BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #667501 przez Olga
Właśnie zauważyłam,że w ostatnim czasie zaczął dużo rzeczy rozumieć :silly: Mało mówi,najlepiej mu wychodzi mama,a jak z płaczem to meme na mnie woła,ale rozumie wszystko.I najlepiej jak na psa krzyczy ( nauczył się,bo my zawsze jak pies szczeka głośno,to wołamy cicho,nie wolno szczekać) i on teraz jak tylko pies zaszczeka,to po swojemu tak głośno na niego krzyczy i patrzy na mnie ha ha-co ja powiem :blink: Oj fajne się robią dzieciaczk :silly: Właśnie małemu kupiłam traktorek z przyczepą na tablicy,bo babcia prosziła,żeby coś poszukała :blink: Zawsze wam zapomnę napisać,że w sprawie tego wózka,co zapłaciłam,a mi nie przyszedł,któregoś czerwca w Poznaniu jest sprawa-ciekawe,czy odzyskam kiedyś pieniążki :unsure: Fajnie by było :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #667574 przez lusiamamanikosia
Gratulacje dla Ignasia super :)
Mój Mały śpi właśnie więc mogę trochę odpocząć :)
a muszę jeszcze przyszykować obiad dla Małego, ogarnąć sobie ubranie i sałatkę dokończyć :D bo dziś lecę na panieński do koleżanki i ciekawe jak Mąż sobie z Małym dziś poradzi :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667587 przez bidol
Doberek :kiss:

Olga - straszne to z tym dzieciątkiem :( A co do Ignasia to mądry chłopczyk Ci rośnie :lol: :lol: :lol: Kamila też dużo rozumie :lol:
A jej ulubione własne słowo to - Tatuta :lol: non stop to mówi :lol: :lol: :lol:

M_M - no nareszcie - ciekawa jestem tych Twoich włosków - ale jak mój tata mawia - ładnemu to we wszystkim ładnie więc na bank pięknie wyglądasz :lol: :lol: :lol: :lol: co do Olinka - to masz charakternego synka - ciekawe po kim ten charakterek odziedziczył :silly:

Kamyczka - pięknie Ci w tym kolorku - moim zdaniem lepiej niż w blondzie :lol:

Krecik - weź Ty dziewczyno daj sobie na wstrzymanie - szprycha z Ciebie że szok i jeszcze się odchudzać będzie :blush:
a o weeku nie wspominaj bo pogryzę :evil:

Anna - no ja mam mniej niż przed ciążą o jakieś 4 kg - ale to i tak za wiele niż powinno być :blink: ostatnio cały ten stres pozbawił mnie kilku kilo :dry:

Sandra - wpadaj częściej - ja Cię dodałam - poznasz po Kamilce :)

Daria - ale masz się z tym Twoim pięknookim :lol: :lol: :lol:

ME - głosik oddany :kiss: :kiss:

no a u Nas :S hmmm

Ja mam zapalenie nerek i kamice nerkową - ledwo chodzę - wczoraj wieczorem siusiałam krwią - ból straszny :( :( :( dostałam bardzo silne antybiotyki na 10 dni - zobaczymy co dalej.... :S

na szczęście słoneczko wyszło - i jest nawet ciepło :cheer:

no i namówiłyście mnie - Kamilka startuje w konkursie - choć nie liczę na jakąkolwiek wygraną - tak z ciekawości - ale jak w tych konkursach bywa trzeba oddać głos - bezpłatny - więc prosimy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

apps.facebook.com/wtrosceoszczescie/zdje...84ab838ee6cb911602f9

11 lata 6 miesiąc temu #667602 przez krecik
lusia, może da rade, w końcu mały będzie spał;)

Bidol, szprycha to ja będę jak powrócę do rozmiaru 36/38, jak ja sobie przypomne jaka ja ładna bylam, jak byłam szczupła, ale Staś mi pomoże schudnąć, dopiero jem zupę:D A gdzie się tak załatwilaś?

Olga, jakbym wiedziała, to bym nie kliknęła nawet na linka, a Ignaś to super, ale mój też nie taki głupi, zawsze chce wiedzieć co jest za drzwiami...

my do parku nie dotarliśmy, bo pogoda podejrzana, za to S. wybawił sie za wszystkie czasy na placu zabaw, puścilam go i raczkował- spodenek nie widać:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667604 przez bidol
Krecik - ojj w ciąży już jakieś złogi na nerkach miałam a przy porodzie nabawiłam się Kamicy i tak historia się toczy :dry:
Jesteś szprycha i tyle :P
nie marudź tylko dawaj głosa
apps.facebook.com/wtrosceoszczescie/zdje...84ab838ee6cb911602f9

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667615 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667634 przez bidol
Kamykowa84 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kamyczka - dzięki Ci kochana - mam nadzieje że pomoże :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a tu Kamilka dzisiaj - och jak się cieszyła że wreszcie na dwór wyszłyśmy :lol: :lol:
...............
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #667643 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #668015 przez chłopek
hej moi chłopcy wstali o rano, teraz spia od 17 :) dostałąm od kuzynkia z USA pudło ciuchów dla ksawcia tylko ze na razie musze wyniesc bo to ciuchy na 6-7 lat

11 lata 6 miesiąc temu #668260 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #668308 przez daners
Heeeeej ho :) mamunie

rany kupe czasu mnie niebylo... tyle sie dzieje widze u Was ;] postepy maluszków piekne fotosy i mega szokujace newsy :) jak ciaze hihihih dzieje sie :):):):):)

moze uda mi sie wieczorkiem wrzucic jakis fotos Fifka i wpasc na chwile :)
a my rowniez jak Kamykowa do tesciów na obiados idziemy :)
a poza tym leje ;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668309 przez Olga
Ja się też przywitam podczas gotowania obiadku,dziewczyny na procesji,ja niestety nie mogę,bo mały śpi o tej godz :( może za rok już się uda :blink: Miłego weekendu :)

Pogoda u nas dzisiaj piękna :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #668772 przez saiko

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #668857 przez Anna77
Bidol bardzo mi przykro Kochana. Przytulam Cię mocno i ślę "siłę" oraz modlitwy :kiss: :kiss: :kiss:

U nas troszkę choróbska się rozkulały. Mati bardzo nieładnie kaszle niestety i muszę dzisiaj podjechać do lekarza z nim. Niefajnie bo dzisiaj chcieliśmy wyjechać na weekend do Bydgoszczy, bo Kamil ma zawody.

11 lata 6 miesiąc temu #668996 przez Anna77
U nas dzisiaj tak jak wczoraj. Rano pięknie i słonecznie, a z czasem robi się coraz ciemniej, wieje i pewnie znowu zaraz zacznie porządnie padać.

Mati ma wziewnie Pulmicort, bo ta krtań jest upierdliwa, do tego Zyrtec i tyle. Czyżby rósł mi mały alergik :unsure:

Pakujemy się zaraz, zabieramy inhalator i wieczorkiem wyjeżdżamy. Co prawda ma cały czas padać i grzmieć, ale co tam. Damy radę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka