BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #605200 przez mloda_mamuska
MamaEmilki hahahaha to żeś się załatwiła z tymi włosami :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: umarłabym! :huh:
praca w piekarni. :lol: pozniej może starałabym się o stanowisko w biurze ;) jest taka mozliwosc;))) a testy masakraa ,az jestem ciekawa co i jak :S . Czekanie jest najgorsze :dry: :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #605256 przez Olga
My już po spotkaniu,od środy zaczynamy zajęcia.Idziemy na 18 i w soboty na 15-16,jeszcze będziemy uzgadniać ;) Ciekawe jak Ignaś zareaguje :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #605384 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #605407 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #605417 przez MamaEmilki

11 lata 8 miesiąc temu #605422 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #605442 przez MamaEmilki

11 lata 8 miesiąc temu #605460 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #605498 przez bidol
Krecik - no tak - powiem Ci szczerze że już mam dość tego przygotowywania :dry: od 20 roku życia raz w miesiącu robię wyżerkę dla 15 osób no i święta :dry: już mam dość tego. Chciała bym tak jak Wy raz do rodziców raz do teściów i z głowy - ahhh niby młoda w miare jeszcze jestem ale ten obowiązek już zostaje do końca życia :dry:

ME - są takie ściemniacze do kupienia z tego co pamiętam będąc blondynką :lol: aaa i polecam maseczkę do włosów Wax - zdziała cuda na farbowanych i zniszczonych włosach :lol:

Kamyczka
- ładnie Ci w tych jasnych włoskach :lol:

M_M - no to trzymam kciuki :blush: a jak Olinek się miewa - jakie postępy - uwielbiam go - :lol: :lol:

Olga - ale fajowo - my na razie basen odpuszczamy - bo Kamka ma tą alergię więc jest duże prawdopodobieństwo że ma też na chlor :( Seba też ma :(

Słoneczko - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - ??? gdzie się podziewasz??

Dana -obiecałaś zdjęcia Szymka :S czekamy :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaa

KM - widzę Cię - odezwij się !!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #605528 przez Kamykowa84
Bidol dzieki za mile slowo :) Byc moze stchorze i nie zmienie koloru :blink: podziwiam za urzadzanie Swiat, ja slabo gotuje i zawsze 'na jrzywy ryjek' cisniemy Dobrze,ze maz gotuje,bo bylaby lipa

11 lata 8 miesiąc temu #605530 przez Kamykowa84
Bidol dzieki za mile slowo :) Byc moze stchorze i nie zmienie koloru :blink: podziwiam za urzadzanie Swiat, ja slabo gotuje i zawsze 'na jrzywy ryjek' cisniemy Dobrze,ze maz gotuje,bo bylaby lipa

11 lata 8 miesiąc temu #605564 przez mloda_mamuska

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #605575 przez Majowka
M-m, padam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: uwielbiam Cie!!!!! Super Oliwier! Naprawde nadziwic sie nie moge jaki on rozgarniety!!!!

ME, jeszcze raz gratki!!! :kiss: 100 lat dla Emilki!
Wrzuc nam fotke z new look;)

Anszka, pieknie napisalas o tym indywidualnym rozwoju, podpisuje sie!

Saiko!!! Gratuluje!!!!!!!! U nas jeszcze tylko proby..., ale ujuj daleko nam jeszcze!!!

U nas...rewelacja! Lucasek jakby od razu poznal moich rodzicow! :) Niesamowite to, ta wiez...to sie czuje...krew z krwi...od razu w dzien ich przylotu sie do nich tulil. Teraz z nim spaceruja, bawia sie. Super!
Ja mam odrobinke wiecej czasu...
Zdrowko troche lepiej, goraczki juz nie mam, ale jakis paskudny duszny kaszel mi zostal... Lucasek Cale szczescie zdrowy, tfu tfu... (mama z grypa przyleciala, wiec zobaczymy jeszcze)

Dzis bylismy na testowaniu menu w tym zamku, gdzie bedzie nasze big big party!:))) ale super, mowie wam, full wypas!!! Tyle potraw co dzis zjedlismy, smakowalismy tylko, Bo tego nie mozna bylo zjesc...masa przystawek, dwa startery, 2 potrawy z ryby, 2 miesne, deser, sery, 3 torty!!!!! Do tego wina, etc!!! A miejsce wyyyyyyymarzone wrecz!!! Juz sie nie moge doczekac! :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #605576 przez mloda_mamuska

11 lata 8 miesiąc temu #605577 przez Majowka
Tak, tu sie zgadzamy!!! Wybralismy wszystko najlepsze co moze byc! Na pewno bedzie wszystkim smakowac! Moi rodzice byli zachwyceni...
Odnosnie torta to chcialam taki 3pietrowy blekitny, zdobiony delikatnie "biala koronka" ale Antonio mnie namawia na te co zaprezentowali, proste, pyyyyszne, robione "tak domowo"....Ze niby pasuje do miejsca...niz ten przesadzony tort :laugh:
Ale I tak zamowie blekitne macaroonsy!!!
Juz mnie korci rozgladanie sie za suknia, ale poczekam jeszcze...musi byc odjazdowa! :laugh:

U nas dzis 18stopni w tym miasteczku Obidos I slonce, ale ogolnie to prognoza jest mokra na ten tydzien :( ....no ale czytajac Was, az wstyd narzekac! :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka