BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #655372 przez lusiamamanikosia
a i jeszcze jedno zdjęcie z dzisiejszych zakupów :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #655396 przez krecik
hej, powracam:)

jestem już w domku, narazie się nie zapowiada na żadne dłuższe wyjazdy ( oprócz wakacji:D) więc nie będe Was zaniedbywać:)

zmykam, jutro poodpisuje

ściskam!!

a u nas ok:)

11 lata 7 miesiąc temu #655404 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #655421 przez lusiamamanikosia
od razu jak ją zobaczyłam powiedziałam sobie jesteś moja :D hi hi no ja już nie założę krótkich sukienek a chciałam ale niestety rozstępy się po porodzie zrobiły na udach przez to moje spuchnięcie :( więc u mnie jedynie do kolan sukienki i zazdroszczę tym co mogą sobie założyć krótkie :(

11 lata 7 miesiąc temu #655471 przez Majowka
Lusia, super sukienka! Slicznie Ci w niej bedzie!

Nikos pedaluje? Fajny rowerek :) fotka z zakupow extra.

Kamyczka, dzieki :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #655485 przez lusiamamanikosia
jeszcze nie pedałuje ale już sięga nóżkami do pedałów takie długie ma te nogi hehe :D bardziej mu idzie jazda na samochodziku po całym domu już jeździ :D

11 lata 7 miesiąc temu #655551 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #655556 przez Majowka
a jakie to sa te zupki babcine? daj jakis przepis :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655673 przez krecik
hej cofam się 3 strony i odpisuje, przegryzając jednocześnie naleśniki z serem...( oj tam, oj tam, mogły by się zepsuć , więc nie będę ryzykować;))

anna77 nie tak szybko uda się sprzedać działkę, no chyba że za psie pieniądze, więc narazie się nią ciesz:) u mnie też nastrój taki sobie...

saiko, piękny dom, masa pracy przed Wami, ale za to ile przyjemności, zazdroszcze ogrodu!

chlopek, mało Cie tutaj, co tam u Was?

Olga, Ciebie też mało!

Kamykowa, pisałas kiedyś , że szukasz pracy, jak Ci idzie? Dominiś super jak zawsze

Bidol, no niestety, jak jest dobrze to są wszyscy... dużo siły i wytrwałości dla Ciebie i Rodziny. Widziałam fotki Kamilki, ta mała ma naprawde zadatki na gwiazdę:)

AiF, dzięki, co u nas ...rozpiszę sie na dole, a co do zabawek my już małemu nie kupujemy jednak nic nie przebije kabelka, gazety i firanki;/ wypatrz co tam Babcia do tych zupek po kryjomu dodaje

majówka, suknie boskie, mi się wydaje, że właśnie Tobie będzie dobrze w długiej, bo z tego co się oriętuje, jesteś szczupła i wysoka:) i tak musisz poprzymierzać, bo zawsze to inaczej jak się przymierzy, zresztą wiesz:) a zdjęcia na plaży super, u nas bylo teraz pare dni upałów i powiem szczerze, jak Ty to wytrzymujesz, ja jednak nieznoszę jak jest gorąco

Lusia a mi się wydaje, że Nikoś chciał też sprawdzić czy ju w tym kolorze do twarzy;)my też mamy taki jeździk z puchatka, niestety trzeba na niego cviągle patrzyć i może się wychylić i spaść

no a u nas... nocka kiepska, myslalam, że zmiana miejsca, a on taaaaką kupę uwalił rano, że musieliśmy się prysznicem ratować;/ Staś już zjadł pierwszą bryłkę ziemi...niestety był szybszy odemnie, babcia się śmiała i mówiła, że nic mu nie będzie. Zaraz wrzucę jakieś fotki dla niefb mamuś, a AiF nie masz konta/

a co u Maksia, anyszki no i reszty?

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655784 przez Majowka
Krecik, dzieki! juz mierzylam je...pieknie wygladalam, to prawda, dluga suknia nie kazdemu pasuje...ja na codzien w takich nie chadzam bo nie lubie, ale okazja wymaga wlasnie takiej :)

Stasio, slicznie wyszedl na tle tej majowkowej scenerii! pieknie!!

u nas bardzo zimno! 14 stopni...i tak ma byc przez kilka dni..zwariowala ta pogoda... a upaly dla mnie to temperatura w okolocach 35stopni, a takiej tu jeszcze nie bylo, wiec spoko ;) ...bedziemy siedziec w domku z Lukciem jak beda upaly (mamy klime) lub nad morzem, tylko bryza od oceanu ratuje w takich dniach...

11 lata 7 miesiąc temu #655790 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #655803 przez Daria23
Hej Kochane witam się i ja.Oj nie mam na nic czasu:(.Jestem chora:(a w niedziele sesja...eh coś pecha mamy na te zdjęcia nie chce mieć czerwonego nosa na zdjęciach:(
Tymek marudny już piąty dzień ma katarek ja też zresztą...
Nie zdąże was nadrobić bo mały już się obudził:(

Krecik, Saiko-fajnie że jesteście.
Tymkowi wychodzą kiełki przez to taki marudny

11 lata 7 miesiąc temu #655828 przez saiko

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655844 przez km
hej dziewczyny, ja mma dzisiaj wolne, więc w końcu moge wejść na chwilę, póki mały śpi. Właśnie obiad mu się grzeje , jak zje to idziemy na spacer. U nas dzisiaj 9 stopni, ale słonko świeci, więc jest ładnie. Mam nadzieje że za 3 tygodnie będzie z 15 stopni, bo jedziemy ze znajomymi, w sumie w 14 osób do Kornwalii nad ocean na 4 dni. wynajeliśmy domki i już się nie możemy doczekać. :) :) Domki śa w super ośrodku z basenami, zjeżdzalniami, atrakcjami dla dzieci, modlimy się tylko żeby nie padało :lol:

majówka- sukienki super, w moim stylu, napewno będziesz ładnie w żółtej wyglądać, bo masz blond włosy. Co ty mówisz że 14 stopni to zimno. U nas przy 14 stopniach w samych bluzeczkach chodzimy. Dziisaj jest 9 i tylko bluza idzie w ruch, bo słonko świeci. Ty to masz fajnie z ta plażą, pozazdrościcć. :) :)

lusiasuper ten rowerek, właśnie podobny chcemy kupić Kacprowi na dzień dziecka, on jest też od 9 miesiąca i później się odczepia ten kij od pchania i boczne zabezpieczenia ?? A sukienka ma pękny kolorek :)

mm Oli to spryciarz, musisz uważać. My musimy jak najszybciej cos zamontować przy schodach, bo mały raz dwa po nich wchodzi. A na dodatek nasze schody sa gołę. tzn. bez barierki. :lol: Dzięki za podsunięcie pomysłu z tymi płatkami w batonach, dałam juz je kilka razy Kacprowi z jego mlekiem i nawet ładnie zjadł. :) :)

AiF super że masz mame przy sobie, napewno dużo wam pomaga. kacper ma mniej wiecej t5aki plan jak pisałaś tzn. Chodzi spać o 21 budzi się o 7 :30, pierwsze spanie od 9:30 do 11, drugie spanie od 15 do 16:30/17 . Jak Filipek chodzi tak wcześnie spac to pewnie nie możecie dłużej u znajomych posiedzieć, bo pewnie jets juz zaraz padnięty. :(

Saiko domek i działeczka extra

bidol przykro mi z powodu babci :( ajak tam Kamilka. lepiej? Super pogoda w Lublinie i Świdniku, więc na słonku napewno szybko wydobrzeje. buziaki dla księżniczki :kiss: :kiss:

Anna77 napewno szkoda działki. Wiem bo moi rodzice mają działke nad jeziorem i każde wakacje tam spędzamy, niewyobrażam sobie żeby mogło jej nie być. chociaż moja mam coś pobąkuje by ją sprzedać. ale wiem że tata nigdy się nie zgodzi, bo an emeryturze chce się tam przeprowadzić .

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655854 przez km
majowka- zapomniałam Ci napisać że moje dwie siostry cioteczne (bliźniaczki) były uczulone na jajka , jak były małe. trwało to do 3 roku życia. Pamiętam jak ciocia zawsze jak coś im kupowała, jakieś ciastka itp. to zawsze musiała sprawdzać skład. Później już same jak ktoś coś im dawał to się odrazu pytały : Bez jaj ?? śmiesznie to zawsze brzmiało :) Naewno możesz dawać Lucaskowi jaja przepiórcze one nieuczulają .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka