BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 10 miesiąc temu #575114 przez Olga
MamaEmilki buziaczki dla naszej ślicznotki,z tego wszystkiego dopiero teraz zauważyłam,że Emilka ma dzisiaj swoje święto :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575171 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) zupelnie nie mam kiedy pisac. My jutro idziemy do pediatry w zwiazku z waga. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie na plus:) I tak dobrze wyglada ta moja mala kluseczka;)

Bidolku napewno wkleje zdjecia jak bede miala chwilke;) Sesja niestety nie wyszla - brak talentu i umiejetnosci to zasadniczy problem:D buziaki dla Sebcia:*

Km, Chlopek, Maksiu super te wasze nowe bryki:) Ja nadal nie kupilam ale tylko dlatgo ze tej co chce nie ma ciagle w sklepie i ile razy dzwonie to mowia ze za dwa tygodnie bedzie:D

Olga gratulacje!! Bardzo sie ciesze ze sie udalo:):)

Majowka piekne robisz zdjecia:) och jak ja bym tak chciala. Brawo dla Lucaska! Moja mala to nawet o siadaniu nie mysli a co dopiero o stawaniu.

ME buziaki dla Emilki:) Hania wazy bardzo podobnie:)

Mm ale Twoj Oliwierek jest zdolny:)

Tak duzo chcialam Wam napisac i juz nic nie pamietam:( Pochwale sie tylko ze kupilam sobie karnet na silownie i fitness:) Dzis bylam pierwszy raz na pilatesie:D Po czym po powrocie zjadlam pol opakowania ptasiego mleczka;) Hehe

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575194 przez Majowka
Olga, Gratuluje!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nareszcie masz to za soba, teraz przed toba wypady na pikinki z Ignasiem :) ale fajnie!!!

Misiowa, dzieki! :kiss:

KM, sliczny wozeczek!

M-M, to oli tez juz wstaje?!?! no widzisz super! gratuluje!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no i z lezacego siada! rewelacja! :kiss:

Gratulacje dla Emilki!

u nas dopiero teraz przekonalam sie co to jest zabkowanie :( :( :( :( wieczorem sie zaczelo, jeczal, poplakiwal, teraz misiek z nim pojechal na przejazdzke zeby zasnal, moze samochod go uspi.... :( :( :( tak cierpi biedak
Jak myslicie? to te co rosna go boala, czy nowe ida? bo przed pojawieniem sie tych dwoch dolnych jedynek nie bylo az tak zle...

a mialam jechac do centrum po sukienke, dzis sobie odlozylam....moze jeszcze pojade jak wroca i lucas bedzie spal :(

11 lata 10 miesiąc temu #575219 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #575223 przez Majowka
M-m, a taka fajna, chyba bardziej wyjsciowa, bo ma wyciecie na plecach i taka mocno dopasowana mini :) jeszcze nie mierzylam. Moze jutro mi sie uda podskoczyc... Teraz regeneruje sily na nocke, chociaz podalismy czopka, wiec moze bedzie lepiej!

11 lata 10 miesiąc temu #575279 przez Daria23
Hej Kobity i ja się przywitam.Wczoraj Tymek mi tak dał w kość że jak mój M wrócił to pojechałam do miasta odreagować,kupiłam sobie w CCC buty ładne na wiosenno-letnie dni i zrobiłam paznokcie:)Wróciłam do domu o 20 a mały oczy jak 5 zł i nawet nie wykąpany:/ i do 22 ryki krzyki ehhh nie wiem co Tymuś oststnio ma za złe dni nawet sam nie chce zasnąć tylko na rękach.

Dziewczyny a ile wy u siebie płacicie za ten viburcol???bo chyba weszłam wczoraj do drogiej apteki za swoje tablety anty zapłaciłam 53zł:O a normalnie 45zł a za ten viburcol dałam 29.80 to dobra cena?

Olga-no Kochana nasze gratulacje:):)ale się ciesze że się udało:)

Wczoraj kupiłąm w biedronce Tymkowi taki pojemnik na zabawki i na nim można nawet siedzieć wiecie jaki fajny i tylko za 11 zł:)

11 lata 10 miesiąc temu #575289 przez Olga
Hej.

My już po śniadanku,mały się teraz regularnie budzi ok 7-7.30,więc zaraz pójdzie spać :)
Obudziłam się i nadal nie wierzyłam,że w końcu mam już to prawo jazdy z głowy :lol: cały czas się cieszę ;)

Daria ja 27 zł płaciłam za Viburcol :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu #575299 przez Anna77
Hej dziewczyny :)

Olga ale byłaś tajemnicza B) GRATULACJE przeogromne!!! Cieszę się razem z Tobą.

No nic, wczoraj dostałam PIT'a z firmy, więc czas wpisać w odpowiednie rubryczki i sprawdzić czy mi coś skapnie, czy będę musiała dopłacić.

11 lata 10 miesiąc temu #575301 przez chłopek
hej my dalej nie dostalismy pita z meza starej pracy:(

11 lata 10 miesiąc temu #575304 przez Daria23
Właśnie jeśli o pitach mowa to my możemy dzieciaczki sobie odliczyć czy jak to jest>?ja też jeszcze z firmy nie dostałam pita:(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575314 przez Olga
No mały śpi,więc kawka,bo później spacerek,słoneczko się przebija przez chmurki :)

Można odliczyć ulgę na dzieciaczki,mój mąż już w piątek idzie zanieść wszystko,na małego dostanie przeszło 550zł.i jeszcze inne zwroty i przeszło 1 tys.się uzbierało ;)

11 lata 10 miesiąc temu #575319 przez Daria23
Olga a nie wiesz jakie inne zwroty jeszcze?i tam w picie chyba tylko się pesel dziecka podaje i date urodzenia nie?

11 lata 10 miesiąc temu #575327 przez chłopek
mozesz jeszcze internet odliczyc

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575335 przez daners
hej mamunie ;] rany zero czasu mam na cokolwiek heheh :)

Maly ma drzemke wiec podczytuje...

My tez sie juz rozliczylismy ;]

Olga gratuluje :)

Majowka Lucasek niezly agencik- teraz pokazuje jaki to szybki jest w rozwoju a co... :)

Moj Fifi narazie tez szczerbaty :) pewnie jeden z nielicznych juz... ale dzis od rana buzie caly czas ma zacisnieta wiec pewnie cos na rzeczy jest :silly: ale ogolnie grzeczniutki wesolutki ;] zabral sie juz za raczkowanie do przodu ;] wstawanie i siedzenie z lezacej pozycji choc najlepiej to lubi chodzic trzymajac go za rece :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #575339 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka