BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #604399 przez maksiu
hej wieczorem. ją z telefonu. więc dużo nie napisze:( my chyba jako jedyni (a pierwsi lipcowi ) jesteśmy bezzebni. kręciłk nam nadzieję że dopisze bo już mnie szlak trafia normalnie z ta pogoda jak ją bym chciała lato:-) zapraszam na fb:-) jutro postaram się napisać więcej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #604485 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #604517 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #604540 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #604546 przez Olga

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #604553 przez krecik

ME
ehh już sama nie wiem co z tym netem, teraz mamy teorie, że może modem się uszkodził i jak się przegrzeje, to nie ma neta... no sama nie wiem;/

Maksiu, u nas też pogodA nie lepsza, teraz znowu pada śnieg i jest takie straszne wiatrzyszko, że nawet na spacer nie chodzimy ( przyznam się, ostatnio strasznie zmarzlam i powiedziałam dość)

AiF przypalona marchewka? pierwsze koty za płoty:D Staś już nie wywala zupek-pilnuje go, dzisiaj śniadanie mu zrobiłam nie na słodko i wzgardził... AiF jak to nie masz fb? słyszałam, ze jak kogoś nie ma fb to nie istnieje;)

Kamyczka a jak Dominiczek?

a mój maz...próbował małego polozyć wczoraj spać głodnego...nawet nie wie jak mu kaszke przygotowac...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604572 przez MamaEmilki

11 lata 8 miesiąc temu #604574 przez Anna77

Krecik mąż jest niezły "debściak" !!! Zawsze można mu powiedzieć, że na opakowaniach są obrazkowe instrukcje, he he :lol: :lol:

AiF oj tam, oj tam, co tam marchewka :silly: Następnym razem zje ze smakiem :)

Saiko super że się udaje. My musimy jeszcze poczekać, aż Mati wyzdrowieje, a póki co niestety wciąż bardzo kaszle. I daj buziaka Maluszkowi w to obolałe oczko :kiss: :kiss: :kiss:

Co do rozwoju, to Mateusz też póki co jest w tyle, ale wszystko w swoim czasie i tyle.

Mój kaszel niestety się zadomowił, do tego wróciły wczoraj hemoroidy. Nie cierpię tego, brrrr :dry: Przedwczoraj Kamil urwał, złamał, wylewkę kranu w zlewie w kuchni. No ale dało się jakoś korzystać, bo wąż wystawał (mam kran z takim wyciąganym wężem). Mój B, który niestety nie oglądał Adama Słodowego, wczoraj rano odkręcił CAŁĄ baterię!!!! Szlak mnie trafił, bo nie wiem po co. Trzeba było pojechać i kupić tylko samą końcówkę-słuchawkę kranu i ewentualnie wąż. A teraz muszę myć w łazience, bo wczoraj oczywiście tego nie załatwił :ohmy: :ohmy: :ohmy: Dodam, że ten kran powinien być zmieniony już dawno, bo pierwszy raz zobaczyłam że z niego cieknie, jak wróciłam ze szpitala po porodzie!!! I od tego czasu miałam miskę w szafce. Normalnie nie pytajcie czy nastrój mi się poprawił. Przez choroby dzieci i swoje jestem uziemiona. Wymiękam!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #604584 przez Kamykowa84
Anna zdrowla dla Matiego i dla Ciebie :kiss: moj maz uwielbia naprawiac,robic remonty choc nie zawsze mu to wychodzi tak jak on tego chce
Krecik z Dominkiem ok zabki wychodza,nie jest jakos bardzo marudny, da sie wytrzymac a jak Stasiu?

11 lata 8 miesiąc temu #604587 przez daners
dzien doberek:)

m-m powodzonka i bez paniki:) oraczujesz ich :)

krecik haha dobre... moj naszczescie ma wszystko opanowane;] zreszta musi bo ja w pracy to on sie zajmuje :) nawet maja swoja metode usypiania :) tancza przy muzie i dwie minutki i dziecka nimaaa :)
ale jak podglądam to smiesznie tatus tancuje..

to najwyzsza pora przekazac pałeczke męzowi w jakis obowiazkach przy malym:)

Anna duzo zdrowka

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #604590 przez Anna77
Aaaa, no i tekst mojego B z dzisiejszego poranka: "Pogoda sie ustabilizowała wreszcie, dzisiaj znowu -5 stopni. Teraz będzie już tylko lepiej" :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #604625 przez krecik
nie no dziewczyny, trochę przesadziłam...ten mój to nie taki zły, nie tak całkiem na głodnego Stasia chciał połozyć, znalazł w lodówce 1/3 słoiczka moreli i dał mu na kolacje i jeszcze jak chwalił go, że tak ładnie zjadł...

Anna77
, mnie tekst Twojego nie rozbawił, mi się tylko chce płakać jak za okno patrze:(A co do kranu, poproś jakiegoś konurencyjnego mężczyzne o pomoc, np szwagra, pójdzie mu na ambicje, przynajmniej tyle będziesz miała:D no i zdrówka!

kamyczka, dzięki, Staś jak Staś, raz lepej raz gorzej, ostatnio przyłapałam go jak z upodobaniem gryzł mojego kapcia, brrrrrrr, jakby on wiedzial co miał w buzi ;/

a jak słoneczko?? są jakieś nowe informacje?

11 lata 8 miesiąc temu #604648 przez Olga
Śpi w końcu,bo dzisiaj od 6 na nogach :angry:

Anna zdrówka dla was,ja myslę podobnie jak Twój mąż,teraz już będzie tylko lepiej.U nas już jest ładniej niż wczoraj,bo bez wiatru :silly:

krecik mój jak miał w piątek zostać z małym,jak szłam na drogę krzyżową,to miał test z ilości miarek mleka i niestety zatrzymał się jakieś 4 mies.temu jak Ignaś pił 180ml mleczka ha ha.No ciekawe,co by zrobił,jak Ignaś by to wypił,wcale bym nie chciała być w jego skórze ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604671 przez bidol
Doberek

u mnie noc jak u M_M - cala noc placz i kwekanie. Pierwszy raz mala byla w nocy miedzy nami na łóżku. Ledwo chodze :( juz mam dosc tych zabow. Dzisiaj ma tak napuchniete dziasla ze pecheze widac jak ma buzie otwarta. W dodatku mamy na cos alergie. Mala ma cala buzie zsypana, plecki brzuszek i nozki. A na brodzie juz takia okropna narosl bo tam ciagle slina jest :( juz powli wymiekam :( w dodatku swieta na ktore wcale nie mam ochoty :(

M-M - trzymam kciuki.

ME - nie to nic takiego. Po prostu bylam ciekawa. Bo jak dziecko przewraca sie na boczki wyciagajac lapki przed siebie to pierwsza oznaka do raczkowania :)

Krecik - moj Jedrula to calkiem zielony jest. Pomimo ze Kamila jest naszym drugim dzieckiem on nie wie co do czego. Umie jedynie mleko zrobic i podac. Jak bylam w szpitalu na patologii ciazy z Kamka to Seba chodzil do przedszkola jak pajac ubrany no i w tych samych ubraniach. A mial oczywiscie wszystko przygotowane. Nawet polki z ubraniami podpisane. No a mi na wypis przywiozl tylko kurtkę buty - wiec wracalam do domu w pizamie a bylo wtedy -30 mrozu.

Ania - rozumiem Twojego dola ale pamietaj ze Twoje samopoczucie udziela sie reszcie ;)
A co do kranu proponuje wynajac sobie meza na godziny. Siostra tak zrobila bo nie mogla sie doprosic naprawy gniazdka. I przyjechal pan busem z wielkim napisem maz do wynajecia. Cale osiedle widzialo :) a szwagrowi bylo baaardzo wstyd :)

Daners - tanczycie z Filipkiem do snu ? :) dobre:)

Kamyczka -to super ze Dominis dzielnie znosi zabkowanie :)

AF - jak nurofen pomogl???

Olga - hahahhaa a ile teraz Ignas pije bo Kamila ciagle 150 ml

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604698 przez Olga
bidol wstyd się przyznać,ale 240 które pił od kilku miesięcy niestety przestało mu wystarczać i na noc już 270ml.Rano 240,ale dzisiaj był płacz,więc chyba mu też zwiększę ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka