- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Bidol-teraz sobie tak myśle że może tak mało wpisów mamy bo właśnie są wakacje dzieciaczki na dworze ciągle itp a jesienią bedziemy w domku i myśle że będzie lepiej :)Damy rade:)
AniaFilip-u nas jest to samo np chyba już z 10 razy przytrzasnął sobie paluszki o szafki a i tak wciąż otwiera te same szufladki itp dzieci już chyba tak mają aż się boje jak Tymek zacznie sam chodzić
Anna-gratulacje dla Matiego:)Ale te nasze dzieciaczki rosną:)Jeszcze troche wszystkie będą biegać
Kamyczka- a może jednak jeszcze się uda coś wykombinować fajnie by było sie rozerwać troszke:)
Tymi ostatnio nie chce mi jeść chlebka tak zawsze chętnie jadł a od paru dni ani nie ruszy z niczym....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Odkąd dziewczyny wróciły z wczasów,nie mam kiedy wejść na kompa,a laptop dalej popsuty,stacjonarny jest zawsze zajęty.Co sobie włączę i pójdę np.zrobić kawę,to już mnie ktoś podsiądzie.
Teraz mam tylko chwilę,robię obiad,a Marika z małym na spacerze,wkurzyła mnie,bo tak łaziła po mieszkaniu,że go obudziła,spał tylko 40mi.nie wiem,jak on wytrzyma do wieczora
Moja Olga zaraz pędzi na pogrzeb,jej koleżanki z klasy tato zmarł.Nagle,w nocy-47 lat miał
Gratuluję wszystkich postępów i kolejnych ząbków.My cały czas mamy tylko 6.Mały wczoraj zjadł budyń na krowim mleku ( prosto od krowy ) i nic mu nie było,ale normalnie pije dalej Nan-300 rano i wieczorem.Kupiliśmy mu w biedronce fajne narzędzia i chodzi cały czas z nimi i wszystko reperuje-jakiś mechanik chyba z niego wyrośnie.Rafał mu nagrał wszystkie odcinki abecadła z rybką Mini Mini i wie,co w jakim odcinku będzie.Kiedy krowa,kiedy balony ha ha.Śmiesznie to wygląda,ale sporo już nasze dzieciaczki potrafią.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
....powrócilam
ktos zauwazyl ze mnie niebylo ;p hehe
Wyjazd nam sie udal ;] cały czas smażing byl ale to juz nie taki jak za singla ;p lezenie i łapanie słonka tylko zabawa i bieganie za synem ;]
Fifi ogolnie z dystansem podszedł do morza szumy ogolnie innego otoczenia wrzasków starszych dzieciaczków ale pod koniec juz....biegał jak szalony nawet nieprzeszkadzala mu zinna woda
foto wieczorem moze wrzuce jakies ale ogolnie za duzo nie popstrykalam bo czasu niebylo ;p hihi
Daria mOj Fifi tez daje znac ze głodny słowami mniam mniam slodko to brzmi
i zaczol nasladowac...szczegolnie tate jak macha glowa gora dol to on tak samo- i tak sobie tańcza
dobra trzecie pranie wzywa...cdn ;];]
Pozdrawiam i poki co ogarnianie wzywa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Zazdroszcze pogody bo nam się kiepsko udała ale jak Filipowi tak i Tymkowi nie przeszkadzała zimna woda:)
Dziewczyny kiedyś pytałam ale chyba nikt mi nie odp jak kiedy bedziecie podawać dzieciaczką normalny sok np 100% z kartonika?bo ja sobie tak myśle że są niektóre precież bez cukru i 100 % to chyba takie jak te dla dzieci co nie?
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
m89m wygląda to intrygująco ....
Daria Mati potrafi wziąć do buzi kawałek chlebka (albo ugryziony albo pokrojoną kosteczkę) i tak go obracać w buzi, aż nie zliże całego masełka, serka, szynki czy co tam akurat ma. A sam chlebek wypluje Odnośnie soków się nie wypowiem, bo Mati w sumie pije tylko wodę (poza mlekiem oczywiście).
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
BasiaOlek no w koncu sie odezwalas juz sie martwilam:( Olus jaki zdolniacha i bystry a co do chodzenia to wszystko w swoim czasie zacznie chodzic a powiedz je wszystko w kawalkach? co lubi najbardziej jesc? wrzuc zdjecie swojego skarbka
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
Daria ja kupuje malemu taki syrop z 100 % owocow on jest w sklepie Piotr i Pawel tylko troche drogi :| rozdrabniam mu ten syrop z woda, co do sokow z kartonow to mu dawalam ale tez rozdrabnialam z woda
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie wiem dlaczego nie chcą mi się zdjęcia dodać (zmniejszyłam już rozmiar)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Ty niemialas tez gdzies jechac? nie wypoczywacie?jak sie czujesz
Daria moj nauczyl sie pic z butli z dzubkiem wiec zazwyczaj mineralka badz taka dorosla herbatka albo czasami soki typu kubus. Jesli masz wątpliwosci to spojrz na skład soku typowego dla dziecka a takiego normalnego. Ja spr odnosnie herbatki i temu robia taka jak dla doroslych ;]
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Niko to łobuziak straszny jak się do czegoś przyczepi to nie ma zmiłuj ostatnio babcia związała sobie szafkę z dokumentami sznurkiem i stwierdziła że na pewno tego nie odwiąże i przyszedł taki dzień że Niko coś siedział bardzo cicho ja patrzę a on się bawi sznurkiem taki był uhahany że szok teraz ciągle się dobiera do mamy dekodera a dziś chciał zwalić kolumnę głośnikową z szafki :/ więc jak tylko się da to siedzimy cały dzień na dworzu bo w domu się z nim nie da wytrzymać więc chodzimy na fontanny gdzie Niko wsadza głowę pod wodę wylatującą i się cieszy i raczkuje po całym terenie z fontannami gdzie się da i dzieci zaczepia a potem chodzimy na plac zabaw i dzień zlatuje
Jeżeli chodzi o chodzenie to przy meblach przy chodziku samochodziku za ręce ładnie a sam z siebie nie chce chodzić ostatnio zaczyna sam stać i robi po dwa trzy kroczki i upada na dupę i leci na czworaka
co do chrzcin udały się byłam w szoku bo Niki był bardzo grzeczny w domu troszkę marudził ale bawił się z dzieciakami to jakoś zleciało i jak dorwał swój tort to humor odzyskał
Dziś babcia wzięła Małego do prababci i siedzieli cały a ja w domu i miałam zabrać się w końcu za pisanie pracy magisterskiej ale tylko udało mi się zrobić ankietę więc rozsyłam po znajomych mi ją wypełnili i jakoś dzień zleciał
a we wrześniu już się wyprowadzamy do mojego mieszkania już się doczekać nie mogę
a i dziś udało mi się znaleźć kwaterę w Krynicy Morskiej po długich poszukiwaniach więc w sierpniu wyjeżdżamy
a co tam u Ciebie Słoneczko ??