- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sloneczko -zdjecia Pawcia urocze do tego stopnia ze wszystkie kartki zostaly anulowane Pawelek jest sliczny i na 100% da Ci bardzo duzo sily w walce z choroba mysle o Tobie i trzymam kciuki
M89M - ale Miro slodki no i z tego co widze to gorne 2 jki mu wyrosly ??
Kamyczka - Dominis przeslodki a te wloski powalaja. I jakie blyszczace. Piekne
Ania - no wiem. Dalam plame. Ale w telefonie mam ustawione auto przesylanie i jak robie fotke to wstawia sie na fb A Lozeczko na tarasie stalo bo Seba biegl po dworze no i Kama by chciala no wiec wlozylam ja do lozeczka z sama wpadlam w wir pozadkow siosennych.
Zazdroszcze wypoczynku. Dobrze masz z tym Twoim B. Mi tez szumi a do tego szumu wystarczy mi jedno piwo
M_M - zdjecia Olinka boooskie. Alez on pieknie ubrany no i slicznie stoi sam
Maksiu - bedzie dobrze. Tak jak mowilam. No i Anna ma racje grunt to pozytywne myslenie. A mezem sie nie przejmuj. Kazdy sie kluci
Anszka - no nareszcie !!! Super ze powrot do pracy udany. Zdrwka dla Wojtusia
ME - 12.05 to tez moj chrzesniak ma komunie a i super ze impreza w lokalu. Zawsze to mniej roboty i stresu
Chlopek - oby maz szybko znalazl prace
Daners - zdrowka dla Filipka
AF - jutro praca??
KM - no u Nas pogoda cudowna oby tak dalej
Misiowa
Krecik - jak tam Twoje (.)(.)
Ja dzis juz ledwo chodze. Kamila jest nieznosna. Chogzi za noga jak pies. Nigdzie ruszyc sie nie da bo pisk i placz. Nie mam pojecia co sie dzieje. To do niej nie podobne wstaje przy meblach ale nadal jest wiotka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
Aaaa, moja głowa przez ciążę i karmienie też mooocnooo osłabła. Ale fakt, wypiłam już prawie całą butelkę tego martini 0,7l. Edytuję: Wypiłam całą butelkę Oj jutro będzie główka bolała. Wyjeżdżam ok. 14.30 więc powinnam dojść do siebie, he he.
Anszka no właśnie. A gdzie pracujesz?? No i kurcze, co teraz z naszym spacerem po Sołaczu
Wiecie co, mam problem bo nie wzięłam laktatora. Ściągałam co nieco pod prysznicem, ale za mało. (.)(.) zaczynają mnie boleć , bo się napełniają
Aaaa i była fajna promocja w Esotiq. Chciałam kupić stanik. Kosztował jakieś 75 zł. A pani przy kasie mnie oświeciła i powiedziała, że jak wezmę jeszcze jeden to za dwa zapłacę 99 złotych. Wzięłam więc czarny i beżowy i jestem baaardzo zadowolona. Te z przed ciąży są mi za małe, a tych do karmienia mam troszkę dosyć. Zresztą w dzień już praktycznie nie karmię, więc nie są mi potrzebne.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - a dziekuje. Dzis ma miec jeszcze jedna dawke a dalej zobaczymy. On ma teraz ta chemie eksperymentalna no i nawet dobrze ja znosi. Nawet wlosy mu bardzo nie wypadly
Wspolczuje nocki
Anna - czy swiat wiruje dzisiaj
My lecimy na sniadanko. Jak na razie pochmurno
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
mm- super zdjecia, jejciu ty tal ladnie ubierasz malego po domu , bo moj to chodzi jak dziecko wojny, 3 razy dziennie musze go przebierac a io taK JEST brudny. Ja tam tez wole byc z malym ciagle na podlodze, bo ciagle wstaje o to co nie wolno
Dziewczyny osttanio zobaczylam w schemacxie karmienia, ze powinno sie juz wprowadzac drugie danie, czyli rzadka nbezmiesna zupka i pozniej miesko z np. ziemniakami i wwarzywami, chyba troche za wczesnie jak dla mnie, a wy kiedy swoim starszym pociechom zaczelyscie podawac obiad dwudaniowy ??
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ME my mamy trzy pokojowe mieszkanko, więc szału nie ma. Było nas 20 osób. Ale w restauracji o niebo wygodniej i spokojniej
KM masz rację z tym schematem. Faktycznie tak jest, że na tym etapie mamy wprowadzać dwudaniowe obiadki. Pani doktor mi powiedziała, że one mogą być "oddalone" w czasie. Czyli nie tak od razu. Osobiście słabo sobie to wyobrażam, więc u mnie pewnie nie przejdzie.
Bidol dobrze że tata dobrze znosi tę chemię. Będzie miał siłę na zabawy z wnukami
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anna- no ja tez jeszcze chyba troche poczekam ,te schematy to czasami trzeba przez palce przesiac chyba tresciwa zupka wystarczy narazie, wolalam sie jednak poradzic doswiadczonych mam
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KM - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Nasza tez sie zbliza nieuchronnie co do kolacji to usmialam sie bardzo
Moj Jedrula jak chcial mi sie oswiadczycz to wlasnie poszlismy na kolacje. Ale ze byl tlok i dlugo czekalo sie na dania to zamowilismy pizze. Po prawie godzinie oczekiwania przyniesli nam ale jakas calkiem inna. No i z czosnkiem. Bylismy tak glodni ze zjedlismy i taka. No ale z ossiadczyn nici bo tak smierdzialo od nas tym czosnkiem ze czar prysl. I tak Jedrek bujal sie z tym pierscionkiem jeszcze przez prawie 2 tygodnie. Bo pozniej sie poklucilam z nim. A pozniej jeszcze cos - no i tak to jest z tymi restauracjami
Ania - to milego spacerowania.
Kamyczka - i jak Ty biedna bez kawy przetrwasz??
AF - oj biedna Ty jestes z ta praca. A tata jeszcze na dlugo zostaje??
Ale jestem zla. Jedrula wgral mi nowe oprogramowanie do smarta i klawiatura mi sie non stop zacina. Wskakują mi cyferki i pisze co innego nie bym chciala
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Cos nie mam dzisiaj humoru,dre się na wszystkich Mężulek sobie na rybki pojechał o 3 nad ranem,na szczęście juz o 10 był z powrotem (bez ryb oczywiście,bo za zimno jeszcze),ale co z tego,jak teraz będzie odsypiał,ale tylko do czasu jak mały wstanie,nie ma spania,ja mu na ryby nie kazałam jechać Ignaś był w kościółku,ale wytrzymał tylko pół mszy,bo śpiący był
zrobię obiadek i chyba się do mamy przejdę z małym
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*