BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #662195 przez mama89muminka
Chlopek nie stresuj, mnie sie ostatnio spoznial 2 tygodnie, a nastepny mialam jeden dzien wczesniej niz przewidywalam :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #662287 przez Olga
Hej wieczorkiem.

Dziewczynki,ja już normalnie sił nie mam nawet z wami tu pisać,jak kiedyś.Mój syn całymi dnaim chodzi,oczywiście z wyjątkiem drzemek (i tu na szczęście problemów nie ma,zasypia ładnie,na swojej podusi i śpi po 2-3 godz),ale poza nimi daje mi nieźle w kośc.Wieczorem na kręgosłup nie daję rady i marzę kiedy zaśnie na noc :blink: Coraz więcej zaczyna rozmawiać (chociaż mniej niż córki w jego wieku).Najładniej jednak wychodzi mu mama :silly: Apetyt bez zmian-na szczęście :blink: Od dzisiaj jak nie ma obiadku,który nadaje się dla Ignasia,mamy zapas słoiczków juz po roku,z mega kawałkami w środku,ale nie przezkadza to Ignasiowi :blink:

Życzę wszystkim chorowitkom zdrówka,oby katarki minęły :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

chłopek będzie dobrze,jak mąż mówi,że nie,to chyba wie,co robił :blink: Zobaczysz,że to stres :blink:

krecik my też nie możemy korzystać z piaskownicy,bo mały wcina tony piasku,a kamieniami też nie pogardzi :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #662414 przez chłopek
ja ostatnio miałam w terminie miesiaczkę. sebek na poczatku próbował piasek jeść ale juz mu przeszło:)

11 lata 6 miesiąc temu #662421 przez Majowka
Dziewczyny, zobaczcie, chyba ta biore! :)
Co myslicie?

www.pronovias.pt/vestidos-noiva-2013/colecao-fashion-urgel

Powiem wam tak, to nie jest to co chcialam....te modele ktore wybralam sa na zamowienie, ktorego realizacja trwa min 3miesace....wiec bym nie zdazyla...ta byla na sklepie, jedyna skromna, Bo reszta pelna swiecidelek, koronek, nieadekwatna do imprezy...ta wydala sie zwiewna, lekka I nieprzesadzona.

Mam w niej zdjecie, ale beznadziejne jest....telefonem zrobine, wiec tylko zepsulabym wam wrazenie...jak ja przyniose I bede robic proby fryzury, kolezanka mi pstryknie, lub dopiero po imprezie.... :)

11 lata 6 miesiąc temu #662444 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #662458 przez Anna77
Majówka sukienka śliczna. Tak jak napisałaś, delikatna i zwiewna. Myślę że świetnie do Ciebie będzie pasować.

11 lata 6 miesiąc temu #662477 przez chłopek
Majówka suknia śliczna jak Grecka Bogini będziesz wyglądać:)

11 lata 6 miesiąc temu #662502 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #662522 przez Olga
Anna77 napisał:

Majówka sukienka śliczna. Tak jak napisałaś, delikatna i zwiewna. Myślę że świetnie do Ciebie będzie pasować.

Nic tylko potwierdzam słowa Anny-śliczna :silly:

kamyczka mi się normalnie otwiera ten link :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #662541 przez saiko
Kamyczka - wspolczuje Kortowiady, ciesze sie ze mieszkam w raczej spokojnym miescie bo nigdy imprezowa nie bylam i cenie sobie spokoj i cisze zwlaszcza w nocy :) ja na komorce sukni tez nie widze, zobacze jutro na kompie

Dobranoc moje miłe panie :)

11 lata 6 miesiąc temu #662677 przez Daria23
Hej Kobitki witam się z ranka.U nas kiepska noc co ten nasz maruda się na kręcił itp aż zła już byłam potem...

Majówka-śliczna suknia bedzie idealnie dla ciebie pasować:)
Chłopek-nic się nie denerwwuj tak jak mówiła Kamyczka zrób test bo zwariujesz

A u nas kolejny szary chłodny dzień:( ja chce już lato:)

11 lata 6 miesiąc temu #662744 przez krecik
majówka, sukienka piękna, ale dopiero na Tobie będzie cudnie wyglądać! już nie mogę się doczekać fotek

kamykowa
, nawet mi nie mów o juwenaliach, u nas blok istnie studencki ( albo tacy co dopiero skończyli studia i zaczeli pracę) wczoraj się dowiedziałam, że nasza sasiadka sprzedaje mieszkanie, bo nie może już wytrzymać

nocka taka sabie, aj się fatalnie czuje, czekam, aż młody będzie miał drzemkę, bo trzeba coś ogarnąc a przy nim to się nie da- trzeba jednak bramki pozakładać( choć schodów nie mamy)

11 lata 6 miesiąc temu #662748 przez anszka
Witajcie, kochane :)
Mam nadzieję, że nie zostałam jeszcze potraktowana czerwoną kartką i mogę wpaść na nasze boisko ;)
Jestem w domku, bo mój maluszek jest chory :(
Nie jestem w stanie doczytać wszystkiego, ale może przez najbliższe dowiem się, co u Was i Waszych szkrabów słychać, poproszę zatem o najnowsze wieści :)
Miłego dnia! :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #662751 przez Anna77
Cześć Kobitki :) U nas nocka taka sobie, choć jak się obudził o 4.50, to jakoś udało mi się go jeszcze na godzinkę uśpić. Poza tym, Mati dalej ma katar i jak zwykle ja też już jestem "trafiona" :( Katar, potworny ból gardła i ogólnie słabo.

A i rośnie mi mały pomocnik. Mateusz wczoraj podprowadził mokrą chusteczkę i postanowił umyć krzesełko w swoim pokoju :laugh:

O Anszka super że jesteś. Choć nie fajnie, że Wojtuś chory. Uściskaj go :kiss:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #662760 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka