- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Lusia, nie moge! jakie ten Nikos ma super zabawki! ale super samochodzik! przyznaj sie, babcia ma sklep z zabawkami, co?
och jak bym chciala taka hojna babcie!
Fotki Nikosia super, widzialam na fejsie
dzieki za komplementy dziewczyny, brzydko wyszlam na tym zdjeciu, ale nie wazne, szczescie ze zdjecia wazniejsze
U nas nocka z 2 godzinna przerwa, od 2h-4h, ale reszta ok
Lecimy do Polski!!!!! Wlasnie kupilam bilety! Lecimy juz 28 maja, mam nadzieje, ze trafimy w super pogode, dlatego tak dlugo zwlekalam z kupnem biletu...zobaczmy! chce sie nacieszyc polska wsia, lasem, obcowaniem z natura, naszym pieknym ogrodiem
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogole nie mam czasu na nic ostatnio, Miro marudzi, nie wiem czy na zeby czy co innego.
Nic poza tym sie nie dzieje ciekawego, junior dalej bezskutecznie chce stac bez trzymania, wlazi gdzie mu nie wolno i bawi sie wszystkim, co zabronione. A teraz sobie lezy na chodniku i sie do niego przytula (i ukradkiem wydlubuje wszystkie najdrobniejsze smieci, ktorych mamusi nie udalo sie odkurzyc i je zjada)
Dzien matki byl jednak w niedziele, a nie jak myslalam w poniedzialek. Maz przyniosl mi roze, czekolade i winogrona (bo jestem owocozerca ) po czym roze wstawil do wody sam, a czekolade i winogrona zjadl wiecej niz polowe tez sam. Faceci, zupelnie ich nie rozumiem
A dzisiaj sie z domu nie ruszamy, bo pogoda nam sie zepsula, chyba bedzie padac
Wszystkie dzieciaczki sliczne
ME wygladasz jak 19-natska
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Kamyczka, z pomorskiego...moze z M-M, sie spotkam do kiedy zostajecie? ja do 11 czerwca
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Jescze rano mi spadł z łóżka:(Byłam taka padnięta że na sekunde zamknęłam oczy i już był huk i płacz:(Ale byłam zła na siebie naszczęście nic mu się nie stało.
Bidolku-przykro mi z powodu Kamki biedna ta nasza księżniczka:* a jak ona się dziś czuje? Kochana wiem że juz sto razy to pisałyście ale mogłabyś mi jeszcze raz podać nazwe tych granulek na katar?bo Tymi dosłownie zjadł mi tą kartke gdzie było to napisane:)
Słoneczko-jak tam dzisiaj u ciebie jak się czujesz?ja też marze o powrocie do pracy ale też nie mam z kim Tymcia zostawić
Majówka-Lukas piękny i uśmiechniety zazdrosze wam tej plaży eh a ty jak zwykle promieniejesz:*
ME-ale z ciebie laska masakra jak ty to robisz:)ślicznie wyglądaliście
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Bidol ostatnio mam mega dola i chodze jakas niedozycia:( zabieg mam dopiero na listopad, super mam czekac tyle czasu az mi sie pogorszy i te cholerstwo mi sie powiekszy:@ to jest sluzba zdrowia :@
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
U nas poza tym wszystko w porządku. Mateusz wstaje przy wszystkim, przy czym może. Uwielbia place zabaw. No i nocki przesypiamy całe regularnie. Pobudka około 6, ale jest ok.
Czytam regularnie, więc jestem na bieżąco na szczęście.
Bidol ucałuj Kamilkę, ciotka przesyła jej uzdrawiających buziaków moc No i modlitwy poślę też za babcię. A tak na marginesie: życie ma sens, tylko czasem on się gdzieś ukrywa
Majówka cudnie wyglądacie i ten ocean.... niesamowite. No a lecicie razem z Lucaskiem sami, czy tym razem Antonio do Was dołączy No i mam nadzieję, że te nocki w końcu Wam się jakoś unormują.
Olga Ignaś wymiata na ty zdjęciach. A to z makaronem po prostu rewelacja.
ME niezła ... dziewczyna z Ciebie No a Twoja córeczka jest przepiękna i ma cudne oczka.
Lusia nie ma to jak z dziadkami. Niech Nikoś korzysta, a co
mama89muminka no to wszystkiego najlepszego (spóźnione troszkę ) z okazji dnia Mamy
Daria oj tymi oczętami, to Tymek będzie nieźle czarował. Super chłopak Ci rośnie. I mam nadzieję, że choróbka Was jednak ominie.
Słoneczko wytrzymasz, po drodze będzie lato, a potem już z górki. Będzie dobrze Kochania
chłopek he he, ale się uśmiałam. Nieźle wywijają
Misiowa Hania jak zwykle cudna. Przy trzech chłopakach, te nasze Królewny mnie szczególnie rozczulają
AiF następnym razem ugotuj duży garnek tej zupki. Będzie dla wszystkich
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To tyle na teraz. Wracają do początku. Jestem z Wami cały czas, ale niestety nie mam kompletnie nastroju
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sorki ze sie nie odzywam ale u mnie gigantyczne zmiany i po prostu brak czasu na internet!
Ogolnie moje malenstwo sporo uroslo:)
Juz chodzi ale za raczke, zabkow dalej nie mamy, nocki przespane - zasypia i wstaje regularnie. Spac idziemy o 21 a wstajemy o 7 rano I w koncu zaczela gadac:) a juz sie balam ze bedzie problem!.
A fociak z zakupow kilka dni temu wiec swiezy fociak:)
Milego dziołchy!