BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #590004 przez Olga
Przykro mi słoneczko,ale musisz się twardo za to zabrać i nie załamywać się,zobaczysz,że będzie dobrze :kiss: wiem,że łatwo się tak tylko pisze,ale musisz być dzielna :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #590055 przez bidol
O boze ... Słoneczko. Tak mi przykro :( nie załamuj się. Przeciez jeszcze nic nie wiadomo. U tak młodych osob sa ogromne szanse na wyleczenie. Rozumiem Twoj strach i niepokuj ale musisz byc dobrej mysli. Jestem z Toba myslami. Jezeli potrzbujesz sie wygadac albo innej pomocy - to jestem :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #590065 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #590067 przez słoneczko
dziewczyny mialam cytologie robiona 2 razy i pobierany wycinek szyjki macicy dzwonili dzis domnie z ta inf i kazali przyjechac w pt zeby porozmawiac na temat leczenia;( wiec niemam co sie ludzic mowili ze mam raka szyjki macicy;(

11 lata 9 miesiąc temu #590087 przez bidol
słoneczko napisał:

dziewczyny mialam cytologie robiona 2 razy i pobierany wycinek szyjki macicy dzwonili dzis domnie z ta inf i kazali przyjechac w pt zeby porozmawiac na temat leczenia;( wiec niemam co sie ludzic mowili ze mam raka szyjki macicy;(

Słoneczko - o boze... ale to nie wyrok przeciez wiesz?! Dobiora Ci leczenie. A i nie oszukujmy sie lekarze posiwcaja duzo czasu mlodym osobom. Inaczej patrza na chorego 50- 60 latka i inaczej podchodza do leczenia 20-30-40 latkow. Bedzie dobrze. Wiem bedzie ciezko ale dasz rade. Masz kochajacego meza i cudownego synka a to zawsze mobilizuje do walki o zdrowie. Modle sie za Ciebie. I pamietaj głowa do gory. Wiem mi łatwo powiedziec, ale wiesz swoje widzialam i wiem ze w dzisiejszych czasach gdy choroba jest w pore wykryta to niema szans (mowie o chorobie) zobacz moj tata choruje od ponad 10 lat i sie nie poddajei kto wie - moze dzieki temu jeszcze wiele lat szczesliwego zycia przed nim.
Prosze nie mozesz myslec o najgorszym.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590121 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #590152 przez słoneczko
dziewczyny dziekuje za wsparcie ale sie boje bo przez raka stracilam rodzicow,chrzestnych,dziadka i kuzynke unas to genetyczne:(

11 lata 9 miesiąc temu #590162 przez bidol
słoneczko napisał:

dziewczyny dziekuje za wsparcie ale sie boje bo przez raka stracilam rodzicow,chrzestnych,dziadka i kuzynke unas to genetyczne:(

Słoneczko - jesteś młodziutka- dasz radę- zobaczysz :kiss:
ja też mam straszne obciążenia genetyczne - mama rak jelita grubego - 20% szans że nie zachoruje :( tata białaczka- 50% a dziadkowie choroby serca - a już nie chce myśleć jak bardzo moje dzieci są obciążone :(

ale życie jest piękne- a przy rosnącym Pawełku nawet nie zauważysz kiedy będzie po wszystkim i będziesz zdrowa :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #590178 przez Daria23
Słneczko -Kochana przytulam cie mocno:*:*:* Dziewczyny mają racje jesteś młoda a mody organizm pokona wszystko zobaczysz!!!Tym bardziej że tyle osób się za ciebie tu będzie modlić:*
Wyobrażam sobie jaki to cios dla ciebie ale pamiętaj że musisz być silna dla siebie i swojej rodziny.Dobre nastawienie też napewno dużo da podczas leczenia poprostu uwież ze bedzie dobrze o nie ma innej opcji:*

11 lata 9 miesiąc temu #590196 przez krecik
słoneczko a ja Ci kolejny raz mówie: spokojnie. Nie wolno odrazu mieć czarnych myśli, medycyna obecnie jest bardzo zaawansowana, a im wcześniej choroba wykryta, tym lepiej, bo są ogromne sznse na calkowite wyleczenie, znalazlam artykuł, oto ostatnie zdanie: "Rokowanie przy wczesnym wykryciu raka jest bardzo pomyślne. Dlatego śmiało można twierdzić, że regularna cytologia może kobiecie uratować życie."

Ale Ty czasami nie szukaj nic na ten temat w necie, bo tam ludzie czasami sie nie znają i glupoty wypisują.

Przytul się mocno do męża teraz:)

11 lata 9 miesiąc temu #590246 przez anszka
Słoneczko - bardzo mi przykro :kiss: wierzę jednak, że szybko się otrząśniesz i Pawełek z mężem dodadzą Ci sił.
Jesteś młodą i silną kobietą, więc w mig pokonasz chorobę!!!
Musisz w to uwierzyć!
I tak, jak dziewczyny mówią, wczesna diagnoza jest Twoim ogromnym sprzymierzeńcem!!!

11 lata 9 miesiąc temu #590328 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590450 przez MamaEmilki

11 lata 9 miesiąc temu #590490 przez Majowka
ojeny! Sloneczko!!!! Tule z calych sil!!!! musisz byc silna! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

weszlam tylko na moment, bo Lucasek dzis powiedzial "mama"! :woohoo:

Daners, sliczny twoj synus! ale pieknie raczkuje!
Anszka, cudowny Wojtus!
Krecik, ale maly lobuz!!!! :laugh:
Olga, u nas to byla kwestia kilku dni...zobaczysz, jeszcze na dniach cie Ignas zaskoczy! Poloz 3 zabawki w takiej odlegosci, z ich nie siegnie raczka i wyjdz na chwile z pokoju, zaloze sie, ze sprobuje po jedna siegnac :)....i tak sie zacznie :)))
M-M, gratuluje zabka! Ale super!!!

11 lata 9 miesiąc temu #590553 przez Olga
Hej dziewczynki.

Przywitam się tylko przy śniadanku,później zajrzę jak mały uśnie.U nas dzisiaj rano było -13 :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka