- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak ja nie lubie pakowania, narazie tylko przygotowalam kacpra jedzenie, sloikow nakupowalam jak na wojne przynajmniej nie bede musiala w pl wydawac kase, no i na droge jak do stanow a nie do polsi, ale wole byc przygotowana, bo poprzednio jak lecialam sama z kacprem w listopadzie to zamiast wyleciec z rzeszowa wylecielismy z krakowa bo mgla byla, takze w sumie lot byl opozniony 5 godzin.
Widze ze zabkow maluchom przybywa my ciagle czekamy jzu nawet nie zagladam, czekam az mnie ugryzie
Daria-Tymus super jak zwykle
AniaiFilip- moj tez pewnie 9 kilo jeszcze nie przekroczyl, miesias temu mial 8.5, nie waze go nawet na wadze kuchennej bo tez raz go zwazylam, a nastepnego dnia mial pol kilo mniej u lekarza
bidol -a wyszlo cos Kamilce z tych testow?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oczywiscie Tymuś tez slicznotek ;]
a moj hmmm jednak zas to samo ;/ dostal nurofen czy cus i zas spi ;/ biedny...
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
9-12 w zarze, to 78cm, nie? ja juz mam kilka ciuszkow w tym rozmiarze (bluzeczki, spodnie) i sa na teraz..w kwietniu jeszcze pochodzi, ale to juz bedzie koncowka, teraz sa na styk.
...a nie! bluzeczki mam6-9! te sa na styk! faktycznie 9-12 na wiosne bedzie!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
AiF oby to kaszlenie to raczej była forma zabawy nowo zdobytą umiejętnością
Majówka to właśnie jest takie punktowe naświetlanie. Dobrze że o tym przypomniałaś, bo postanowiłam że w przyszłym tygodniu się umawiam i dokańczam moje dzieło. U mnie też wszystko, tylko z jakimś paseczkiem
Olga Ignaś śliczny i bardzo duży się wydaje ten poskramiacz żółwi. A wiosna faktycznie piękna.
KM no to faktycznie dużo czasu na spakowanie Wam nie zostało. Udanej podróży jutro i bez przygód
Bidol daj znać jak tam te wyniki testów.
A my po wizycie i wylądowaliśmy na antybiotyku. No i nawet mnie to cieszy, bo już miałam serdecznie dosyć Dzisiaj miał 38,7 stopni gorączki. Mam nadzieję że teraz będzie już lepiej.
No i bardzo się cieszę, bo B został dzisiaj specjalnie w domu. Baaardzo mi to pomogło. Wszystko wyprasowałam, a była tego cała masa - trochę ponad dwie godziny mi to zajęło. No i jestem zadowolona, bo mam to już z głowy.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
KM - az wierzyc sie nie chce ze jutro kolo mojego domu bedziesz przejezdzala. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i urlop sie uda
Co do testow Kamili to zla jestem bo nie na tam zadnych norm itp wszedzie sa cyferki np. mleko <0,15 i pojecia nie mam czy to duzo czy malo. A nasza alergolog wyjechala
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A z tym nurofenem to dobry pomysł. Poprzednim razem jak Kamilka była przeziębiona to nasza pani pediatra zaleciła 3 razy dziennie przez 3 dni podawac + wapno + wit. C i pomogło nurofen jest przeciw zapalny
KM - no to nieźle Kacperek się rozwija. Jestem pełna podziwu no to pokarze nowe umiejetnosci w Polsce
Daners - wspolczuje. Oby ta nocka była lepsza
Ania - no to faktycznie antybiotyk jest konieczny. Zdrowka dla Matusia
M_M - łał 7 ząbkow swietnie. Zobaczycie jak słodko te nasze brzdace beda wygladac z zabkami - zwłaszcza tymi górnymi Kamilka juz inaczej usteczka układa
Aaa i zapomniała bym ...
Olga - Ignaś przesłodki i chyba faktycznie kawał chłopa - bo wygląda na bardzo wysokiego
A co do depilacji moje kochane - a nie boicie sie ze moda n nature powroci a wy tak na stale - i co bedzie wam goło i wesolo hahahaha
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Z tą depilacją dobra jesteś,ja tam tradycyjnie się golę,też prawie na zero,nie lubię tych włochów ha ha taka depilacja by mi się przydała,ale mnie na nią nie stać
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Tymek miał trzy dni gorączke a teraz mu wyszła wysypka więc spotkała nas słynna trzydniówka....
Anna-trzymam kciuki żeby Mati szybko wyzdrowiał...Tymek też miał antybiotyk ten co Olga vercef i nawet chętnie go przyjmował
Olga-Ignaś boski na tym żółwiu Tymek by się jeszcze chyba tak sam nie utrzymał
Bidol-Tymi to facet więc wiesz może kości ma cięższe i nie widać wagi a Kama jak to kobieta jak coś przybędzie to zaraz w wałek si,e robi:P:P:P
Majówka-tak Tymuś po tacie bo jego tatuś ma prawie 190cm wzrostu i dobrze bo ja taki mały karakan-159cm:P a facet musi być wysoki żeby laski mogły szpilki nosić:P:P
Do nie dziś na weekend wpada siostra więc pewnie w sobote i niedziele się nie odezwe...
A miał któryś z dzieciaczków tą trzydniówke z wysypką??