BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #601922 przez Kamykowa84

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601945 przez Anna77
Kamyczka o dołkach tez coś ostatnio wiem, ale ostatnio mówię sobie że jeszcze tylko kilka dni i będzie wiosna. Wiem że wtedy wstąpią we mnie nowe siły :) Czego i Tobie życzę. No i mam nadzieję, że z okiem męża będzie coraz lepiej :kiss: Wow, ale Dominiś słodki chłiopak.

Saiko ja też nie za bardzo mam jak zrobić świąt u siebie i nie zapowiada się na to w najbliższym czasie.

Maksiu super że udało Ci się te ciuszki wylicytować :)

Olga kurcze, pisałaś przecież że coś Ci się w głowie kręci, a to była właśnie ta jelitówka. No i dobrze że z psiaczkiem nie jest źle.

MM gratulacje dla męża ;) Rozpiskę przypraw masz w tym moim zestawieniu :)

A ja sobie postanowiłam, że w ramach Wielkiego Tygodnia, rezygnuję ze wszystkich węglowodanów, łącznie z płatkami czy innymi otrębami. I nie jem słodyczy. Dobrze mi to zrobi i poćwiczę silną wolę przy okazji. Od jutra też biorę się w garść i przygotowuję do świąt.

Na 16 jedziemy z B do restauracji na obiad, bo sto lat temu kupiłam groupon i mamy ostatni weekend, a 120 zł nie odpuszczę przecież :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #601967 przez Majowka
Kamyczka, cudny Dominis!!!!!! a to zdjecie z kitkiem, hehehe, slodziak maly!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #601986 przez Kamykowa84
Majówka dzięki :kiss: :kiss: mówiłam mu "Dominiczko" :lol:
Anna-dzięki :kiss: i podziwiam za wytrwałość,ja ciastka muszę zjeść lub tosty :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #602093 przez saiko
Kamyczka - super wloski :)

Anna - to kup sobie blonnik w tabletkach bo bedziesz miec problemy, ja bym miala ;)

11 lata 8 miesiąc temu #602184 przez Olga
kamyczka oglądasz "Przepis na życie" :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #602335 przez Olga
Witam się po weekendzie :silly: ale tu u nas pusto :( Zjem tylko śniadanko i biorę się za małego,bo coś marudny dzisiaj :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #602376 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #602377 przez anszka
Również witam się po weekendzie, zresztą bardzo udanym :laugh:
W sobotę przygotowaliśmy kupę żarełka i zaprosiliśmy znajomych, posiedzieliśmy prawie do trzeciej i choć W. obudził się o 6.06, to i tak byliśmy w dobrym nastroju :woohoo:
A teraz przede mną ostatni tydzień z synkiem, bo zaraz po świętach zaczynamy dni adaptacyjne w żłobku.
Też mam jakąś kiepską cerę, byłam w zeszłym tygodniu na kwasach, ale jeszcze jakieś zabiegi muszę sobie zafundować.
Stwierdziłam, że nie boję się zimy i umyłam w weekend okna, zawiesiłam nowe firanki w salonie i zachęcam wiosnę, by jak najszybciej d nas dotarła :laugh:
Miłego dnia dziewczynki!

PS Kamyczka - Dominiś wymiata :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #602395 przez Daria23
Hej Kochane i ja sie witam po weekendzie.Jej co to był za weekend-Tymek dał nam tak popalić że myślałam że już nie dam rady z nim:(.Cały czas marudził,krzyczał itp.Dziś od rana było ciut lepiej-chyba kolejny ząb si,e zbliża że ma takie dni....

Ale był i plus w ten weekend bo byłam na zakupach i kupiłam sobie wiosenna kurteczke i spodnie w kwiatki:)takze będe w nich wiosne reprezentować:P

Ślub za miesiąc a my wciąż mamy jeszcze pare zaproszeń w domu ehh ciężko wszystko ogarnąć z małym,ale myśle że w święta się rozprawimy z nimi:)
Wogóle mam mały dylemat te kwiaty w tym moim bukieciku co kiedyś pokazywałam to hortensje i takie sobie wybrałam ale teraz mam strach że one we włosach mi zwiędną:(zna któraś bliżej te kwiaty?

Kamyczka-Dominiś jest boski:)

11 lata 8 miesiąc temu #602404 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #602451 przez Kamykowa84
AiF,Anszka,Daria dziekujemy :kiss:
Daria nie znam sie na trwalisci kwiatow,ja mialam chinska roze i roze w bukiecie :blink:
Mm zazdroszcze tylu pysznosci,ja sie w tym tyg ograniczam,zeby w Swieta pojesc
Olga a co jest Ignasiowi?
Anszka fajnie,ze imprezujecie,do nas po Swietach ma wpasc moja siostra cioteczna z mezem,ale czarno widze nocne siedzenie,maly na cyca sie budzi,a poza tym my z mezem nie pijemy hehe marne z nas towarzystwo
Anszka a kiedy wracasz do pracy?

11 lata 8 miesiąc temu #602465 przez Olga
kamyczka na razie nic się nie dzieje,tylko marudny od razna,woła ciągle ma ma,albo me me :silly: ale jak Olga zobaczył,bo wróciła od dentysty,to od razu mu się polepszyło :silly: zobaczymy później,bo martwię się,żeby jego wirus nie złapał :(

daria ja też nie pomogę,nie znam sie na kwiatkach :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka