BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667307 przez Anna77
Dzień Doberek :)

U nas wreszcie widzę słońce za oknem. Szkoda tylko że ten kaszel mnie tak męczy :(

Kamyczka, MM zdjęcie poproszę koniecznie :cheer:

Krecik życzę wytrwałości. Od zeszłego poniedziałku też mocno się ograniczam. Niestety raz zgrzeszyłam, bo zjadłam to nowe różowe magnum, a drugi kiedy zjadłam dwie skibeczki białego chlebka. Trzymam kciuki :)

Miłego dzionka.

Sandra85 widzę Cię :blink: Co tam u Was :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667317 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #667331 przez krecik
Anna77 u mnie tak radykalnie nie ma, chleb jest jak najbardziej do zaakceptowania, a wczoraj pokusiłam sie o loda, ale to byl sorbet więc się nie liczy....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a właśnie, co z imprezami roczniaków, myślałyście coś już?

11 lata 6 miesiąc temu #667339 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667352 przez Anna77
Kamyczka no właśnie na fb jakoś nie mogę znaleźć. A co do dietki, to ja nie mam za bardzo wyjścia. Mati za niecały m-c ma roczek, a ja nadal 7-8 kg na plusie. Przez to jestem w permanentnym dołku. Wściekła jestem, że wcześniej mi woli nie wystarczało. Oby tym razem się udało.

11 lata 6 miesiąc temu #667370 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667372 przez krecik

Anna77, och nieładnie, nieładnie, zamiast o imprezce na roczek syna myślisz o zbędnych kilogramach;)

11 lata 6 miesiąc temu #667391 przez Anna77
Krecik, Kamyczka nie zrozumiałyśmy się. Mi nie chodzi o "roczkową" imprezę. Po prostu zawsze wychodziłam z założenia, że wymówka że "po ciąży" to tak do roku. W ciągu roku powinno się wszystko zgubić. A mi nie wychodzi i źle się z tym czuję. U nas na roczek nie będzie jakiejś wielkiej imprezy, raczej standardowo.

11 lata 6 miesiąc temu #667396 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667414 przez Daria23
hej Kochane i ja się witam u nas noc tragiczna co ten Tymek dziś wyprawiał eh szkoda gadać ale od ok 2 do 6 nie spałam:(

Kamyczka-sliczna focia:):)

My roczku też nie robimy hucznego raczej myślałam o jakims grilu w domku.

Olga-masakra z tą Chinka jestem w szoku że ludzie wpadają na takie pomysły -niech sama się spuści w tej ubikacji!!!

Uciekamy na dwór poki słoneczko świeci:)

11 lata 6 miesiąc temu #667425 przez krecik
Anna77, rzeczywiście my o jednym, a Ty o drugim:)

my też uciekamy na spacerek, do parku- trochę daleko, ale pogoda super i z kumpelą idę, więc się nie wynudzę

11 lata 6 miesiąc temu #667447 przez Sandra85
Witam :) Anna wypatrzylas mnie :silly: Melduje sie,ale o czestym pisaniu nie ma mowy,bo u mnie totalny brak czasu :dry: Ale czytam Was codziennie i czuje sie u Was jak u siebie :kiss: Ja niestety odkad trzy miesiace temu zmarla moja tesciowa(wszystko potoczylo sie nagle,zdiagnozowali raka zoladka z przerzutami i po 3tyg. zmarla)mam duzo wiecej obowiazkow i Bruno zaczyna raczkowac,stawac do tego mu wychodza dolne jedynki i jest maruda,takze same widzicie :( Ale za niecaly miesiac lecimy z synkiem do Polski prawie na miesiac to mysle ze odpoczne i naladuje baterie :) Ja przez ten stres i wszystko co przeszlismy mam 10kg. mniej niz przed ciaza,ale nadal karmie piersia.I tak teraz waze 62kg. robilam wszystkie badania i jest ok. to sie nie zamartwiam.A Wasze dzieciaczki wszystkie sliczne sa i ciesze sie z kazdych postepow i uwielbiam Was czytac :kiss: Jak bede miec wiecej czasu to chetnie z Wami popisze.Jezeli chcecie zobaczyc jakies fotki Bruna to zapraszam na fb

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667462 przez Olga
My już po pierwszym spacerku :) Ignaś mnie zaskoczył,jadłam śniadanie,a on sobie chodził po mieszkanku i przyszedł do mnie,wziął mnie za palec i ciągnie,więc wstałam idę z nim,a on do drzwi wejściowych i po swojemy mmhh mmhh.Chciał na dwór iść maluszek mój kochany,przez te deszcze tak mało był na powietrzu :silly: ale jakie dzieci są mądre,co nie powiedzą to wytłumaczą w inny sposób :silly:
U nas też dzisiaj już ładniej :silly: My raczej też nie robimy wielkiej imprezy-też z mamą zastanawiałyśmy się nad grilem.Mamy altankę z wbudowanym grilem,więc nawet jak deszcz by nas zaskoczył,to nie zmokniemy :blink: ale jeszcze zobaczymy :silly:

Sandra witaj-zaproszenie wysłane :silly: buziaczki dla Bruna :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667478 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667482 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka