BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #651373 przez Daria23
taki sobie ja;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #651377 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #651378 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #651387 przez Majowka
Czesc, u nas w nocy az 2 czopki byly...nie wiem, pewnie zabki....
Teraz gotuje zupke I w droge!

Bidolku, przykro mi z pododu babci :(
Duzo zdrowka dla Kamilki :kiss:

Daria, Tymus cuuuuuudowny!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651393 przez bidol
Dzięki kochane :kiss:

Kamyczka - jedynie operacja :(

Daria - Tymcio słodki - ale ma te oczka boooskie :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

A ty Kamilka z wczorajszej imprezy :) ( trzeba kliknąć na zdjęcie)
z dziadziem :)
bardzo jej się spodobało akwarium :)

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651459 przez Olga
Hej.

Kolejny weekend za nami,leci tydzień za tygodniem :ohmy: Zaraz koniec roku szkolnego,a co za tym idzie tylko wycieczki i wycieczki,później wyjazdy wakacyjne (oczywiście mowa o dzieciach,bo ja o sobie nawet nie myślę) i w wakacje już 1500zł szykować na podręczniki.Co za życie jest w tej zakichanej Polsce :ohmy: :ohmy: :ohmy: żebym miała możliwość,to bym zaraz gdzieć uciekła-gdzie jest troszkę lżej :(
Olga w środę w góry świętokrzyskie jedzie-oby pogoda im dopisała :silly:

bodolek tak mi przykro z powodu babci-tak się biedna męczy :( może zdecydują się lekarze na tą operację :( Kamilka śliczna-a to jest Twój tato tak?

Daria Tymcio jest słodki-oczka przepięknę :silly: gratulujemy kolejnego ząbka.My też się pochwalimy,bo z tego co dojrzałam,to mamy już czwartego :silly: I przykro mi,że sesja nie wypaliła,może w ten weekend się uda :blink:

misiowa śliczna ta Twoja córunia :kiss: a z wagą to ja myślę,że już nie trzeba panikować.To już nie noworotki i nawet jak spadną parę dag to nic się nie stanie :blink: Zresztą czy można zważyć tak dokładnie,przecież wtedy mogła mieć mała więcej wody w organiźmie i już ważyła więcej :blink: Teraz dzieci już nie przybierają tak na wadze,a jak widzisz,że ma dobry apetyt,to nie ma co się martwić :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #651492 przez Majowka
Bidolku, ale slicznosci!!!!! Cudowna jest I te slodkie spineczki, sukieneczki! Przesliczna

Olga, ale super!!!! Swietna fotka!!

Misiowa, a twoja Hania jaka piekna!!!! Pieknie ubrana! Przesliczna dziewczynka!

11 lata 11 miesiąc temu #651899 przez Daria23
Dziękujemy za komplementy:*
Jeny ten dzień dziś do bani Tymek taki rozdrażniony i opryskliwy:(Jestem już wykończona ale widze że mały katar dostał i szkliste oczka ma oby nie był tylko chory:(

Bidol-ale Kama jest cudna:)wy powinniście w reklamie jakiejś wystąpić Kama idealnie si,e nadaje na takie coś:)a ta kokardka we włosach zawsze mnie powala-że też nie może Tymek takich mieć:)

Olga-ale Ignaś wsuwa te spagetti dopiero miał frajde jak sam sobie jadł:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #652154 przez Misiowa
Dziękujemy bardzo za komplementy:) Ja dziś poszłam do biedronki po pieluszki a wyszłam z nocnikiem;) chciałam też kupić body bo były śliczne ale mam już taka ilość że nie wiem czy Hania zdąży wszystkie ponosić.

Bidolku bardzo mi przykro z powodu Twojej babci:( mam nadzieje że lekarze zrobią coś żeby ulżyć jej w cierpieniu:( A Kamilka prezentuje się rewelacyjnie:)

Olga no Ignaś to niezły agent! Super wygląda z tym spagetti:) Masz rację co do wagi, ja też myślę że wszystko jest dobrze ale troszkę mnje niepokoi fakt że waży teraz tyle ile 4 miesiące temu. Ale wtedy to byla istny pulpecik:)

Daria Tymuś mnie zawsze powala:) Te jego oczka są rewelacyjne! Mam nadzieję że pogoda wam dopisze w ten weekend:)

Hania już śpi więc ja ide się myć i do spania bo jestem padnięta:) dobranoc mamusie :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #652205 przez AniaiFilip

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #652242 przez Olga
Mały już śpi od pół godz,teraz chwila odpoczynku :silly: Dzisiaj był już mniej marudny,jednak dziąsełko mu dokuczało :blink: U nas dzisiaj już bez deszczu,nawet łądnie było,ale oczywiście nie tak,żeby na krótki rękaw chodzić :( ale od środy zapowiadają ciepło :lol:

Misiowa Hania się wydłużyła,dzieci tak mają,że albo tyją,albo idą w cm :silly: a nocniczki też widziałam w biedronce i nakładki na sedes :blink: jak będą jeszcze jakiś czas,to babcia kupi do siebie,żeby mały miał i fajne auta z zabawkami do piasku są i to po 30zł :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #652347 przez bidol
Hej. Ja tylko na chwile.

Bylam z Kamila u lekarza i o zgrozo .... Podejzenie zapalenia pluc. :( dostala anybiotyk domiesniowo i jestesmy w domu. Przeswietlenia nie chciala zrobic bo niedawno bylo i szkoda organizmu naswietlac. Ojjj i rabka nie pomogla .... :(

11 lata 11 miesiąc temu #652367 przez Olga
Oj biedne wy,co się dzieje z tą naszą Kamilką :unsure: Chyba ją cś bardzo uczula,że te zapalenia tak łapie,albo już diabli wie od czego :ohmy: buziaczki dla Kamki i zdróweczka :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #652373 przez MamaEmilki

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #652385 przez Majowka
Boze, ME, ales Ty sliczna! Jak laleczka!!! A dzieciaczki cuudowne! Super fotki!

U no nas dzis byla pelnia lata...wypad na plaze sie dual. Zaraz fotki wstawie. Wiec od teraz bede z nim jezdzic, lucasek jest przeszczesliwy na plazy. Niestety teraz bedzie ochlodzenie...wiec jeszcze sobie poczekamy na takie dni jak dzis...

Wiecie, Ze Lucaskowi chyba kiel lewy wychodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohmy:
Antonio zauwazyl dziurke na dziasle.....To pewnie dlatego tak cierpi....
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka