BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #666736 przez bidol
Kochane - to juz 2000 stron razem :) :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #666737 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #666749 przez km
hej dziewczyny, widze ze bidol mniej dojrzała, więc się melduje :)

Nie mam kompletnie czasu siedzieć na necie, teraz mały śpi, obiad zrobiony, więc weszłam na chwilke. Jak wstanie to musimy iść zrobić zakupy, a tu tak leje :angry: U nas po staremu, standardowo cały weekend nas nie było, , w tą sobote my planujemy impreze z grilem o ile bezie słonecznie, no a za dwa tygodnie jedzoemy do Kornwalii :) :) :) i już się nie mogę doczekać. Pozzatym myślimy z mężem o kupnie domu i tak pomału zaczynamy się rozglądać. tylko te ceny mnie przerażają, bo po przeliczeniu na złotówki to jest taka kwota, że chyba przez następne 30 lat nie będę mogła spać po nocach :lol: :lol: .
Ale widze że tutaj mogą się pojawić nowe dzieciaczki :) :) ja od miesiąca naklejam plastry anty, także może za 2 lata :) :)

majowka, mm. AiF udanego urlopu w PL. odpocznijcie dziewczyny :) :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #666908 przez Olga
My po basenie,padnięci jak zwykle :silly: lubię te wtorkowe wyjścia-zawsze jakaś odskocznia od rzeczywistości :blink:

Zobaczcie-szok normalnie :ohmy: :ohmy: :ohmy:
www.pudelek.pl/artykul/55511/chinka_spus...ie_chlopiec_przezyl/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667114 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667115 przez Anna77
Hej, tak a szybko. Zakończyłam poszukiwania fotelika i właśnie zakupiłam. Byłam w sklepie jeszcze jednym dzisiaj i się upewniłam. Kupiłam ten www.tosia.pl/romer-king-plus_p391#

Gdzie się nie ruszyłam, wszędzie słyszałam o nim rewelacyjne komentarze.

AiF też zastanawiałam się nad Recaro Young Sport. On jest od 9-36. Ma świetne opinie, ale nie wierzę by 10 czy 11 latek chętnie do niego wskakiwał. Jednak jest dość wąski, a ja doskonale pamiętam podejście Kamila w wieku 11-12 lat do fotelika

No, to z głowy. Dobranoc i do jutra :)

11 lata 6 miesiąc temu #667127 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667136 przez Olga
Kurcze,jak sobie pomyslę o zakupie fotelika-ja to nie mam chyba miesiąca beż konkretnego wydatku :angry: :angry: :angry:

kamyczka dzisiaj był wyspany,więc było super,bo jak jest śpiący,to marudny i chce tylko ze mną ćwiczyć,a tak to do instruktora idzie bez problemu.Najfajniejsze jest,jak my pan leje kubkami wodę na głowę,pierwsza reakcja to był w szoku,a teraz to sobie nawet głowy nie zawraca,tylko powietrze wypuszcza tak fajnie i bawi sie tym co ma w ręku :silly: a to całe taki wielkie kubeczki mu leje i leci mu po oczach i wszędzie :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #667145 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667148 przez lusiamamanikosia
tosia dobry sklep :) jest koło mnie ich sklep stacjonarny i tez tam fotelik kupiłam :)

11 lata 6 miesiąc temu #667158 przez Olga
Anna to ten co kupiłaś,montuje się tylko przodem do kierunku jazdy tak? Przepraszam,że tak się pytam,ale ja nie obeznana w tych fotelikach jestem i dla mnie to problem kupić dobry :(

11 lata 6 miesiąc temu #667171 przez Anna77
Olga, tak przodem. Te montowane tyłem są od mniej więcej 1300 w górę niestety :(

11 lata 6 miesiąc temu #667201 przez mloda_mamuska

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667228 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #667291 przez krecik
oj zagapilam się i nie załapałam na 2000, ale mnie od poczatku nie bylo:P

Olga,
jeśli Ignasiowi głowa nie wystaje to możecie jeszcze w tym pojeździć i poczekać na bardzoej sprzyjający finansowo miesiąc

Anna77, też mamy ten fotelik, jedziemy jutro do Rodziców i sprawdzimy czy Staś będzie zadowolony:P

a maksiu, m89m się wogóle wcale nie odzywają, to samo słoneczko i reszzta

dzieczyny jakie plany na długi weekend? my standardowo zaliczamy Rodziców ( jednych i drugich), jutro z samego rana jedziemy do moich, weźmiemy S. na procesje, a w piątek do teściów- trzeba będzie staskowi włożyć te ciuchy co od babci dostał...

aaaa i od wczoraj intensywnie sie odchudzam, siostra mnie poratowała walichą ciuchów których już nie włoży:D czyli 5 posiłków dziennie, umiarkowane i bez kotlecików, kolacja o 18, żadnych słodyczy i duuuuuzzzzzo zielonej herbaty ( jak się dużo wypije to nie czuje się bardzo głodu;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka