- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
kochana jak sobie radzisz??nie denerwuj się tylko,wszystko na spokojnie-wierzę,ze będzie dobrze!!!!przytulam i ślę całuskiczesc dziewczyny niemialam kiedy wam napisac bo maly daje mi popalic a wczoraj wrocilam pozno
dostalam skierowanie do kliniki onkologi w bydgoszczy i bede tam kilka dni i bede miala badania kolposkopie, biopsje itd. do tego mam jeszcze wirusa hpv:( po tych badaniach dopiero ustala mi leczenie:(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
MamaEmilki zdroweczka dla Emilki , moze to trzydniowka?
Misiowa Hanulka sliczna jest;)
Dzasta witam Cie kochana
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol ale mnie wyczułaś, jak zwykle czujna i akurat w momencie kiedy zasiadłam na forum. Ściskam Cię Kochana A dołek trwa, ale jest chyba wynikiem totalnego zmęczenia niestety, a temu trudno mi póki co zaradzić. No i ściskam Kamilkę - choruszka naszego. Mati też nie może się wykaraskać, kaszle i kaszle. Przyłączam się do żółtej kartki!!!!!!
Jako że wczoraj musiałam wziąć tabletkę, po której nie mogę ok. 30 godzin karmić, przyjęłam wieczorem kilka porcji alkoholu... he he he, ładnie ujęte Trochę mi się lepiej zrobiło.
Kuba miał wczoraj urodzinki - 6 lat. Dzisiaj miał przyjęcie dla dzieci, a jutro mamy dziadków i babcie w domu. Kamyczka został wybrany tort z Harrym Potterem. Nie widziałam niestety, bo musiałam zostać z Matim w domku.
Dzisiaj przygotowywałam tort na jutro. Skończę rano, bo zostało mi obłożenie masą marcepanową. Oj przydały by mi się teraz jakieś porady męża MM
Mam zaległości, ale kompletnie nie pamiętam, co komu odpisać. Wybaczcie. Chyba faktycznie muszę odpocząć.
Słoneczko
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale super!!!!!!!Buziaki dla Pawełkaa Pawelek teraz to juz wszytkiego sie lapie i wstaje,przebiera nozkami jak stoi i sie przemieszcza, dzis pchal pchacza i przeszedl kawalek sam.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
AiF wynik to 1 !
bidolku jak juz trafisz do Abramowic to przynajmniej bede miala blisko do Ciebie z okna ci pomacham A tak serio to trzymaj sie, moze sie Kamilka od Sebulka i oli zarazila
MamaEmilki no widzisz juz tylko stan podgoraczkowy, czyli chorubsko pomalu odchodzi
sloneczko to mozesz byc dumna z Pawelka ze tak ladnie zaczyna pomykac
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Krecik- Stasio jest przeeeeesłodki
Kamyczka- przyjęłam do wiadomości widzę że szalejesz z zakupami
Słoneczko - tulę mocno - będzie dobrze - Pawełek jest taki kochany że nie daje Mamusi chwili spokoju na zamartwianie się
KM- no tak - to wpadniesz na odwiedziny - przemycisz mi coś może a co do Kamki to też podejrzewamy że od Oli się zaraziła- bo Sebuś jest nauczony odwracać się i zasłaniać byźkę jak kaszle a Ola się nie patyczkowała no i ona miała zapalenie oskrzeli - a Kamka właśnie kaszle - Seba miał anginę - i raczej nie kaszlał
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
KM, Olga obstawia 9, Ty natomiast 1, dziewczyny ponawiam, jaki jest wynik: (6/2(2+1))?
Kamyczka serio napisałaś tak:D a co do deserku, może płatki były za duże...
Słoneczko, mądry ten Twój Pawełek, daje Mamusi popalić, żeby nie miała czasu myśleć, trzymaj się kochana:* u nas z chodzeniem kiepsko, ale by tylko stal, mój kręgosup ma jednak inny pogląd na temat jego stania i pozostaje nam siedzenie:P
Anna77, jutro już wiosna ma być- u mnie też taki marazm, no nic totalnie nic mi się nie chce... Dobrze, ze chociaż mogłaś się odstresować, buziaki dla Kubusia na urodzinki, zadowolony z torcika?
Bidol, lepiej już cos kamilce?
a my też wczoraj byliśmy na imprezie, Staś zdecydowanie nie lubi jak się w jego towarzystwie pije, najpierw wylał piwo wujkowi ( na moje spodnie i świeżo wypraną firankę), a potem rozchodniaczka tatusiowi wylał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
słoneczko wszystko się ułoży,jesteś silna kobietką,a Pawełek to kawał chłopa,zaraz będzie chodził-silny jest.Ignaś wcale się nie podnosi
krecik ja dalej stawiam na 9,ale czy rzeczywiście Daj odpowiedź,bo jestem ciekawa Stasio jest cudowny,a jak fajnie ubrany on ma bardzo poważny wyraz twarzy śliczny jest
MamaEmilki ja chyba też jutro się przejdę na kontrol,bo już 11 dni bierze antybiotyk i niby kaszlu nie miał wcale,to teraz juz tydz,walczy z tym katarem.Niech go obejrzy lepiej i powie,czy dalej brać,bo coś nam ta butelka nie chce się skończyć
Anna buziaczki dla Kubusia masz już klejnego mężczyznę w domku
bidol jak Kamilka dzisiaj się czuje a jaka pogoda u was
kamyczka my tym razem nic z ciuchów,wszystko do domku i tak co tydz.ogłupieć można ile człowiek tego wszystkiego potrzebuje
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - u Nas noc tragiczne. Kamka czesto płakala- na szczescie nie musialam jej z lozeczka wyjmowac. Ale i tak wcale prawie nie spalam.
Co do pogody to piękne sloneczko ale mroznie
A jsli chodzi o Ignasie - to nie wiem czy powinien dalej brac antybiotyk. Jak poprzednim razem wychodziłysmy ze szpitala to Kamila miała katar i mowili ze to normalne. Ze katar to nie choroba. Trzeba jedynie czesto wyciagac glutki i tyle :/ ale sama nie wiem
ME - zdrowka dla Emilci
Krecik - Stasio powala na kolana jest przesliczny no a ubranko ohhhh uwielbiam takie ciuszki - a dla chłopcow sa wyjatkowo piękne
No a u nas hmmm - Kamka ma stan podgoraczkowy troszke kaszle ale nie tak strasznie no i ma troszke katarku. W dodatku skonczyly nam sie kuleczki homeopatyczne na rzadki katarek i w zadnej aptece nie ma ale poza tym jest ok
A ME - mi lekarka polecila nurofen forte. Daje sie male dawki no i co wazne to nurofen jest lekiem przeciw zapalnym wiec stara sie niedopuszczac do glębszej infekcji. Mi kazala podawac 3 razy dziennie czy jest goraczka czy jej nie ma
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
ale mam dzis dola do tego te czekanie na te badania mnie wykancza:( dopiero do kliniki mam sie zglosic tydz po okresie