BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #657765 przez lusiamamanikosia
a u mnie marzenie waga 55 kg :P daleko mi jeszcze do takiej :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #657772 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657810 przez Majowka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #657861 przez saiko

11 lata 7 miesiąc temu #657879 przez lusiamamanikosia
Mój ostatnio się na mleko przestawił i w ciągu dnia zjada z 4-5 razy po 150 ml a co do nocy zjada o 20.00 - 220ml kaszki i budzi się różnie między 5 a 6 zjada jeszcze 150 ml mleka a i zdarza mu się obudzić czasem i o 1.00 na jedzenie :)

11 lata 7 miesiąc temu #657901 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #657924 przez lusiamamanikosia
boli bardzo :( i ciężko mi przy małym coś robić :(

11 lata 7 miesiąc temu #657932 przez Anna77
Zaraz mnie coś trafi !!!! Tyle napisałam i d.... , coś kliknęłam i zamknęłam przeglądarkę :angry: :angry: :angry:

To jeszcze raz:

Przepraszam za moją długa nieobecność, ale próbuję się ogarnąć ze wszystkim.

Mateusz wstaje przy wszystkim. Bardzo mu się to podoba. Powoli opanowuje też jak klapnąć na tyłek z tego stania :lol: Niestety ostatnio budzi się baaardzo wcześnie, bo tuż po 5 :ohmy: I nie ma znaczenia, czy przetrzymamy go i położymy przed 20, zamiast o 19, czy dostanie mleko na śpiąco między 23 a 24. Dzisiaj na przykład obudził się o 3.30 (mało zjadł na kolację), dostał mleko, a o 5.10 był obudzony jak skowronek.

Saiko o właśnie się pojawił nowy awatarek :ohmy: Cudny :) Mati w sumie pije mleko rano 150-180 ml. A co do karmienia w nocy, to formalnie nasze dzieci od kilku miesięcy nie potrzebują już jedzenia.

Kamyczka wow, ale masz proporcje! Super! Przy wzroście 167 chciałabym ważyć tak 62 kg. Pewnie że chętnie wróciłabym do wagi z przed dzieci (15 lat), czyli do 57 kg, ale muszę patrzeć realnie. A w Twoim wypadku, to co najwyżej jakaś siłownia, dla poprawienia samopoczucia i ujędrniania się, ale na pewno nie spadku wagi. No i całkowicie się z Tobą zgadzam odnośnie końcówki Przepisu. Oglądałam już tydzień temu, bo oglądam zawsze w necie i jak skończył się odcinek, to musiałam cofnąć parę minut, bo nie wiedziałam czy coś mi umknęło, czy w ogóle o co chodzi. W sumie to ten sezon moim zdaniem był najsłabszy.

Majówka dokładnie, ksiądz katolicki nie może mieć żony, niezależnie od kraju ;) Fajnie że dbasz o te sprawy dla Lucaska.

Bidol Jestem z Tobą Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia jak palec :unsure: Mam nadzieję, że się zagoi.

Olga Widać że te Twoje córy są zakochane w Ignasiu. A może w zeszłym roku alergię zagłuszyły hormony ciążowe po prostu :unsure: Oby Ci się szybko polepszyło, bo mogę sobie wyobrazić, że objawy alergiczne to nic przyjemnego.

ME super filmik. Poczucie rytmu genialne.

W piątek pojechałam na działkę i tam spałam. Wyspałam się wreszcie. Tam zresztą zawsze śpię jak kamień. Po południu i wieczorem byłam u Mamy, bo Tata był na weselu u mojego kuzyna. Wczorajszy dzień bardziej leniwy. B pojechał do Bydgoszczy, bo Kamil miał rano start na zawodach, a my z chłopakami po śniadanku do kościółka. Potem z Kubą upiekliśmy placek z rabarbarem, zrobiłam sałatkę do obiadku i poleciałam podlać działkę. Po południu odwiedziny u moich rodziców, wieczorkiem jeszcze kolejny odcinek Gry o Tron. I tak weekend minął. A rano szybciutko pojechałam kupić ziemię, zioła, bo czas coś posadzić na balkonie. Chyba z kwiatków zrezygnuję w tym roku, bo i tak będą dwie skrzynki z ziołami, kwiaty domowe też wylądowały na balkonie. Mateusz śpi, więc jest chwilka.

Cholera, właśnie zobaczyłam, że jakaś woda mi się leje z pralki :angry: :ohmy: :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #657945 przez saiko
lusiamamanikosia napisał:

boli bardzo :( i ciężko mi przy małym coś robić :(

ja raz przyłożyłam sobie ciężkimi drzwiami w drugi palec u nogi - schodził mi paznokieć, potem jak odrastał to był pęknięty przez środek i dopiero po roku miałam normalny już
i bolało bardzo :(
mam nadzieję, że jednak Ci nie zejdzie :*

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657950 przez Majowka
nie no, ten ksiadz na pewno byl z katolickiej parafii :laugh: :laugh: :laugh:

zobaczcie co znalazlam:

www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/bedz...lom-sprawie-celibatu

jednak diakoni moga mec zony i dzieci nawet w Polsce, tylko to jeszcze malo spotykane...

U nas dzis nocka super! nareszcie sie wszyscy wspalismy. Nad ranem wzielam Lucaska do nas, uwielbiam z nim spac, choc wiem, ze to nie jest nic dobrego na przyszlosc ;)

11 lata 7 miesiąc temu #657951 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #657956 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu #657960 przez Majowka

11 lata 7 miesiąc temu #657965 przez saiko
Kamykowa84 napisał:

ja cos ta, słyszalam ale myslalam, ze dopiero jest to w formie projektu "ustawy" ;)
dla mnie to super może mnniej będzie patologii w kościele

Anna - witaj kochana :*

11 lata 7 miesiąc temu #657966 przez Anna77
Majówka wszystko się zgadza. Tylko diakon, to nie ksiądz. Księża żon mieć nie mogą.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka