BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717058 przez BasiaOlek
Mogę poprosić o podpowiedz odnośnie tych zdjęć. Klikam w dołącz obraz i się nie dołącza :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #717065 przez słoneczko
Daners juz bylismy ;) wyjezdzalam 2 dni po Tobie w nd a wracalismy w czwartek i tez w dzien powrotu bylo pochmurno ;) bylismy w Kolobrzegu urlop tak sobie bo wszedzie daleko bylo a pozatym Pawelek przespal caly urlop wiecznie mu sie tam chcialo spac:D a samopoczucie hmm staram sie nienarzekac , jest tak sobie mam straszne bole podbrzusza jak mnie rozboli to ostatnio az lzy mi lecialy z bolu i niemoglam wstac a tak to jest ok, staram sie myslec pozytywnie chodz nie jest latwo ;(;( za miesiac jade do szpitala

11 lata 4 miesiąc temu #717073 przez słoneczko
Basiu musisz zmniejszyc zdjecie a pozniej zaznacz jeszcze ten prostokacik ( img ) on jest kolo tego napisu wstaw obraz ;)

11 lata 4 miesiąc temu #717079 przez BasiaOlek
Słoneczko - 3baj się ciepło!!! Wszystko MUSI być dobrze. Spróbuje jeszcze z tym zdjęciem - dzięki!!

11 lata 4 miesiąc temu #717081 przez BasiaOlek
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717085 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #717086 przez BasiaOlek
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717087 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #717090 przez BasiaOlek
dzięki Kamyczka Olut jest znany ze swoich minek, czasem z mężem to pękamy ze śmiechu. Dominiczek też słodziak a jaki duży kawaler!

11 lata 4 miesiąc temu #717091 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #717092 przez słoneczko
Lusia ja to myslalam ze moj to lobuziak ale twoj Nikos to przebil mojego, widze ze rosnie Ci niezly rozrabiaka , to lada dzien Nikos zacznie chodzic to dopiero go nieupilnujesz;) Pawelek to tez lobuziak biega jak szalony, nauczyl sie ze pampersy wyrzucac do smieci no i fajnie ze wyrzuca do smieci,tylko szkoda ze wszystko inne co zobaczy to tez wyrzuca,ostatnio wyrzucil mi kremy swoje do smietnika,a innym razem ukradl z lodowki kurczaka takiego pakowanegoi wyrzucil mi do smietnika ;) a na jaki temat piszesz prace? super ze sie wyprowadzacie niema to jak na swoimn mieszkac;)

11 lata 4 miesiąc temu #717098 przez słoneczko
Basia dziekuje;) Olus jaki duzy juz chlopak jest no no a te minki powalaja ;) sliczny blondynek ;) a w pracy co bedziesz robila ciekawego jesli moge wiedziec?

11 lata 4 miesiąc temu #717101 przez słoneczko
Kamyczka dziekuje:* jak samopoczucie? moze sprobuj zapraszac wiecej znajomych do siebie to moze Dominis sie przyzwyczai do ludzi,ja tak robilam zapraszalam i jezdzilam do znajomych i Pawelek sie przyzwyczail teraz sam zaczepia i podchodzi do ludzi wczesniej to byla masakra tylko mama i mama i nikt inny niemogl nawet do nas przyjsc

11 lata 4 miesiąc temu #717105 przez lusiamamanikosia
Słoneczko - pracę pisze taką : Nowoczesne kanały dystrybucji usług bankowych w Polsce na przykładzie wybranych banków

No Niko jest straszny :P i też co weźmie w ręce w kuchni to ciągnie za sobą i wrzuca do śmietnika :P

oki muszę mykać na pół godziny bo mąż mnie wygania i muszę zrobić trening a tak mi się nie chce :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717108 przez BasiaOlek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka