BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #663284 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #663290 przez mama89muminka
Dziewczyny rozwalilyscie mnie tymi tekstami o okresie :D

Krecik ja testu raczej nie, chyba ze jestem wiatropylna :S

11 lata 6 miesiąc temu #663300 przez krecik
kamyczka, ambitnie:)

M89M, no ja tam nie wiem jak to u Was...

11 lata 6 miesiąc temu #663324 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #663330 przez chłopek
krecik zobaczymy czy ze stresu brak czy z innego powodu

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #663337 przez Olga
Wiecie co,tata Marice przysłał 450zł żeby kupiła sobie rower,za tą kwotę poszaleć nie ma szłau,a w Tesco akurat były po 329zł.Kupiliśmy więc,zawieźliśmy do sklepu rowerowego żeby go złozyli,a on sie rozzpadł ha ha.Dobrze,że tacie nie dałam do złożenia,bo by było na niego,że popsuł.I kupiła fajny normalnie w rowerowym,za 420 z koszyczkiem-taki ładny.Właśnie przyjechał i jest mega zadowolona :silly: Tak to jest,jak się chce taniej w marketach kupić :ohmy: Facet mówił,że w ostatnim czasie już kilka miał takich Tescowych,co się do niczego nie nadawały :ohmy:

Ignasiowi dzisiaj kosiarkę kupiłam i znów tylko słyszę wwwrrrrr :silly:

krecik jak jesteś ze stycznia,to w kwietniu zostałaś poczęta ha ha!!!

bidolek,ale ładna fryzurka,nabrałam ochoty na taką,tylko mi najwygodniej w kitkę związać :silly:

kamyczka nie miałaś jeszcze @,to chyba rekord po porodzie :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #663343 przez chłopek
my kupilismy na komunie z biedronki rower

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #663370 przez Olga
Ja już podziekuję za sprzęt marketowy,kiedyś czjnik kupiłam to mi tydzień wytrzymał,ale myślałam,że rower to inna sprawa,a tu taki bubel :ohmy: :ohmy: :ohmy: Chociaż Marika swego czasu też dostała górala z tesco i kilka lat jeździł,ale nawet chrzestny paragonu nie dał-pewnie wstyd było cenę pokazać ha ha :silly:

ME Ignas już coraz pewniej chodzi wszędzie i to całkiem sam,tylko na dworzu mu daję jeden paluszek,bo boję sie pościerania twarzyczki w razie co :blink: ale w domku już nie chce ręki i prawie wszędzie dojdzie sobie sam :blink: za to nie da się wziąśc na kolana np.żeby się ubrać,już dzisiaj mi się znów zaniósł (3 raz w sumie),ale to tak,że sine usta mu się zrobiły i nie mógł oddechu złapać :ohmy: Co ja mam robić w takiej sytuacji :unsure: Córki się nie zanosiły-a ten nerwus :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Zamówiłam Ignacemu na allegro butelkę 340ml,bo chyba ma mało 240ml,zawsze jest płacz na koniec :( ciekawe ile wypije :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #663426 przez anszka

11 lata 6 miesiąc temu #663431 przez Olga
Obym ja testować nie musiała ha ha,na szczęście zabezpieczenia są pełną parą i ja i mężuś :silly: nie wiem,co bym zrobiła z jeszcze jednej wpadki :ohmy: :ohmy: :ohmy:

anszka dzięki za radę,bo ja go potrząsałam,ale to nic nie dawało :(

11 lata 6 miesiąc temu #663479 przez anszka
Olga- od kiedy Ignaś sam chodzi? Super! Chciałabym to zobaczyć :)

11 lata 6 miesiąc temu #663495 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #663498 przez bidol
melduje się przed dyżurem nocnym u babci

Anszka - pytałaś o ten fotelik - no chyba fajny - ale ja chyba bała bym się wozic dziecko na przodzie - ze zacznie sie krecic machać rączkami a ja się zagapie i buuuum :ohmy:
szwagier kupił teraz na tył fotelik i jest super :lol:

co do dań dwudaniowych to - hmmm - ja daje Kamili to co my jemy i tak jak my jemy - wiem że może za mało się przykładam do żywienia małej - ale skoro sami jemy np tylko drugie danie to wiadomo że jej nie gotuje oddzielnie zupki ;)

Olga - no tak jak Anszka pisze - w skrajnych przypadkach odwracać do góry nogami :S no i porządny klaps :silly: Mojego brata córki się zachodziły - no i jak już któraś z nich miała ok 5 lat no i wszystko wymuszała zachodzeniem i płaczem - brat nie wytrzymał i dał jej porządnego klapsa. Poskutkowało :lol: od tamtej pory skończyło się zachodzenie :lol: :lol: :lol:

Krecik - dzięki - to na ile wcześniej wyglądałam :unsure:

Kamyczka - dzięki - choć moim zdaniem Widawska ma super urodę :lol: też tak chce :lol:

no i aktualizuję postępy Kamili.
Dziś zaczęła wchodzić na czworaka po schodach :ohmy: :dry: masakra :ohmy: w kilka sekund pokonała 6 schodków :ohmy: B) jestem załamana- teraz to już wszędzie zapory będą porobione :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #663530 przez chłopek
anszka testowałąma i negatyw, a na @ czekam

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #663565 przez MamaEmilki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka