BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #653481 przez lusiamamanikosia
no ja dziś kupiłam kieckie sobie na ślub i wesele do koleżanki :)
a i przyszedł rowerek Małego :D
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653482 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653497 przez Majowka
Anna, sami lecimy, ja i lucasek tylko, z przesiadka w wawie, wiec moze wspolne zdjecie Nikosia i Lucaska zrobimy, hehehe, co ty na to Lusia?
a z Antonio lecimy razem na Boze Narodzenie :)

AiF, ale super! to razem sie bedziemy bawic w PL w tym samym czasie! :)

M-M, pewnie ciezko bedzie znajac zycie...niby do Slupska blisko mamy, ale zawsze cos wyskoczy, etc...zazwyczaj mamy zawsze intensywne odwiedzanie rodzinki podczas naszych pobytow, a rodzinke mamy spora :laugh:

dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki maja juz kly? w sesie zab-kiel...hehe

Lusia, fajny rowerek!

Kejtin! super ze jestes! ale pannica! juz mowi????? :ohmy: a co? extra! i chozi!!! super!!!! ale rozgarnieta dziewczynka! urocza jest!

Anna, przykro mi bardzo :(

11 lata 7 miesiąc temu #653615 przez Anna77
Cześć Dziewczyny :) Śniadanko zjedzone, a teraz zabieram się za .... sprawdzanie wyników lotto. Miłego dzionka!!!

Majówka Mateusz póki co ma dwie dolne jedynki, a górne dziąsełka na jedynkach od dłuższego czasu podpuchnięte.

AiF da się zrobić. Jak wygram w lotto, to sama ją kupię, he he

11 lata 7 miesiąc temu #653635 przez lusiamamanikosia
Majówka - bardzo chętnie :D to daj znać jak będziesz wiedzieć o której możesz być w Warszawie to się przejedziemy na lotnisko bo mamy w sumie nie daleko :D a zdjęcie super pomysł :D
My już nie śpimy :D czekam aż Mały się pobawi i pójdzie zrobić sobie pierwszą drzemkę to będę mogła się ogarnąć :D
I dziś ładna pogoda się zapowiada :D słoneczko od rana :) U Nikosia już widać drugą dwójkę górną więc pewnie jakoś na dniach się przebije :)

11 lata 7 miesiąc temu #653642 przez Majowka
Anna, no my tak jak wy mielismy caly czas tylko dolne jedyneczki, a teraz dziurka sie pojawila na dziasle nad gornym klem...dziwne troche..

Lusia, nie chce specjalnie Was tarmosic na lotnisko, ale moze akurat nie bedziecie miec planow i udalo by sie :) ja bede w tym hotelu na lotnisku spac jedna nocke. Z ostatniego doswiadczenia pamietam, ze kuzyni mnie odwiedzili i wpadli juz jak kapalam Lucaska.

Kozystajcie z pogody, bo u ns juz ochlodzenie :( wiec chyba jakies wedrowki po centrach porobimy, lub oddam lucaska tesciom i pojade poszukac sukienke na Chrzest :)

11 lata 7 miesiąc temu #653662 przez lusiamamanikosia
Myślę że planów nie będzie a chętnie się z Wami spotkamy :D a Mały lotniska nie widział więc nowe doświadczenie dla niego będzie :D

Ja wczoraj kupiłam sukienkę na ślub do koleżanki więc i pewnie ją użyję do chrztu Małego jakoś trzeba będzie zacząć się tym zajmować :)

11 lata 7 miesiąc temu #653694 przez bidol
Doberek B)

Ja ledwo żywa jestem :( Strasznie zmęczona jestem i spać mi się bardzo chce :(
Pielęgniarka już była - jesteśmy po kolejnym zastrzyku inhalacjach i Kamka właśnie śpi :)

Wczoraj znowu miałam dyżur przy babci. Wróciła taka padnięta że sił już na nic nie miałam :(
Pielęgniarka mówiła że nikogo poza nami (czyli moim rodzeństwem i tatą) nie było :( nóż się w kieszeni otwiera bo babcia ma 16 wnuków (wszyscy dorośli ) i 26 prawnuków - z czego połowa dorosła i nikt jej nie chce odwiedzić w ostatnich chwilach życia :(
A najgorsza jest ta bogobojna ciotka (córka babci) co całymi dniami by się tylko modliła i krzyżem leżała - fanatyczka religijna :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Oj ja się wykończę - cała ta sytuacja odbiera mi chęci do życia ....

Lusia - super rowerek :)

Ania - głowa do góry - jakoś się poukłada. A może za niedługi czas postawicie domek który macie w planach :) wtedy będziesz miała co robić :)

Kejtin - to super że Julcia się tak ładnie rozwija - zaglądaj częściej :)

AF - to super że przylatujecie do Polski - zamawiam dla Was super pogodę :)

Majówka - no ja nie wiem jak to jest ale chyba Mironowi M89M wychodziły pierwsze górne dwójki a później dopiero jedynki :)

Słoneczko - ojjj ta polska służba zdrowia :( ale myśl pozytywnie - to działa jak placebo :lol: Tulę mocno. :kiss: :kiss: :kiss: A jak Pawełek już się ośmielił? :unsure:

Chłopek - a co u Sebcia??

M_M - wszystko już gotowe do chrztu??

pytałyście o Kamilkę. Ogólnie jest ok. Mniej kaszle katarek też mniejszy nie gorączkuje - Pielęgniarka kazała nawet wyjść na dwór :) Mała przesypia całe noce - więc gdyby nie to lekkie rzężenie w oskrzelach lub już w płucach to choroby bardzo po niej nie widać :) i można by rzec że dziecko zdrowe :)
zobaczymy co na kontroli jutro powiedzą :)

11 lata 7 miesiąc temu #653716 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653744 przez mloda_mamuska

11 lata 7 miesiąc temu #653765 przez mloda_mamuska

11 lata 7 miesiąc temu #653775 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #653778 przez mloda_mamuska

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653934 przez Majowka
Kamyczka, dwojki, to nie kly, kiel jest trojka...my a gorze nic nie mamy i idzie nam trojka

M-M, wygladasz pieknie w obu!!!!!!!!! Pieknemu we wszystkim pieknie! :kiss:

a my mamy wysypke na brzuszku i karku dosc mocno...to chyba od zoltka, bo dalam wczoraj :( :( :( :( :( :( :(
masz ci los...wy juz od dawna na zoltku i nic, a my dopiero teraz i jeszcze go uczulilo! :(

11 lata 7 miesiąc temu #653943 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka