- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
jestem już w domku, narazie się nie zapowiada na żadne dłuższe wyjazdy ( oprócz wakacji:D) więc nie będe Was zaniedbywać
zmykam, jutro poodpisuje
ściskam!!
a u nas ok:)
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Nikos pedaluje? Fajny rowerek fotka z zakupow extra.
Kamyczka, dzieki
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
anna77 nie tak szybko uda się sprzedać działkę, no chyba że za psie pieniądze, więc narazie się nią ciesz:) u mnie też nastrój taki sobie...
saiko, piękny dom, masa pracy przed Wami, ale za to ile przyjemności, zazdroszcze ogrodu!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
chlopek, mało Cie tutaj, co tam u Was?
Olga, Ciebie też mało!
Kamykowa, pisałas kiedyś , że szukasz pracy, jak Ci idzie? Dominiś super jak zawsze
Bidol, no niestety, jak jest dobrze to są wszyscy... dużo siły i wytrwałości dla Ciebie i Rodziny. Widziałam fotki Kamilki, ta mała ma naprawde zadatki na gwiazdę
AiF, dzięki, co u nas ...rozpiszę sie na dole, a co do zabawek my już małemu nie kupujemy jednak nic nie przebije kabelka, gazety i firanki;/ wypatrz co tam Babcia do tych zupek po kryjomu dodaje
majówka, suknie boskie, mi się wydaje, że właśnie Tobie będzie dobrze w długiej, bo z tego co się oriętuje, jesteś szczupła i wysoka:) i tak musisz poprzymierzać, bo zawsze to inaczej jak się przymierzy, zresztą wiesz:) a zdjęcia na plaży super, u nas bylo teraz pare dni upałów i powiem szczerze, jak Ty to wytrzymujesz, ja jednak nieznoszę jak jest gorąco
Lusia a mi się wydaje, że Nikoś chciał też sprawdzić czy ju w tym kolorze do twarzy;)my też mamy taki jeździk z puchatka, niestety trzeba na niego cviągle patrzyć i może się wychylić i spaść
no a u nas... nocka kiepska, myslalam, że zmiana miejsca, a on taaaaką kupę uwalił rano, że musieliśmy się prysznicem ratować;/ Staś już zjadł pierwszą bryłkę ziemi...niestety był szybszy odemnie, babcia się śmiała i mówiła, że nic mu nie będzie. Zaraz wrzucę jakieś fotki dla niefb mamuś, a AiF nie masz konta/
a co u Maksia, anyszki no i reszty?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Stasio, slicznie wyszedl na tle tej majowkowej scenerii! pieknie!!
u nas bardzo zimno! 14 stopni...i tak ma byc przez kilka dni..zwariowala ta pogoda... a upaly dla mnie to temperatura w okolocach 35stopni, a takiej tu jeszcze nie bylo, wiec spoko ...bedziemy siedziec w domku z Lukciem jak beda upaly (mamy klime) lub nad morzem, tylko bryza od oceanu ratuje w takich dniach...
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Tymek marudny już piąty dzień ma katarek ja też zresztą...
Nie zdąże was nadrobić bo mały już się obudził
Krecik, Saiko-fajnie że jesteście.
Tymkowi wychodzą kiełki przez to taki marudny
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
majówka- sukienki super, w moim stylu, napewno będziesz ładnie w żółtej wyglądać, bo masz blond włosy. Co ty mówisz że 14 stopni to zimno. U nas przy 14 stopniach w samych bluzeczkach chodzimy. Dziisaj jest 9 i tylko bluza idzie w ruch, bo słonko świeci. Ty to masz fajnie z ta plażą, pozazdrościcć.
lusiasuper ten rowerek, właśnie podobny chcemy kupić Kacprowi na dzień dziecka, on jest też od 9 miesiąca i później się odczepia ten kij od pchania i boczne zabezpieczenia ?? A sukienka ma pękny kolorek
mm Oli to spryciarz, musisz uważać. My musimy jak najszybciej cos zamontować przy schodach, bo mały raz dwa po nich wchodzi. A na dodatek nasze schody sa gołę. tzn. bez barierki. Dzięki za podsunięcie pomysłu z tymi płatkami w batonach, dałam juz je kilka razy Kacprowi z jego mlekiem i nawet ładnie zjadł.
AiF super że masz mame przy sobie, napewno dużo wam pomaga. kacper ma mniej wiecej t5aki plan jak pisałaś tzn. Chodzi spać o 21 budzi się o 7 :30, pierwsze spanie od 9:30 do 11, drugie spanie od 15 do 16:30/17 . Jak Filipek chodzi tak wcześnie spac to pewnie nie możecie dłużej u znajomych posiedzieć, bo pewnie jets juz zaraz padnięty.
Saiko domek i działeczka extra
bidol przykro mi z powodu babci ajak tam Kamilka. lepiej? Super pogoda w Lublinie i Świdniku, więc na słonku napewno szybko wydobrzeje. buziaki dla księżniczki
Anna77 napewno szkoda działki. Wiem bo moi rodzice mają działke nad jeziorem i każde wakacje tam spędzamy, niewyobrażam sobie żeby mogło jej nie być. chociaż moja mam coś pobąkuje by ją sprzedać. ale wiem że tata nigdy się nie zgodzi, bo an emeryturze chce się tam przeprowadzić .
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania