BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 7 miesiąc temu #661614 przez Anna77
Majówka trzymam kciuki :kiss: No i zgadzam się z Bidolem, brzuszkiem bym się nie przejmowała. W pierwszej ciąży, kiedy jeszcze byłam młoda i szczupła, brałam ślub prawie a końcu 4 miesiąca. Na cywilnym miałam dopasowaną ołówkową niemal spódniczkę i nic nie było widać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #661631 przez Olga
Majówka ja również trzymam kciuki,bo wiem,że bardzo pragniesz drugiego dzidziusia :blink: No ja to podobnie jak bidolek,już w drugiej i trzeciej ciąży bardzo wcześnie miałam brzuszek :( ale to właśnie od figury zależy chyba :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 7 miesiąc temu #661685 przez Majowka
Test wyszedl negatywny, ale nie przekonal mnie....

Wiem juz kiedy byla ost miesiaczka....doszlam do tego po fotkach Lucaska, 25 kwietnia wrzucilam zdjecie w ogrodzie dziadkow I fakt, wtedy chodzilam do lazienki z podpaskami....czyli rowny miesiac.....
Wedlug mnie na test za wczesnie....czekam wiec na miesiaczke, powinna byc lada dzien.....

....jeszcze sobie przypomnialam, Ze wczoraj mialam psi wech, wyweszylam nowy produkt u fryzjera, cos innego mi nakladala niz zwykle, babcia u nas byla I jakis zapach starego domu wyczulam, bardzo sie zdziwilam... jak weszlam do domu po fryzjerze, Antonio juz byl po kolacji, ktora mu przygotowalam (spaghetti bolonegsa) az mnie odrzucilo od zapachu czosnku, pomidorow, etc...... Moze I sie wkrecam, ale cos mi tu smierdzi..... :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #661703 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #661925 przez Daria23
MAJÓWKA-ale numer super jakbyś była w ciąży trzymam normalnie kciuki:*:*:*

Specjalnie dla ciebie mój brzuszek ale w 5 miesiącu ciąży:)w trzecim nic nie było
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #662035 przez mama89muminka
Hej

Wczoraj bylo zle. Miro zjadl mleko i zaraz po tym zaczal sie dusic wymiocinami, az w koncu wszystko wylecialo :( Ja sie wystraszylam, bo zrobil sie caly czerwony i zadzwonilam do meza, bo byl w pracy. Tesciu zawiozl nas na pogotowie, ale glupi lekarz powiedzial ze nic mu nie jest i ze nie moze sie ot tak dusic. Zadnej rady nie dostalam co robic w takiej sytuacji, zadnego lekarstwa od kaszlu. Znowu przyjdzie kolejny rachunek ze szpitala za brak konkretnych inforamcji. Wkurzona jestem :angry:

Neko witam, niestety nie widze twojego pierwszego postu, nie wiem dlaczego.

Misiowa ale super, zycze milego pobytu i lepszej pogody :)

Daria ja nie wchodze juz tak czesto na fb, ale zaproszenie wyslane :)

Bidol :kiss: trzymaj sie jakos. Chyba nie chcesz, zeby dzieci widzialy smutna mame. Wiem, ze nie jest latwo, ale musisz tez myslec o nich, sciskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

Majowka daj znac co i jak z brzuszkiem :) Idz moze do lekarza, bedziesz miala pewnosc

ME zazdroszcze, ze mala ci tak spi :D

U nas pogoda kiepska, ale musialam isc wyslac kartke dla mamy na dzien matki. Ubralam mlodego cieplo i zlapal troche swierzego powietrza po tylu dniach siedzenia w domu. Mam nadzieje, ze mu sie nie pogorszy :huh:

11 lata 6 miesiąc temu #662074 przez krecik
hej jestem, takie mnie katarzysko dzisiaj sopadło, że głowa mała, byle tylko juniora nie złapało

Km
, my to jak kamykowa z tych mało toarzyskich i jak juz mam sie gdzieś wybrać, ostatnio z kumpelami się w parku umówiłam, normalnie masakra! wszystkie autobusy mi pouciekały, myslałam, ze mi nogi z d.. wyjdą!

anna77, a nasz zrobił mam ostatnio psikusa i dwie nocki spał do 8! normalnie wstałam wcześniej od niego!trzymam kciuki, żeby Mateuszkowi się szybko odwidziało:)

Bidol, Kamilka w piaskownicy? a jak to robisz, że nie je pisaku?u mnie im mniejsze tym ciekawsze i wszystko do buzi!Kochana Ty już wszelki limit nieszczęść wykorzystałaś:(

Daria pięknie zdjęcia, widzialam Cię na fb (pozwole sobie Ciebie dodać:)

Olga super zdjęcia na rowerku:)

Majówka, my jeszcze kaczki nie próbowaliśmy, ale ja mojemu daje już poledwicę i ostanio schab. Właśnie doczytałam o tej zgadze, nie przejmuj się w 3 miesiącu prawie nie widać, a nuż uda się dziewczynka. A nie pisałam u mojej siostry będzie jednak chłopak- jestem bardzo zdegustowana, bo już czaiłam się na sukienki dla Wandzi:(

M89M, oj to Miro daje w kość, widzę, ze u Was wcalej nie lepej z służbą zdrowia...

aa no i maly pospał:(

11 lata 6 miesiąc temu #662076 przez chłopek
majówka ja w 3 meisacu mialam duzy brzuszek bo przed ciaza było sadełko, ja powinnam miec okres w poniedz no i nie ma

11 lata 6 miesiąc temu #662097 przez mama89muminka
Krecik ja sie na temat sluzby zdrowia nie wypowiadam, bo mi szkoda nerwow. Zdorwka zyczymy :kiss: :kiss: :kiss:

Chlopek czekamy na wiesci rozwniez od ciebie

11 lata 6 miesiąc temu #662101 przez krecik
chlopek, pewnie przez stresik

M89m, a u Was już lepiej?

11 lata 6 miesiąc temu #662102 przez mama89muminka
Krecik no dzisiaj juz mi rozrabia, ale caly czas kaszle bardzo i mu z nosa cieknie jak z kranu.
A jak Stas?

11 lata 6 miesiąc temu #662116 przez krecik
a paskuda mnie ciągle gryzie, w rękę, w noge, w brzuch, w szyję,cala posiniaczona chodze, teraz jak widze, że buzię otwiera to mu szybko jaką zabawkę do buzi wtykam, to jedyna moja obrona, aaaa jego ulubioną zabawką został telewizor ( niestety mamy nisko półkę)

11 lata 6 miesiąc temu #662120 przez mama89muminka
U nas to samo z telewizorem. Nie mam na to rady, co go odciagne od ekranu to i tak podleci i oglada z bliska, a jak wylaczam pilotem to sam sobie wlacza guziczkiem w telewizorze. Tez gryzie, ale tylko stopy, czesciej daje buzi na szczescie :)

11 lata 6 miesiąc temu #662182 przez chłopek
bardzo bym chciałą ze by to od stresu było spóźnienie

11 lata 6 miesiąc temu #662188 przez saiko
Majówka - trzymam kciukasy :)

Chłopek - nie stresuj się, mi nadal cykl się nie unormował

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka