BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #591355 przez krecik
hej dziewczyny,
ja tylko na chwilke i bardzo ogólnie:

jesteśmy już w domku, Staś chyba poznał, droga masakra... jechaliśmy na dwa auta i w krakowie mały się tak zanosił, że mąz zostawił na parkingu auto i dojechaliśmy do domu, jak ja już byłam obok to małemu banan nie schodził z buzi;/ siostra zaraz przyjedzie i pojadą po to auto

kasza:u nas rządzi jaglana, z owocami, z warzywami, z jajkiem, codzienie gotuje, jak jest zbyt wodnista to dodaje normalnej. Jutro na śniadanie będzie kus-kus, zastanawiam sie tylkjo czy na słodko czy nie

Walec do raczkowania mamy, czy rewelacja? nie wiem, Staś też nie raczkuje, mam pomagała bo wogóle nie chciał leżeć na brzuchu a tak to nawet i z 5 min wytrzymał

Słoneczko jesteś? lepiej choć troszkę?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #591400 przez Misiowa
Anszka ja jeszcze dla malej nie kupilam bo narazie nie zamierzam pasty uzywac ale jak wiecej zabkow sie pojawi to wlasnie ta kupie:)

11 lata 9 miesiąc temu #591483 przez krecik
my już po kąpieli, były problemy z uśnięciem, jednak nie poznal domku, przeczytałam mu bajeczke i śpi:)

dziewczyny, kiedyś zgadałam się z jakąś babką i poleciła mi na suchą skórę, ze skłonnością do podrażnień kąpiel w ZIELU OWSA, wykąpałam dzisiaj małego i jest chyba lepiej niż po emulionie! Nie jest to drogie, za torebkę dałam 2,30 , ale już więcej tego nie kupie bo to najzwyklejsza słoma z owsa, a jak może pamiętacie, mam poprostu do tego dostęp:)

T. pojechał po auto, coś długo im schodzi, u nas śnieżyca

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591534 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #591562 przez bidol
M_M - ale piękny Olinek - napatrzeć się nie mogę :cheer: jest cuuuudny !!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no a ubrany booosko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Krecik - no Kamka też już śpiąca ale muszę ją przetrzymać jeszcze :dry: bo budzi się o 5 :angry:

Słoneczko
- właśnie - daj znać jak po wizycie w szpitalu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591585 przez Misiowa
Moja mala tez juz spi od jakiegos czasu ale nie dalam rady wyjsc na fitness bo jak tylko tatus zostal z nia sam w pokoju to tak strasznie zaczynala plakac ze myslalam ze serce mi peknie:( Jutro nadrobie;) Teraz zrobilam sobie kanapeczki z nutella i kawke zbozowa popijam przed tv...zasłużony relaksik :D

Mm plan mam że po roku ale jesli wczesniej bedzie miala sporo zabkow (choc w to watpie;)) to zaczne troche wczesniej. Teraz to pewnie by zjadla wszystko i tyle by bylo z mycia;) A Oliwierek jak zwykle cudny :* lodozerca po mamusi;)

11 lata 9 miesiąc temu #591589 przez Olga
Ignaś juz padł,wstał ok.18.30 i nie wiem,co on taki spiący :silly:

Słoneczko jakie wiadomości po wizycie :unsure: Odezwij się kochana :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #591600 przez Kamykowa84
Hejka z wieczora :blink:
MM Oli cudny i super ubrany,heheeh serio je lody??? :blink:
Słoneczko czekamy na Ciebie przytulam :kiss: :kiss:
Olga Ignaś zdrowy?
Misiowa smacznego :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591604 przez anszka
Kamyczka - co z mężem?
Misiowa, Olga - dzięki
M_M - Oli cudowny! :kiss:
Bidol - jak tata i Sebek?
Majówka - gratuluję, ja nadal czekam ;)

Wojtek też już od dawna śpi, a ja cierpię - stawy kolanowe mi wysiadły :(

11 lata 9 miesiąc temu #591623 przez Olga
kamyczka Ignasia tylko katar męczy,wczoraj już minął tydzień jak antybiotyk bierze.Do końca musi wybrać,bo antybiotyku się nie przerywa.Wyszliśmy dzisiaj na spacer,bo od soboty nie był :( On nawe nie kaszlał i chyba to gardło mu zaraz minęło,ale kurację trzymam do końca :) Dziękuję za pamięć :silly: a jak Twój mąż?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591627 przez Anna77
U mnie też Mateusz już śpi - jak zwykle od 19. Kuba też właśnie zgasił światło. A ja pewnie włączę sobie "Prawo Agaty" i poprasuję.

A czy Słoneczko nie pisała czasem, że w piątek ma na tę wizytę się zgłosić :unsure: Zaraz doczytam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Leń mnie nie opuszcza, zwłaszcza jeśli chodzi o prasowanie. Do tego jeszcze ten śnieg, a ja mam głód biegania. Chciałabym już się tak konkretnie rozbiegać...

Miłego wieczorka :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591630 przez AniaiFilip

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591632 przez anszka
Anna - ja uwielbiam prasować, a Słoneczko ma wizytę w piątek
AiF - niektóre dzieci przy ząbkowaniu tracą apetyt, niespokojne nocki i kiepski humor to też mogą być zwiastuny kiełka

11 lata 9 miesiąc temu #591655 przez Olga
Oglądacie może "Przyjaciółki",bo ja lubię ten serial,zaraz się zacznie :)

11 lata 9 miesiąc temu #591668 przez Kamykowa84
Anszka,Olga dzięki za pamięć-mąż dostał mnóstwo nowych kropli+ maśc+ sterydy( :ohmy: :ohmy: ) ceny kropli z kosmosu,maż ma ich tyle,co kilkoro emerytów :( a na ulotkach jest napisane,że to leki podtrzymujące przeszczep lub w przypadku odrzutu :( :( i zwolnienie ma znów aż do 16.04 póki co,wtedy następna wizyta w stolicy.
Olga ja czasami oglądam,nawet nawet serialik,a "Zdrady" oglądałaś?Heheheh
Anna,Anszka ja nie cierpię prasować
Dziewczynki Dominik na razie je na obiadki tylko małe słoiczki i na deserki też,mam się niepokoić?Daje mu poza tym tylko pierś,wodę i chrupki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka