- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
ME dziekuje:) ze mnie tez niezla panikara takze doskonale Cie rozumiem;) Hania jeszcze nie raczkuje tylko przybiera takie pozy jakby chciala ale ruszyc nie moze:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja już śniadanko wcinam,mały w bujawce się buja,ale był w szoku jak go wczoraj włożyliśmy podoba mu sie
misiowa Hania jest urocza,śliczna dziewczynka z niej
MamaEmilki tak to własnie jest z facetami,mój niby wiele nie marudził,ale koniecznie chciał się czego doczepić
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
MamaEmilki u nas bylo to samo tylko wysoka temp. Dawaj na zmiane paracetamol z ibuprofenem , paracetamol mozna 4 razy na dobe po 5ml a ibuprofen 3 razy na dobe po 2.5 ml, mniej wiecej co 3 godz. na zmiane, bardzo dobrze tez dziala zimny oklad na czolo, ja moczylam pieluche tertrowa i kladlam mu na czolo, tylko ze kacper mial strasznie wysoka temp. wiec z rak mi wogole nie schodzil, bo nie mial sily na nic, takze latwo bylo mu ja polozyc. Nie martw sie 38.5 to jeszcze nie jest taka wysoka.
Olgasuper ze juz jezdzisz i ze ci sie podoba, moj sie juz nauczyl ze nie wolno sie czepiac, bo jak sie nie podoba to taxowke moze sobie zamowic, bo tak jak idziemy gdzies to zawsze ja prowadze, bo wiadomo wtedy mzoe sobie cos wypic
Misiowa Hania super , jejciu ze ci sie chce chodzic na takie zajecia, zawsze podziwialam kobitki ktore chodza na aerobik, mi to by sie w zyciu nei chcialo ruszyc.
Dzasta z butkami mamy ten sam problem, zadne sie Kacprowi nie trzymaja, nigdy nie moge mu zalozyc tak zeby dotknal pieta podeszwy
U nas dzisiaj leje, zaczelo wczoraj padac i cos nie moze skonczyc Dobrze ze wczoraj zakupy zrobilismy.
Pochwale Wam sie ze moj Kacper tez juz zaczyna sam stawac, czasami tylko na kolanach, ale jak zlap[ie sie czeos mocniejszego to na nozki staje, tylko jeszcze strasznie mu sie trzesa, wiec boje sie zeby sobie ich nie polamal
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wyladuje w abramowicach jak nic - KM pewnie wie co to a dla reszty nie wtajemniczonych - to zakalad psychiatryczny
Kamila znowu chora katarek kaszel i goraczka. A dodam tylko ze ciagle bierzemy antybiotyk - do jutra. No i codziennie robimy inhalacje i od dobrego miesiaca nie bylysmy na dworze
Chyba w łeb sobie strzele
Ps
Hanusia boska - my tak od 7 mego miesiaca trenujemy i nic do przodu sie nie posuwa
Zdrowka dla.Emilki
Słondczko odezwij sie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolek,a czemu tak długo nie wychodzicie,Kamilka ma gorączkę cały czas,czy jak?
Niektóre dzieci mają wysoka nóżkę na przygubiu i trudno im buciki dobrać.Ignaś też chyba taką ma,bo ciężko mu się buty wkłada,nawet w kapciach po domku nie chodzi,tylko w skarbetkach,a miałam z Befado kupione od 18 rozmiaru i one już za małe,takie ładne i wcale nie używaliśmy
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem zwolenniczka hartowania - ale czlowiek zaczyna inaczej na to wszystko patrzec jak dziecko choruje. Wtedy boi sie nawet glupiego wiaterku kichniecia albo katarku bo wiadomo jak to sie konczy
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas pogoda piękan,słoneczko ślicznie świeci,ale mrozek podobnie jak wczoraj
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz mam dosc co nie zrobie jest zle
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
[hide]ME.. ehhh Was też dopadło:( napisz jak mała[/hide]
KM dzięki za cynka, że w Święta ma być ciepło, dla S. ubranie już przyszykowane, bo wkońcu trzeba małego przystojniaka pokazać, tylko ,że jest wojna , jak zwyklle z mężem o to gdzie spędzamy Święta;/
Bidol i nas też wczoraj była zawiwerucha, aale dzisiaj pięknie, prawie wiosenie:D Nie sądzilam, że kiedyś to napisze, ale czekam na pogodę, żeby umyć okna;) Włąsnie doczytałam, że Kamilke znowu coś łapie, tak mi Was szkoda, a co do hartowania to ja też jestem za tym, ale jak S. zachorował, to też nie jestem już cwaniara
Maksiu, rozumiem, ja tez całe dnie siedze sama, jedynie siostra przyjeżdza- dożywić się, dobre i tyle:P
Olga, też na początku mogłam z auta nie wychodzić, teraz mi to juz zupełnie obojętne czy prowadze czy nie, wlaściwie lubie być pasażerem
Kamyczka aż musialam sprawdzić co znaczy longsleeve hhehehe
Sloneczko, pewnie masz inne sprawy na głowie, ale jak masz chwilke to napisz jak po wizycie, sćiskam:)
M89M? jak tam nasz Miro, na fb, fotki dodaajesz a tu Cię brak:(
a teraz z innej beczki, dzwonie wczoraj do siostry wieczorem i pytam się co robią, otóż rozwiązywali równanie, siostre w tej ciązy zupełnie odmóżdzyło, bo pomimo tego, że chciałą studiowac matme, pomylila się
a o to to równanie, na poziomie podstatówki: (6/2(2+1)), znacie wynik?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po zakupach,w portfelu mniej o 200zł.Byłyśmy same z Mariką,ale fajnie się czuję jako kierowca Pewnie kiedyś mi to minie,ale na razie bym mogła cały dzień jeździć
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
My dziś tez na spacerku i lekkich zakupach:kupiliśmy małemu czapkę wiosenną w smyku
Olga a Ty co kupiłaś?
Krecik longsleeve?coś nie tak napisałam?
Bidolek to nie Twoja wina!!!!Przywołuję Cię do porządku( znaczy żółta kartka),zdrówka dla cudnej Kamci,a Sebolek zdrowy?
Słoneczko odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tobie grozi czerwona kartka!!!
Misiowa Hania cudnie raczkuje i jest słodziutka!
MamaEmilki to dobrze,że z Emilcią lepiej,zdrówka żeby wszystko przeszło!
A mój Dominik pierwszy raz wypluł deserek jabłka z bananem i płatkami owsianymi...
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
dostalam skierowanie do kliniki onkologi w bydgoszczy i bede tam kilka dni i bede miala badania kolposkopie, biopsje itd. do tego mam jeszcze wirusa hpv:( po tych badaniach dopiero ustala mi leczenie:(