BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #589286 przez Misiowa
Czesc dziewczyny:) juz myslalam ze nie nadrobie ale jakos dalam rade;) U nas dzis zimno ale spacerek zaliczony:)Jutro ma sloneczko byc wiec nad morze pojdziemy.

Anszka, AiF bardzo Wam dziekuje za rady:) pociesza mnie to ze wam sie udalo. Narazie to dopiero poczatki wiec mam nadzieje ze sie uda:) A co do kubeczka to tak mnie zaciekawil ze tez postanowilam kupic:)

Anszka boski Twoj synus jest:) A wloski ma jak moja Hania:) 6 zabkow to nielada wyczyn:)

Daria wow no to Tymus kochany ze dal tak sie wyspac mamusi. Ja to juz nie pamietam kiedy ostatnio tak dlugo spalam bez przerwy;)

Kamyczka Dominik superowo wyglada w tej czapce!Normalnie prawdiwy hiphopowiec w wersji mini:D

Olga ja tez jestem wierna fanka Elmexu:) Gratuluje odbioru prawka!:)

Mm mi sie bardzo zumba podoba:) Mozna sie od niej uzaleznic. Dzis bylam na bokwie - podobno nowy hit w fitnessie. O wiele bardziej sie zmeczylam ;) gratuluje kolejnego zabka!!:)

Krecik ale Stasiu lobuziak maly:)

ME piekna Twoja krolewna jest:) i jaka ma piekna spineczke;)

Bidolku zdrowka dla calej rodzinki:* trzymaj sie dzielnie! Wspolczuje zepsutej zmywarki...nie cierpie zmywac;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #589411 przez słoneczko
mloda _ mamuska probuj Oliemu dawac co pare dni te kawaleczki zeby sie niezrazil;) mozesz tez mu sama cos ugotowac moze bedzie mu twoje jedzonko smakowalo

11 lata 9 miesiąc temu #589415 przez słoneczko
mloda_mamuska gratuluje zabka;)

ME Emilka jest cudna, jak ladnie siedzi;)

Misiowa wow zumba ;) zazdroszcze

Anna dziekuje bardzo za przepis, jesli chodzi o prezent to ja jak ostatnio bylam na urodzinkach to kupilam posciel w krolewne sniezke malutka bardzo byla zadowolona

11 lata 9 miesiąc temu #589423 przez słoneczko
Bidol zycze Ci wytrwalosci ;) no i wspolczuje zmywania

AniaFilip to Ci dal Fifi popalic oby tylko to bylo jednorazowe:) lobuziak jeden

Kamyczka a jak tam maz sie czuje z tym okiem?

11 lata 9 miesiąc temu #589433 przez Anna77
Hej, u nas kiepsko. Mati mocno kaszel i tak krtaniowo. Bardzo mi się to nie podoba. Popołudniu jedziemy do lekarza :( Do tego jeszcze ten śnieg, a przez letnie opony troszkę się boję jeździć moim autkiem. Szlak mnie trafia, a mój dół = kryzys się pogłębia niestety.

Wybaczcie więc, ale chyba będę się troszkę mniej odzywać. Low battery.

Dziękuję za pomysły na prezent - jesteście nieocenione :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #589448 przez słoneczko
Anna zdrowka dla Mateuszka:* pamietaj jak bedziesz chciala pogadac to wpadaj donas na forum:)

a umnie tez nienajlepiej Pawcio musi znow zabkowac bo tak samo sie zachowuje jak wczesniej co zabkowal , w nocy budzi sie co 5 min , a w dzien jest nie dowytrzymania, jestem padnieta:(

11 lata 9 miesiąc temu #589462 przez Misiowa
Hej dziewczyny:) U nas nocka znów ciężka także Słoneczko doskonale Cię rozumiem. Ja też to łączyłam z ząbkami ale ząbek wyszedł a nocki nadal tragiczne. Dziś w nocy w przypływie desperacji zaczęłam szukać jakichś rozwiązań w necie i piszą że to bardzo częsta przypadłość dzieci karmionych piersią i że może trwać bardzo długo...

Anna jejku biedny Mati:( Mam nadzieje że to nic poważnego i szybciutko z tego wyjdzie a Ty w końcu będziesz mogła naładować bateryjki. Jeśli chodzi o pomysł na prezent dla 2-latka to mi bardzo się podobają rowerki biegowe. Coś takiego jak ten
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #589471 przez słoneczko
Misiowa tylko ze ja niekarmie piersia , a jak malemu wyszedl zabek to sie sie uspokoil:o a teraz znow to samo placze , marudzi, w snie jeczy, i w lozeczku co chwile sie kreci, a co do uspania go to nielada wyczyn:(

11 lata 9 miesiąc temu #589472 przez Olga
Hej mamusie.

Ja tylko na chwilkę,bo uczymy się bawić na podłodze,ale ciężko jest,jedyne co Ignasia zainteresowało,to Mariki biżuteria,więc muszę go mieć cały czas na oku ;) Na brzuszku wytrzymał może ze 3 min. :(
Dzisiaj idziemy do mojej mamusi na imieninki :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #589499 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #589500 przez Kamykowa84
Olga napisał:

Hej mamusie.

Ja tylko na chwilkę,bo uczymy się bawić na podłodze,ale ciężko jest,jedyne co Ignasia zainteresowało,to Mariki biżuteria,więc muszę go mieć cały czas na oku ;) Na brzuszku wytrzymał może ze 3 min. :(
Dzisiaj idziemy do mojej mamusi na imieninki :silly:

Olga-wszystkiego naj dla mamy :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589504 przez bidol
doberek - :dry:

Ania - też mam doła i to mega :dry: choć Jędrula starał się wczoraj wieczorem jak mógł- :blush: to jednak na kobiety to chyba nie działa w ten sposób :P
oj biedny Matusiek - :( oby to nic poważnego - kurcze nam właśnie też inhalacje nie pomogły :(

Misiowa
- Seba ma taką biegówkę - i test po prostu - boooski :ohmy:

no i mega leciutki - Seba go nosi pod pachą :lol:

Słoneczko - współczuję bardzo - ja też już dawno porządnie nie spałam :( a dzisiaqj kursowała między Kamką a Sebkiem :(

Olga
- Kamilka lubi na podłodze siedzieć i na brzuszku leży i siada i kręci się w kółko i pełza w tył i takie tam - ale faktycznie dzieci uwielbiają błyskotki :lol: :lol: :lol:

Kamyczko - o jeju - a może to zapalenie spojówki albo coś podobnego :huh: mnie oststnio też oko bardzo bolało a w sumie to nigdy mnie nie bolało wcześniej ;)

co do deserków to wczoraj sama robiłam marchewkę z jabłkiem i bananem - i było pycha :woohoo: Kamce bardzo smakowało :woohoo: Ona zupek i potraw ze słoiczków nie je- nie cierpi :woohoo:
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #589518 przez Kamykowa84
Bidol ale Sebuś ma rover heheheh :blink: no to zazdroszczę,że zjada ładnie,co przygotujesz-Dominik nie chce-wredotek :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #589524 przez bidol
Kamykowa84 napisał:

Bidol ale Sebuś ma rover heheheh :blink: no to zazdroszczę,że zjada ładnie,co przygotujesz-Dominik nie chce-wredotek :blink:

Kamyczka - może dlatego że od początku takie jadł - Ja kamili daję swoje ugotowane od początku - nie lubi tych słoiczków i gdybym teraz jej dała słoiczek to też by pewnie nie chciała :laugh: a deserki je bo smaczne - a te co robię też smaczne :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #589526 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka