwiam :)
Anszka-tak nic mu nie jest po zjedzeniu sera,teraz spróbuję serek topiony itd stopniowo :blink:
ME ale dzielna byłaś i w ciąży taka odwaga :)
Bidolek zdrówka dla Kamci :kiss: a co do starości to bardziej się jej boję niż śmierci.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka