BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #600128 przez Olga
Moja na samym początku,jeszce roku nie miała,to coś z drzwiczkami się zrobiło,ale była na gwarancji i zrobili,Na razie też jest ok.zobaczymy jak długo wytrzyma.Ja to mam bardziej pecha do pralek :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600399 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #600406 przez Anna77
ME nie jesteś jedyna. U mnie też nie ma zmywarki.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600414 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #600451 przez bidol
Ojjjj źle to wyglada :( wyszlam na paniusie :P hahahaha

Dziewczyny to nie tak. Wy mieszkacie w blokach - większosc. Macie codziennie non stop goraca wode. U nas wode wloncza sie tylko czasowo - np wieczorem na kąpanie :) a w zimnej wodzie same wiecie kiepsko sie myje :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600459 przez Olga
bidol ja mieszkam w blok,ale też nie mam wody ciepłej w lato,w zimę jest,bo palimy w centralnym i własnie to jest najgorsze przy myciu naczyń,a jak już się kupiło,to teraz trudno by się było przestawić na ręczne zmywanie :silly:

Wyszłam do miasta i straciłam w lumpku na małego 50zł-oj ja głupia,ale nie mogłam się oprzeć :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600476 przez saiko
Dobry wieczor :)

Pelno checi jest ale jakos wciaz brakuje mi czasu weby posiedziec i poczytac co u Was. Nadrobic nie dam rady ale postaram sie czesciej wpadac. Podsumujecie mi najwazniejsze co u Was?
No i witam nowo przybyle mamuski.

Bidolku - malutki ma AZS ale staram sie unikac uczulajacyh rzeczy czyli bialka, malin, truskawek itd
Wczoraj dostalismy informacje z banku o przyznaniu kredytu wiec lada dzien powinnismy odebrac klucze do domku :)

Szymus to takie fajne dziecko :) radosny, smieszek, rzad ko ma humory. Ostatnio tak fajnie gada :) I robi pierwsze 'kroki' w raczkowaniu. I od kilku dni wspona sie na wszystko wiec trzeba uwazac.

Ja do zmywarek jestem przyzwyczajona od wielu lat i juz chyba bylo by mi ciezko bez.

11 lata 9 miesiąc temu #600533 przez maksiu
hejka dawno mnie nie bylo ale powiem szczerze ze nie mam jak zagladac caly czas cos i w biegu juz mam chwilami dosc ostatnio jestem strasznie przemeczona i padam jak aniolek wieczoram maly coraz mniej spi w dzien ale za to wieczorem maks 20 on juz spi a jadl by co chwila cos :) tak po za tym u nas w miare ok mozna powiedziec ze niby n ic sie nie dzieje mowie niby gdyz moja tesciowa przewiezli do kliniki pod warszawe no i razem z mezem iciocia stwierdzilismy ze jesli mama wyjdzie z tego to jak ona i tesciu wyrazi zgode to wezmiemy ja do siebie bo bedzie miala lepsza opieke sucho i czysto przedwszyustkim no ale wczoraj zadzwonil moj szanowny szwagierek i stwierdzil ze nikt mamy nie dostanie bo ja ja chce tylko ze wzgledu na to ze bede dostawala pieniadze z opieki na nia i ze ja i moj maz czekamy tylko na to by ona juz zmarla co dostaniemy jak najszybciej pieniadze za nia z pzu noz myslalam ze wybuchne dzis jak cioci opowiadalam to to az sie splakalam ale co zrobic szkoda slow i nic wiecej, Atak maly dalej zabkow nie ma ale umie juz ladnie kosi kosi robic i gdzie kokoszka dziobala, jak go pod paszki wezme to zasuwa jak nic

No a mamusia troszke zaszalala i licytuje spodnie z zary dla malego takie
allegro.pl/show_item.php?item=3113006207
i takie
allegro.pl/cherokee-modniarskie-jeansy-v...-80-i3097809447.html
i do tego taka koszule
allegro.pl/show_item.php?item=3100490239

az sie boje co maz na to powie ale znalazlam fajny sklep na allegro gdzie jest licytacja wszystkiego od zlotowki

allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=24826451

11 lata 9 miesiąc temu #600740 przez Olga
My znów problem z psem mamy,jutro pewnie weterynarz rano nas czeka.Pogryzł go pies,albo wpadł pod samochór kurwiarz jeden-wszystko przez te suki :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #600765 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #600812 przez Anna77
Bidol co Ty gadasz :ohmy: 1,5 roku temu robiliśmy kapitalny remont kuchni. Od razu założyłam, że bez zmywarki ani rusz. Nie kupiłam jej tylko dlatego, że założyliśmy że w ciągu maks. 3 lat się przeprowadzimy, a taki zakup nie zwróciłby mi się w tak krótkim czasie. Teraz jestem wściekła, bo nasze plany się przesuwają. Donek za dużo piep..... o zielonej wyspie, aż się w końcu usrało i ten rok, to dopiero zaczyna być kryzysowy. A zmywarki nie mam. Przy 5 osobach, w tym jednym nastolatku rodzaju męskiego to naprawdę nie jest wesołe :angry:

Maksiu fajnie że jesteś :kiss: Ale rodzinkę masz i te teksty nie do pozazdroszczenia. Tylko nie bierz nic do siebie i głowa do góry :) A ten sklepik z allegro faktycznie super.

Saiko no wreszcie! Ale Wam zazdroszczę tego domku :S

Olga kurcze, to niewesoło. Mam nadzieję że tym razem jakoś z tego wyjdzie :kiss:

Kamyczka zaraz będę sprawdzać czy na tvp.pl jest już nowy odcinek o Annie German, to sobie obejrzę.

A ja poszłam sobie na 20 na drogę krzyżową i bardzo dobrze mi to zrobiło. Zawsze człowiek się troszkę wyciszy, pomyśli, pomodli się i ... mam więcej w sobie spokoju.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600821 przez bidol
Saiko - kochana nawet nie wiesz jak nam tu Ciebie i Szymka brakuje :(
Co do AZS to robiliscie testy??? Czy tak na oko na razie? A i juz pytalam jak maly pije ten nutramigen?? Chetnie??
Co do domku - to gratulacje :) nie ma to jak na swoim :) wpadaj do nas czesciej :)

Maksiu - ojj wiesz jak jest z rodzina - najlepiej na zdjeciu :kiss: tez nas nie zostawiaj :)

Kamyczka - no gdybym wode ciepla miala caly czas to tze pewnie nie robila bym problemu - choc za zmywaniem nie przepadam ;)

Olga - no typowy samiec za babami sie ugania - moze sie wylize ;)

Kamyczka - no mecz obowiazkowo :)

A pamietacie euro?? Jeszcze w 2 - paku bylysmy :)

Ania -oj wspolczuje przy tylu facetach zmywania. Moi to taksie teraz przyzwyczaili ze co raz to nowa szklanka nowy talerz :angry:
Co do drogi krzyzowej to ja zawsze chodzilam w wielki piatek na meke panska i droge krzyzowa. Prawie 3 godziny. Bardzo to lubie. Nie ma w tym kazan obludnych ksiezy kazan - tylko wlasna zaduma i refleksja - mozna sie wyciszyc i spojzec na wszystko z dystansem. Rok temu mialam Sebka wziac ale konczy sie po 22 az.

Słoneczko - jak samopoczucie?? Odezwij sie kochana :)

M89M - no jak podroz?? I zabieg Miro??

Misiowa - ???

KM - dotarłas??

11 lata 9 miesiąc temu #600855 przez mloda_mamuska

11 lata 9 miesiąc temu #600865 przez daners
Dooobry :)
własnie wysprzatałam kuchnie, niema to jak brak czasu i okna po ciemku myc hehe :lol: :) i oczywiscie ja tez MamaEmilki jestem bez zmywarki :)

ja natomiast niewyobrazam sobie jak np bidol niemiec biezacej wody cieplej ;] tylko grzac czy miec te boilery no jakos dziwnie mnie sie to kojarzy w XX1 w :silly:

Chwale sie :)
dziewczyny Fifi powrócił do żywych :):):):):):)
dwie dolne jedynki przebiły sie własnie i dzis cały dzien jaki radosny wesoly bawiacy sie oooch boooski se taki :)

Kamykowa dzieki za sile :) wczoraj mi juz jej brakowało....ale zapominam juz o tym:)

saiko milo cie tu ujrzec:)

Anszka ja mam laptopka na ktorym sa zwierzaki i wiecznie slysze jak drze sie slon ;]

Olga kurcze bidny ten twoj psiaczek.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu #600882 przez MamaEmilki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka