BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #575996 przez km
Obiad sie piecze, maly spi,maz jeszcze nie wrocil z pracy, wiec chwila dla mnie :lol:

mm ja piore ciagle w proszku dla dzieci nazywa sie FAIRY takie niebieskie pudelko, plym do plukania tez ten sam. Bylam w asdzie i byly jogurty po 6 miesiasu firmy Ella's czy cos takiego. Kupilam mu jednak mullera bo one sa wieksze 115gr i niby jest napisane na nich perfect for weaning, wiec powinny byc ok. Kacper juz zjadl caly i chyba zamiast tego mleka o 15 bede mu dawac jogrt, bo wogole juz mleka z butelki nie chce w dzien.

maksiu moze to rzeczywiscie przez nerwy, a nie planujesz trzeciego? :lol: :lol:

chlopekbuziaki dla Sebulka :kiss: :kiss: :kiss:

mm ja niestety musze zyc z ogromna owlosiona tarantula na parapecie w kuchni :angry: . Maz dostal na urodziny od kolegow , jak ja zobaczylam to myslalam ze spakuje meza razem z tym pajakiem :ohmy: . Teraz juz sie przyzwyczailam, ale i tak mam ciarki jak na nia patrze, i jeszcze musimy jej kupowac do jedzenia zywe koniki polne, taka jest wymagajaca :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576000 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #576006 przez km
u nas dzisiaj cannelloni z miesem mielonym w sosie pomidorowym, pierwszy raz robilam i wlasnie czekam az bedzie gotowe :)

11 lata 9 miesiąc temu #576034 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #576142 przez chłopek
ja nie miałam jak wejsc bo bylismy w sklepie później przyjechali po wózek (sprzedałam go )
mm bez męza tak sobie, najgorsze noce bo nie ma z kim porozmawiac ale czesto dzwonie do niego juz 50zl wygadałam :)
jutro jade do mamy wiec sobie w sobote pójdziemy na spacerek z chłopakami mam nadizjee ze słoneczko bedzie ładnie świecic

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576217 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #576234 przez mloda_mamuska

11 lata 9 miesiąc temu #576245 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #576268 przez chłopek
mój mąz dostał lakiery to paznokci dla mnie :) ciekawe po co mi?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576275 przez mloda_mamuska

11 lata 9 miesiąc temu #576278 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #576281 przez chłopek
kamyczka wiesz ze nie wiem:) mówił mi firme ale oni produkuja dla avonu i tych innych kosmetycznych.

11 lata 9 miesiąc temu #576287 przez Kamykowa84
chłopek napisał:

kamyczka wiesz ze nie wiem:) mówił mi firme ale oni produkuja dla avonu i tych innych kosmetycznych.

a Ty nie malujesz pazurkóW?

11 lata 9 miesiąc temu #576314 przez chłopek
nie bo ja mam takie krótkie ze nie ma co malować, chociaz na krótkich jak widizalam to tez ładnie wyglada pomalowane

11 lata 9 miesiąc temu #576337 przez bidol
Chłopek - buziole dla Sebcia :) :kiss:

M-M - hahahaha - ja kiedys zawielam sie na ose latajaca na balkonie i popsikalam ja muchozolem ale zaczelo mnie dusic. Juz cale zycie przed oczami mialam. Hahahaha. Niecierpie owadow !!!!! Jedyny minus wiosny i lata :)

Kamyczka - łał - zazdroszcze pazurkow. Ja nie robie bo jak odprysnie to brzydko wyglada a zanim znowu pomaluje to chodze z takimi tydzien. Wiec juz wole nie malowac. Ale zazdroszcze bo jak ktos juz dba o to to bardzo ladnie to wyglada. Ja sie nie nadaje ;)

KM - blllllle biedne swierszcze. Ja nie moge patrzec na takie rzeczy. Az plakac sie chce. Ja to taka glupia jestem. Zarza sobie mysle ze to cos mialo rodzine albo ze go bardzo boli. Wiem glupia jestem :S

A ja bylam dzis u babci. I wiecie co, jechalam z zamiarem pożegnania sie z nia bo ostatnio juz taka slabiutka jest. I byl u niej dzisiaj lekarz i przepłukal jej uszy bo juz nic nie slyszala. I teraz słyszy juz dobrze i mozna z nia sie porozumiec normalnie. Strasznie mi tego brakowalo. Bo jest tak dobrym i madrym czlowiekiem. Strasznie ja kocham i bardzo sie ciesze bo calkiem insczej sie zachowuje teraz. Usmiecha sie i rozmawia.... ohhh az zal bylo odjezdzac. Biedna tylko ma juz malo wladne rece i nogi. Chodzi ale malutko i sie meczy i rece ma takie zgrabiale, uczesac sie nie moze... starosc nie jest dobra :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka