BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 10 miesiąc temu #575527 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #575541 przez Olga

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu #575572 przez km
mm a pamietasz nazwe tych jogurtow po 6 miesiacu, bo ja kupuje w Asdzie na lodowkach i niby sa dla dzieci ale wczoraj obczailam ze chyba nie dla niemowlat bo maja strasznie duzo bialka, a te dla niemowlat maja wlasnie obnizona zawartosc bialka zeby nie obciazac nerek.

Olga moj tez na poczatku nie lubil lezec na podlodze od razu sie denerwowal ale nie zwracalismy na to uwagi. Mi wlasnie lekarz mowil zeby jak najwiecej lezal to sie wszystkiego sam nauczy. Teraz to w ciagu dnia w sumie z 5 godzin lezy i sie bawi , turla , pelza, dzieki temu mozna wszystko zrobic.

11 lata 10 miesiąc temu #575613 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #575628 przez km
mmdzieki za info , zaraz wybieramy sie do Asdy bo mam kolo siebie to poszukam.

11 lata 10 miesiąc temu #575635 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #575697 przez Daria23
Wiem dziewczynki że wszystko w swoim czasie ale aż czasem mi ciężko uwieżyć że wasze dzieci już tyle potrafią:)Tymek teraz próbuje właśnie raczkować do przodu podnosi pupe i brzuch i czasem uda mu się posunąć do przodu ale szybko się męczy...

Olga-ale Ignaś duży facet tak na stojąco:)łądnie stoi Tymi by zaraz glebe zrobił:P
M_M- ja podaje Tymkowi na noc tylko kaszke z butelki lub mleczko i to zaraz po kąpieli wypija mleko i kłade go spać...On jeszcze 3 razy w ciągu dnia pije rano-ale tylko ze 120ml, potem popołudniu ok 16 gdzieś ze 150ml i wieczorem przed snem a to już różnie gdzieś ze 180-200

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575896 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #575899 przez maksiu
Hejka u nas dzis normalnie wiosna:)
Zaliczylismy jeden spacerek ale z dwojka to strasznie ciezko mi sie idzie wiec jak tylko maz wroci z pracy lecimy na drugi, tyle ze tylko do sklepu bo kolezanka ma z synkiem wpasc do nas na kawe:)
Urodzinki meza fajnie nawet ale wyprawie mu je tak super dopiero za tydzien jak dostaniemy wyplate bo inaczej sie nie da:)
wozek po naszych wybojach sprawuje sie bombowo a maly mega zadowolony w nim jest
OLGA GRATKI KOCHANA ALE TAJEMNICZA BYLAS I WCALE SIE NIE DZIWIE:)IGANS SLODKI MOJ JAK GO CHWILE POSTAWIE PRZY CZYMS TO CHWILE POSTOI I ZARAZ CHLAP NA DUPE, ALE JAK GO WEZME POD PASZKI TO ZASUWA JAK STARY

RESZTA DZIECIAKOW TEZ BOMBA SUPER NAM LOBUZY ROSNA

ok lece bo zaraz maz bedzie jak mi sie uda zrobic to zrobie telefonem kilka zdjec i wstawie

11 lata 10 miesiąc temu #575902 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #575919 przez Daria23
Maksiu-nie martw się na zapas ostatnio miałaś troche stresu więc może przez to

M_M-mi właśnie sie skończył proszek dla małego i wczoraj wyprałam mu body w naszym proszku na próbe od rana nie wyszło mu żadne uczulenie więc chyba zaczne prać normalnie z naszymi rzeczami nawet mi to będzie na ręke

11 lata 10 miesiąc temu #575921 przez Daria23
Chłopek-jeny WSZYSTKIEGO DOBREGO I WIELKIE BUZIAKI DLA NASZEGO SŁODKIEGO SEBUSIA NA 8 MIESIĘCY:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575953 przez Olga
Ja już dawno piorę z naszymi ciuchami :) Z dziewczynami się tak długo bawiłam,z małym jakoś robię wszystko inaczej ;)

chlopek buziaczki dla śebusia :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575976 przez MamaEmilki

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575986 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka