BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 10 miesiąc temu #665233 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #665255 przez lusiamamanikosia
hej hej ... my po pełnym weekendzie wrażeń wracamy do rzeczywistości :P i może jak mi czas później pozwoli to Was doczytam bo przy małym ciężko się skupić na czytaniu i zapamiętaniu i dopisaniu więc może na spokojnie mi się uda później :)
My się szykujemy bo dziś idziemy na pogrzeb kolegi Taty z bloku obok i jak na złość pada deszcz :(
a później będę czekać na Męża bo musimy jechać wymienić kurtkę bo wczoraj mi kupił na dzień Mamy i jeszcze bluzkę od Małego dostałam tylko że są o rozmiar za małe :P i musimy jechać je wymieć :) ale liczy się gest :D

wczoraj śmiesznie było bo siedzimy przy stole i prababcia Małego chciała podnieść banana z podłogi a Mały w tym czasie zasunął jej ze stołu kotleta był niezły ubaw :)

11 lata 10 miesiąc temu #665265 przez Olga
ME wielki całusek dla Emilki od Ignasia :kiss: i drugi od ciotki :kiss:

bidol nie dziwię Ci się,aka zabiegana jesteś,ale jak tu odpocząć :unsure: trzymaj się dzielnie :blink:

My dzisiaj idziemy odwiedzić lekarza,bo mały pokasłuje i ma katarek :( och ta pokręcona pogoda :angry:

Dostałam własnie zaproszenie na wesele na wrzesień-musimy przemyśleć,czy pojedziemy,bo to drogi interes :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665284 przez Majowka
Bidolku, juz po marzeniach, @ na calego... a jutro lece, ciekawe jak ja bede chodzic z lukim do lazienki :dry:

Lucasek wczoraj sobie przegryzl dziaslo na gorze dolnymi zabkami, az krew leciala, a jak zgrzyta!!! hahahahaha, mi to nie przeszkadza ale Antonio mu caly czas smoczka wklada :laugh: on zgrzyta tymi, ktorych jeszcze nie ma...ida mu 3 zeby naraz, 2 jedynki i dwojka (gorne)

Olga my wlasnie nie chcielismy zapraszac na slub, zeby sie goscie nie przestraszyli, tyle imprez (urodziny, chrzest, slub) ale nie udalo sie utrzymac tajemnicy. Tylko wszystkim mowimy, ze sub to ostatnia w kolejce...taka "przy okazji"
ale z drugiej strony przynajmniej sie wszyscy wystroja jak trzeba, wiec jestem spokojniejsza :blink:

Zdrowka dla Ignasia!

Anna! Buziaki dla Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
M89M, rowniez dla Mironka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dominiczkowi juz na fejsie dalam, ale niech i tu beda! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #665294 przez lusiamamanikosia
chyba będę musiała iść Małego zapisać do lekarza bo tak jak by miał chrypę jak sobie tam po swojemu gada ... chyba go w sobotę na lotnisku przewiało :(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665491 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665644 przez Majowka
Bawcie sie dobrze M-M! Trzymam kciuki za pogode i czekam na relacje z pobytu!

Lucasek chodzi juz po pokoju bez nadzoru, sam wstaje, puszcza sie i idzie sobie gdzie chce :)

11 lata 10 miesiąc temu #665654 przez Kamykowa84

11 lata 10 miesiąc temu #665717 przez mama89muminka
Hej

U nas takie cieplo dzisiaj, ze w domu jestesmy tylko na karmienie :D Caly dzien jestesmy na spacerach, hustawkach.. Widzialam dzisiaj takiego malego szkraba jak nasze i juz sobie fajnie chodzil, az mi sie pozazdroscilo i powiedzialam mlodemu, zeby juz zaczal latac :) I tez mial na imie Miro :D
Widze, ze niektore z was beda sie imprezowac w niedlugim czasie, no to ja tez, z tym wyjatkiem, ze nie ide na wesele, tylko na przyjecie z okazji ukonczenia liceum szwagra. Tutaj to prawie jak osiemnastka, czy wesele, wiec bede musiala sie wcisnac w jakas kiecke :dry:

Dziewczyny co kupujecie swoim pociechom na dzien dziecka?

11 lata 10 miesiąc temu #665748 przez EwelinaB87
Kochane mamusie mam nietypową proźbę, czy byłybyście w stanie wysłać mi wymiary stópek waszych dzieci??
jest to mi bardzo potrzebne ponieważ tworzę całkiem ciekawe buciki na szydełku, możecie zobaczyć je tutaj:
szydelkowania.blogspot.com/
Interesują mnie najbardziej takie informacje:
płeć, wiek, długość stópki, szerokość w palcach, obwód kostki,

Mam nadzieję że kilka z was będzie w stanie mi pomóc,
BARDZO BYŁABYM WDZIĘCZNA,
info najlepiej wysłać mi na PM, zeby wam nie zaśmiecac.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665781 przez Olga
Super Lukasek chodzi,ale moment się nauczył.Pamiętasz majówka,jak niedawno zaczął stawać sam,a tu juz drepta :silly: :silly: :silly:

Byłam u pediatry,właściwie tak przy okazji,bo składałam Oldze skierowanie do sanatorium i go osłuchała pani doktor.Na razie nic małemu nie jest,oby tylko się nie rozwinęło.Teraz będziemy czekać na decyzję kiedy Olga pojedzie,no i jak dobrze pójdzie,to do Kołobrzegu-może Anno zajedziesz wtedy i sie spotkamy co?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu #665933 przez Anna77
Olga może się uda. Podaj mi termin, jak tylko będziesz go znała. To byłaby świetna okazja!!!

Majówka no super Lucasek chodzi. No i jeszcze z tym pilotem w ręce, nawet asekuracji raczek nie potrzebuje, he he.

MM spokojnego lotu i przyłączam się - oby pogoda Wam/Nam dopisała :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665965 przez Anna77
Aaa i zapomniałam Wam napisać, że Mati raczkuje już na całego i praktycznie zapomniał o raczkowaniu.

Wybiła mu się wreszcie górna jedynka i troszkę wracamy do normy ze spaniem, ale o tym długo by opowiadać.

Jestem na etapie wyboru fotelika, bo chciałabym kupić lada moment. Po wizycie w dwóch sklepach i rozmowach ze sprzedawcami, skłaniam się do Recaro Young Sport. To wersja 9-36 i trochę mnie to dziwi, bo nie byłam nigdy zwolennikiem tych fotelików. Podobają mi się, cena też jest dla mnie do zaakceptowania. Jeszcze odwiedzę jeden sklep, żeby poznać opinie i sprawdzić, czy jednak nie przekonam się do 9-18.

Właśnie znalazłam. Blog rewelacyjny!!!!! Polecam wszystkich szukającym fotelika. osiemgwiazdek.blogspot.com/

11 lata 10 miesiąc temu #666035 przez Olga
Anna,a zdradzisz jaka cena? My też musimy się rozejrzeć za fotelikiem,ale ceny mnie rozwalają :(

11 lata 10 miesiąc temu #666050 przez Anna77
Najtańszy na allegro 677 złotych. W sklepach +/- 770 zł

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka