BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #659279 przez Anna77
Bidol piękny awatarek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #659286 przez Olga

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #659311 przez Anna77
Olga świetnie na tym rowerku. A jak tam na basenie? Ostatnio pisałaś chyba, że lada moment zaczynacie nurkować :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #659367 przez saiko
Kamyczka - etap NIE to juz dawno sie zaczął ;)
Kejtlin - jestem pod wrazeniem. Szymus nie chce jeszcze chodzic, jak wyczuje podloge to odrazu na kolana, chodzi tylko w kojcu i lozeczku przy poreczach
Bidol - przykro mi z powodu Twoich problemów :( a Kamilka sliczna, nasza księżniczka. Zaluje, ze tak daleko mieszkam
Daria- piekne zdjecia a Tymus bardzo podobny do Ciebie
Olga - fajny rowerek, my pewnie za 2 m-ce dostaniemy :p

11 lata 7 miesiąc temu #659538 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #659581 przez kejtin
dzieki w imieniu malej:)

jak bede next time z mala w wawie to sie odezwe:)))))

11 lata 7 miesiąc temu #659609 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #659763 przez Olga
Anna pytalaś o basen-mamy jedną zaległa lekcję,bo nie byliśmy w tamten wtorek (w maju chodzimy tylko raz w tyg.bo w soboty nam nie pasuje).Instruktor mówil,że nurkowanie zbliża się wielkimi krokami-będą wtedy robili zdjęcia,więc na bank się pochwalę :silly: Dzisiaj byłam pierwszy raz sama z małym i nawet całkiem zgrabnie nam poszło przebieranie się :lol: Mały padł przed 20,drugi dzień jest bez popołudniowej drzemki :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #660130 przez chłopek
hej u nas nadal problemy nie ma kasy 500zł na rachunki a gdzie na zycie?:( mój nadal nie ma pracy jeszcze ja mam kanałowe leczenie zeba 200zł, no i nie dostałąm okresu nie duzo sie spóźnia no ale juz mam strach jeszcze mi dziecka brakuje

11 lata 7 miesiąc temu #660136 przez Majowka
Hej dziewczyny,

Bidol, wspolczuje :kiss: :kiss: :kiss:

Saiko, sliczny Szymus! ale sie zmienil!!!!! jakbym lucaska widziala takie podobne zachowanie, hehehe. Uroczy jest!

Kejtin, super filmik! slicznie juz chodzi!!!

Daria, jejku przesliczne fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wyszliscie!!!!!!!! piekni jestescie!

ME, kurcze, wspolczuje.... :kiss: :kiss: :kiss: pewnie zabki... :dry: trzeba to przeczekac, podawaj srodek przeciwbolowy bez zastanowienia... nie ma co ich tak meczyc, jak jest cos co usmierza bol...

Olga, Ignas uroczy!!!!!!! taki dorosly na tym rowerku! slicznie!

Zupka za kaczki wyszla super, to byla piers, polecam!

Ja chodze mierze sukienki, juz glowa boli....

11 lata 7 miesiąc temu #660200 przez lusiamamanikosia
Mamusie - mam pytanie - jak myjecie ząbki swoim maluchom ?? Ja swojemu na początku myłam taka nakładką sylikonową na palec ale teraz mnie gryzie mocno w palca a szczoteczką nie chce bym mu myła bo mi ją gryzie

11 lata 7 miesiąc temu #660208 przez AniaiFilip

11 lata 7 miesiąc temu #660338 przez Kamykowa84

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660447 przez Anna77
Majówka koniecznie poproszę o przepis na zupkę z kaczki :) No i wstaw fotkę w sukience, którą wybierzesz.

Lusia no właśnie muszę w końcu się zainteresować tą pielęgnacją ząbków Mateusza.

chłopek kurcze, to nie wesoło. Mam nadzieję, że kłopoty szybko się skończą. Trzymam kciuki.

U nas nocka tragiczna. Już wczorajszy dzień zapowiadał, że może być wesoło. Matiemu zaczął się katarek, do tego przebija mu się górna jedynka. Wieczorem często się budził. Spał z nami i non stop popiskiwał i się wiercił. Ostatecznie pobudka o 5. B wyjeżdżał do W-wy pociągiem o 6.30 więc musiałam wstać. O 6 położyłam go i godzinkę pospał. Potem zostawiłam go w domku z Kamilem i pojechałam zawieźć Kubę do przedszkola. Leci mu bardzo z noska :(

Bidol a odnośnie katarku. Wiesz że Allium Hepa 7CH został wycofany :unsure: Jest dostępny 5CH lub 9CH - czyli mocniejszy i słabszy. W ogóle dowiedziałam się, że to jest na alergię i dlatego może działać na katarek. Nam średnio pomagało, ale teraz też zamierzam spróbować. Na pewno nie zaszkodzi.

AiF no to będziemy na Ciebie czekać :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #660595 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka