BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #652691 przez lusiamamanikosia
a tu widać ząbka :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #652701 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Lusia, nie moge! jakie ten Nikos ma super zabawki! ale super samochodzik! przyznaj sie, babcia ma sklep z zabawkami, co?
och jak bym chciala taka hojna babcie! :laugh:
Fotki Nikosia super, widzialam na fejsie

dzieki za komplementy dziewczyny, brzydko wyszlam na tym zdjeciu, ale nie wazne, szczescie ze zdjecia wazniejsze :laugh:

U nas nocka z 2 godzinna przerwa, od 2h-4h, ale reszta ok :laugh:

Lecimy do Polski!!!!! Wlasnie kupilam bilety! Lecimy juz 28 maja, mam nadzieje, ze trafimy w super pogode, dlatego tak dlugo zwlekalam z kupnem biletu...zobaczmy! chce sie nacieszyc polska wsia, lasem, obcowaniem z natura, naszym pieknym ogrodiem :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #652706 przez lusiamamanikosia
Majówka dzięki :D Samochodzik to Tatuś kupił Małemu :D i doczekać się nie możemy aż kurier przywiezie rowerek :D

11 lata 7 miesiąc temu #652724 przez mama89muminka
Jestem jestem.
W ogole nie mam czasu na nic ostatnio, Miro marudzi, nie wiem czy na zeby czy co innego.
Nic poza tym sie nie dzieje ciekawego, junior dalej bezskutecznie chce stac bez trzymania, wlazi gdzie mu nie wolno i bawi sie wszystkim, co zabronione. A teraz sobie lezy na chodniku i sie do niego przytula (i ukradkiem wydlubuje wszystkie najdrobniejsze smieci, ktorych mamusi nie udalo sie odkurzyc i je zjada) :dry:
Dzien matki byl jednak w niedziele, a nie jak myslalam w poniedzialek. Maz przyniosl mi roze, czekolade i winogrona (bo jestem owocozerca :P ) po czym roze wstawil do wody sam, a czekolade i winogrona zjadl wiecej niz polowe tez sam. Faceci, zupelnie ich nie rozumiem :P
A dzisiaj sie z domu nie ruszamy, bo pogoda nam sie zepsula, chyba bedzie padac :dry:

Wszystkie dzieciaczki sliczne :kiss:

ME wygladasz jak 19-natska :D

11 lata 7 miesiąc temu #652735 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #652736 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #652798 przez mloda_mamuska

11 lata 7 miesiąc temu #652925 przez Majowka
M-M, piekna hehehe, nie rozsmieszaj mnie :blink:

Kamyczka, z pomorskiego...moze z M-M, sie spotkam :) do kiedy zostajecie? ja do 11 czerwca

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #652935 przez Daria23
Hej kochane i ja się przywitam późnym popołudniem.U nas dziś nocka paskudna:(mały dostał katar i przez to ciągle się budził:(
Jescze rano mi spadł z łóżka:(Byłam taka padnięta że na sekunde zamknęłam oczy i już był huk i płacz:(Ale byłam zła na siebie naszczęście nic mu się nie stało.

Bidolku-przykro mi z powodu Kamki biedna ta nasza księżniczka:* a jak ona się dziś czuje? Kochana wiem że juz sto razy to pisałyście ale mogłabyś mi jeszcze raz podać nazwe tych granulek na katar?bo Tymi dosłownie zjadł mi tą kartke gdzie było to napisane:)

Słoneczko-jak tam dzisiaj u ciebie jak się czujesz?ja też marze o powrocie do pracy ale też nie mam z kim Tymcia zostawić

Majówka-Lukas piękny i uśmiechniety zazdrosze wam tej plaży eh a ty jak zwykle promieniejesz:*

ME-ale z ciebie laska masakra jak ty to robisz:)ślicznie wyglądaliście

11 lata 7 miesiąc temu #652959 przez mloda_mamuska
Majowka ja bede na tydzien tylko do 2 chyba ,ale chcialabym bardzo !!! :))))))))

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #652961 przez bidol
Daria - Proszę :) i zdrówka - więcej niż my mamy ;)

Majówka - ale Fajnie - Myślę że pogoda będzie piękna :lol:

M_M - zobaczysz w Polsce wykorzystasz wszystkie letnie rzeczy :lol:

Słoneczko - a co tak wpadłaś jak po ogień - wracaj - co u Ciebie :unsure:

M89M - :kiss:

ME - chyba nie ma reguły :silly:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #653085 przez słoneczko
Daria zdroweczka dla Tymusia kochanego:*

Bidol ostatnio mam mega dola i chodze jakas niedozycia:( zabieg mam dopiero na listopad, super mam czekac tyle czasu az mi sie pogorszy i te cholerstwo mi sie powiekszy:@ to jest sluzba zdrowia :@

11 lata 7 miesiąc temu #653139 przez chłopek
czesc dziołchy u mnie tak sobie ksawery łobuzi dzisiaj czekolada dzielił ja oczywiscie nie wiedzialam siedzieli w kuchni obaj i jedli wydało sie bo buzke sebek miał brudna

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653256 przez Anna77
Przepraszam za to milczenie. To chyba jeszcze troszkę potrwa. Kompletnie nie mam humoru. Mój tata postanowił sprzedać działkę. Nawet mu się nie dziwię, jeździ tam tylko żeby coś zrobić, a tak żeby po prostu posiedzieć, odpocząć nie ma zwyczajnie kiedy. Zajmujemy się nią razem, ale tylko telefonicznie umawiamy się kto, co robi. Kocham tę działkę, to moja odskocznia i zapomnienie. Kupiona 20 lat temu. Ryczę non stop, nie mogę się z tym pogodzić, choć wiem że to rozsądna decyzja. Niestety nie mam kasy, żeby ją kupić. Teraz już nie będę miała żadnego kawałka zieleni swojej :( Musicie mi wybaczyć, ale muszę to odchorować.

U nas poza tym wszystko w porządku. Mateusz wstaje przy wszystkim, przy czym może. Uwielbia place zabaw. No i nocki przesypiamy całe regularnie. Pobudka około 6, ale jest ok.

Czytam regularnie, więc jestem na bieżąco na szczęście.

Bidol ucałuj Kamilkę, ciotka przesyła jej uzdrawiających buziaków moc :kiss: :kiss: :kiss: No i modlitwy poślę też za babcię. A tak na marginesie: życie ma sens, tylko czasem on się gdzieś ukrywa ;)

Majówka cudnie wyglądacie i ten ocean.... niesamowite. No a lecicie razem z Lucaskiem sami, czy tym razem Antonio do Was dołączy :unsure: No i mam nadzieję, że te nocki w końcu Wam się jakoś unormują.

Olga Ignaś wymiata na ty zdjęciach. A to z makaronem po prostu rewelacja.

ME niezła ... dziewczyna z Ciebie :silly: No a Twoja córeczka jest przepiękna i ma cudne oczka.

Lusia nie ma to jak z dziadkami. Niech Nikoś korzysta, a co :woohoo:

mama89muminka no to wszystkiego najlepszego (spóźnione troszkę :S ) z okazji dnia Mamy :)

Daria oj tymi oczętami, to Tymek będzie nieźle czarował. Super chłopak Ci rośnie. I mam nadzieję, że choróbka Was jednak ominie.

Słoneczko wytrzymasz, po drodze będzie lato, a potem już z górki. Będzie dobrze Kochania :kiss: :kiss: :kiss:

chłopek he he, ale się uśmiałam. Nieźle wywijają :lol:

Misiowa Hania jak zwykle cudna. Przy trzech chłopakach, te nasze Królewny mnie szczególnie rozczulają :side:

AiF następnym razem ugotuj duży garnek tej zupki. Będzie dla wszystkich :laugh:

To tyle na teraz. Wracają do początku. Jestem z Wami cały czas, ale niestety nie mam kompletnie nastroju :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #653437 przez kejtin
Hej ;)

Sorki ze sie nie odzywam ale u mnie gigantyczne zmiany i po prostu brak czasu na internet!

Ogolnie moje malenstwo sporo uroslo:)

Juz chodzi ale za raczke, zabkow dalej nie mamy, nocki przespane - zasypia i wstaje regularnie. Spac idziemy o 21 a wstajemy o 7 rano :) I w koncu zaczela gadac:) a juz sie balam ze bedzie problem!.

A fociak z zakupow kilka dni temu wiec swiezy fociak:)

Milego dziołchy! :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka