BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 4 miesiąc temu #714194 przez krecik
sloneczko, a wyjazd się udał ? odpoczęłaś? A Staś już przechodził trzydniówke, więc odpada, pozatym odpoczątku wiedziałam, że alergia, tylko już nie mam pojęcia na co...

Kamyczka, wrzuć nowe zdjęcia D.:)ciekawe jak wygląda:D

MM, z Twoją figurą to i łożeczko większe nie potrzebne:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #714205 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #714215 przez słoneczko
Krecik tak sobie udal sie wyjazd,maly przez zmiane klimatu byl senny i tylko chcial spac w pokoju,do centrum mielismy 30 min pieszo,pokoj masakra bo byl w przejsciu kazdy sie krecil ,halasowal a my wszystko slyszelismy, a tak to fajnie sie bawil na plazy piaskiem,podgladal ludzi na plazy,kradl im buty i zaczepial wszystkich,ucoekal mi na raczkach po plazy go musialam gonic;)

11 lata 4 miesiąc temu #714243 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #714327 przez Majowka
M-M, nie wiem, chyba nie ucza, liczac ze same sie oducza :)

AiF, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem dokladnie ile ma tyg, dopiero na nast wizycie bedzie wiadomo jaka wielkosc i sie okresli date porodu i wiek.

Na pewno bedziecie mieli, my juz wiekowi, wiec dwojka nam sie nalezy (ja mam 32, Antonio 40) a jeszcze jedno chcemy, trojeczke, ale z odrobinke wieksza przerwa :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #714396 przez krecik
hej, korzystam, bo mały śpi, może znowu mu się unormuje to będzie troche spokoju:)no i te upały... dobrze, że chociaż jesteśmy na wsi, bo w mieście to cały dzień musiałabym z małym w bloku siedzieć albo w galerii...

AiF, to jak tyle imprez to będziesz mistrzynią w pieczeniu ciast:) udanych urodzin:)

Słoneczko
, super , że odpoczęłaś:) my też chcemy się ejszcze gdzieś wyrwać, ale brakuje nam troche wolnego weekendu;/

a co się tak wszytskie obijacie?

miłego!

11 lata 4 miesiąc temu #714423 przez Olga
Hej dziewczyny.

Mały marudny od paru dni,więc nie mam kiedy wejść.Nie wiem,co mu,bo choroby żadnej nie widać,a dzisiaj w nocy obudził się z takim płaczem,że musieliśmy go do naszego łóżka wziąć,nie mógł się uspokoić.Mi się wydawało,że chyba go nóżki bolały,bo tak nimi fikał i tarł,brzuszek na pewno nie.Nad ranem o 6 było podobnie i o 8.30 musiałam go obudzić,bo tak mnie kopał tymi syrkami przez sen,że nie mogłam leżeć.Teraz chodzi normalnie,ale marudny jest

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714549 przez saiko

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714858 przez saiko
łomatko, ale cisza

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714891 przez Olga
Hej.Przywitam się w upalne południe-u nas wytrzymać nie można,45 stopni na termometrze.Jak mały wstanie,to zaraz nad wodę jedziemy,bo w mieście się nie da funkcjonować. :blink:
Mały właśnie spadł tacie z łóżka przy zasypianiu-oj łobuz z niego :ohmy:

saiko gratuluje 5 ząbka :lol:

Spóźnione życzonka urodzinowe dla Emilki :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 4 miesiąc temu #715104 przez MamaEmilki

11 lata 4 miesiąc temu #715215 przez AniaiFilip

11 lata 4 miesiąc temu #715254 przez bidol
Doberek moje żabki kochane :kiss: :kiss: :kiss:

przepraszam że mnie przez pare dni nie było ale znowu problem z netem no i byliśmy na week nad jeziorkiem :lol:

Kamyczka
- Dominiś ogromniasyt jest - tj wysoki :lol: no i słodki - baaardzo słodki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M_M - ale masz pomysły - na fb widziałam jak tatuś usypiał córeczke w łóżeczku :lol: domyślam się że podobnie to wyglądało :lol: :lol: :lol:
aaa i mam pytanie odnośnie tej czapeczki czerwonej co ma Olinek - czy to rozmiar uniwersalny?? i czy jest fajna - znaczy jak leży i jak się nosi?? bo chciałam Kamce taką na jesień kupić :)
No i gratulacje dla Oliwierka z okazji wygranego konkursu :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Krecik - a no pewnie że mam :) i niech ktoś mi powie że na chłopców nie ma ładnych ciuszków :silly:
allegro.pl/smile-spodnie-dresowe-joggers...rne-i3415512720.html
allegro.pl/vip-baby-komplet-smile-3-4lat...-86-i3418753794.html
allegro.pl/vip-baby-imprezowy-dresik-cre...-86-i3418867848.html
allegro.pl/vip-baby-mega-kozacki-dres-be...-86-i3423801950.html
allegro.pl/uroczy-komplet-koszulka-spode...-92-i3401727948.html

Majóweczka- aale super macie- Zdjęcia piękne i bardzo się cieszę że się dobrze czujesz :)

ME - spóźnione ale szczere - 100 lat 100 lat dla Emilci - królewny Naszej przepięknej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Jest przepiękna - idealna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko - szkoda że wakacje - takie sobie - następne będą lepsze :lol: :lol: :lol: buziaczki :lol: :lol: :lol:

Saiko - gratulacje nowego uzębienia dla Szymka :lol: :kiss: :kiss:

AF - spóźnione życzenia dla Filipka - 100 lat 100 lat.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: o jejku - to faktycznie strachu sporo mieliście :ohmy: poprosimy o kilka fotek :)

Olga - u Nas 2 godz temu 32 stopnie ba termometrze :ohmy: :ohmy: :ohmy: szok - Kamila w samym pampersie chodzi ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715317 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715325 przez Kamykowa84

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka