BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #601621 przez saiko
Witam się i ja

MM - nieźle je Oli, a pamiętam jak narzekałaś na jego apetyt ;)
mój na raz zjada 120 mleka (czasem 150) 180 zupki lub jedno jabłuszko lub bananek
zazdroszczę Ci, ze Oli może wszystko jeść, ostatnio dałam Szymkowi pół kostki czekolady i go wysypało, wiem, ze nie powinnam ale tak patrzył ... o lodach moge na długo zapomnieć bo to i mleko i jaja ...

Daria - o matko! własnie mi się przypomniało - już tak mało do Twojego ślubu zostało :)

m89m - ja używam Emolium do kąpieli, do ciała i na twarz dla małego - :)

zazdroszcze troche Wam, ze robicie swieta u siebie, tez juz bym chciala, ale to jeszcze z 1,5 do 2 lat :(

dziewczyny - bez marudzenia, przecież wszyscy marzyli o białych świętach ;)
a tak na serio nie mogę doczekać sie wiosny, żeby móc Szymka stroić, i zamienić gondolę na spacerówke i znów pójść nad jeziora na spacer

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601640 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #601660 przez saiko
Mm - no widzisz, a Szymek tylu rzeczy na razie nie moze, bardzo zaluje zwlaszcza np ryby czy kaszek mlecznych, jak zje cos zakazanego to zaraz ma mlamy na czole, policzkach i brodzie. Tak lubie mu gotowac i patrzyc jak zjada ze smakiem :)

Podajecie juz jakies kasze? Znacie jakas rozpiske kiedy jakie warzywa mozna wprowadzac?

Kobietki - a jak to jest z tym glutenem bo szczerze powiem, ze nie wiem czy rozpoznalabym po kupce ze jest cos nie tak :( daje malemu prawie codziennie lyzeczke kaszki manny

11 lata 8 miesiąc temu #601722 przez daners
hejaaa laseczki :)
u nas słonko zawitalo odrazu lepszy nastroj ;] ale i tak snieg gdzieniegdzie widnieje jeszcze.... Ray Wiosno przychodz juz pora hehehe :):)

Saiko ja niepomoge ;] gluten mam juz dawno za soba kaszki chlebek zajada i nic sie niedzieje... nawet niewiem jakie kupki by mogly niepokoic

Kamykowa Twoj Dominiś to leniuszek jakis :) skoro niebierze sie jeszcze za siadanie raczkowanie itd. chyba wygodnie mu lezec :laugh:

Mojemy jak pojawily sie te dwa kielki ;] to juz dorosly sie zrobil :) "gryzie" wszystko i mleko nadal be... jak mnei to wkurza ;] niewiem co moze jesc procz obiadku kaszki deserku hmm to za malo brakuje mi jeszcze jakiegos posilku

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 8 miesiąc temu #601770 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink:
Ja dziś znów sama,mąż w szkole,Dominik drzemie-a ja piję herbatkę i zjadłam 7 tostów z dzemem :)
Daners Dominik nie siada ani nie wstaje,ale zaczyna raczkować i sporo się przemieszcza,zwłaszcza,gdy w pobliżu jest pilot do tv :)
Saiko ja uzywam do buzi i ciałka Cetaphilu,super nawilża :blink:
Maksiu gratki z powodu wygrania aukcji :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601796 przez Olga
Hej.Przywitam sie po przerwie.

Złapała nas grypa jelitowa,w piątek wieczorem tak mi się niedobrze zrobiło,że drugiej polowy meczu nie obejrzałam,a pół nocy przespałam nad ubikacją.Dopiero przed 4 udało mi się usnąć,ale całą sobotę źle się czułam i praktycznie przespałam.Dobrze,że mężulek i dziewczyny akurat były w domu,bo nie wiem,jak bym dała sobie radę z Ignasiem.Samo noszenie go sprawiało mnie o jakieś wirowania sufitu :( Mężulek też się źle czuł,ale mial trochę więcej siły,ale i tak najwięcej Marika sie malym zajmowała.Nawet go wzięł na spacer,a ja nic nie słyszałam ;) Dzisiaj już est z nami super,wszystko minęło.Martwię się tylko,czy reszta rodzinki się nie zaprawi :(

Z pieskiem jakoś wczoraj o 8 rano pojechałam do weterynarza.Na szczęście nie ma łapki złamanej,dostał tylko zastrzyk przeciwbólowy i jeszcze dwa,które ja muszę mu podać.Dzisiaj już jeden zrobiłam (pierwszy raz w życiu). :silly: Czuje się już dobrze,tylko kuleje na łapkę,no i kastracja go czeka,bo nie damy z nim rady inaczej ;)

W biedronce są układanki drewniane dla dzieciaczkow,kupiłam wczoraj malemu ze zwierzaczkami,ale chyba jutro skoczę po jeszcze jedną :blink: Miałam ich tyle dla Olgi,to wszystkie wydałam,a teraz by się przydały ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #601805 przez Majowka
czesc Dziewczyny,

Daria, masz racje, facet musi byc wysoki :) ..ja teraz tez nie moge nosic szpilek :( :( :(

M-M, ogromne gratulacje dla Roberta!
a zabieg...no bylam, rezultaty maja byc widoczne jak wlosy zaczna wyrastac, niby maja wypadac...hmmm..zobaczymy!

Teraz ide na jakis ostry peeling twarzy, bo mam duzo dziur po tradziku. Juz jestem na limicie czasowo, ale moze jeszcze zadaze.
aaaa, no i powiem Wam ze tez sobie botox zafunduje w to miejsce pomiedzy brwiami...oropne mam te dwie bruzdy od mruzenia oczu, moze cos odmlodnieje...

u nas dalej deszczowo :(
ja teraz lekko podziebiona, gardlo mnie boli, a lucas kaszle cos, takim suchym kaszlem, pewnie tez go gardelko drazni.

Wczoraj mu dalm pierwszy obiadek ze sloiczka, zjadl!! pieknie pachnial ten obiad! a smak, pyychota! nie dziwie sie ze dzieci za nimi przepadaja, one maja sol!!!!!! :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601820 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #601837 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #601841 przez mloda_mamuska

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601844 przez Kamykowa84

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601847 przez Kamykowa84

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #601854 przez mloda_mamuska

11 lata 8 miesiąc temu #601876 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601920 przez Olga
kamyczka Dominiś słodziutki,a jakie ma puldaski-jedak cycus mamusi robi swoje :silly: a te układanki są po 8.90,to takie na drewnianej deseczce i się wklada jak puzle.Wiadomo,że teraz mały je ma w buzi,zamiast układać,ale cieszył się,bo on uwielbia zwierzaczki.Były jeszcze inne i własnie w biedronce są zawsze tamie,bo tego typu w tesco widziałam po ok.20zł.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka