BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 4 miesiąc temu #717121 przez słoneczko
Basia ciekawa praca ;) najwazniejsze ze Tobie sie podoba i Cie pasjonuje ;) a skad jestes?

Lusia a co cwiczysz? temat praci bardzo interesujacy;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #717125 przez słoneczko
ide spac bo padnieta jestem :(

Lusia,Basia a wy dziewczynki niezapominajcie o nas juz;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717137 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #717141 przez lusiamamanikosia
no mój mąż zanim wróci z pracy i potem z siłowni to jest koło 21.30 więc o 22 czas iść ćwiczyć :P a ćwiczenia wykonuje na brzuch bo niestety po ciąży i mojej wielkiej wadze podczas ciąży przez zatrucie ciążowe został wielki kałdun że tak powiem :( i jest mi z tym bardzo źle :(
a co do pracy to chciałam coś mieć przyjemnego do pisania :D
a ja o Was pamiętam i czytam codziennie ale czasem mam jakiegoś doła i nie mam weny do pisania :( bo ciągłe te problemy z kasą i brakiem jej dobija strasznie :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717225 przez Daria23
Witam sie:) Czy ja jestem dzis pierwsza?:)
U nas od rana fajnie chlodno.Tymek ostatnio budzi sie codziennie o 6 wiec o 8 jestesmy juz na dworze:)Troche mnie to wkurza bo normalni ludzie dopiero wstają a my juz po dworzu no ale co zrobić jak dziecko chce:)

Od jutra znowu u nas gorączki...smam nie wiem czy się cieszyć bo to czasem już męczace ale z drugiej strony plażing codziennie:)

Saiko-Szymul jest boski:)

Majowka-no właśnie jeszcze troche i wielki dzień:P Jak tam fasolka?Ja czekam na pierwsze jej zdjecie u nas na forum:)

Sloneczko- :*:*:* dzielna jesteś :*

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717242 przez Majowka
czesc dziewczyny!

u mnie goraczka przygotowan! caly czas wisze na tel i pisze maile.
Wczoraj mierzylam sukienke i trzeba bylo poszerzyc :)))) dzis odbieram!

Na szczescie lista rzeczy do zalatwienia miesci sie juz na jednej kartce w notesiku, wiec widze swiatelko w tunelu :)

Fasolka, chyba dobrze, caly czas bez wiekszych objawow, z Lukim mialam ich wiecej.

bardzo sie ciesze na ten dzien!!!

Moja rodzinka juz czesciowo tu jest, w piatek przylatuje reszta :)

Pozdrawiam Was goraco!

a Lucasek sie mega zmienil! po przyjezdzie jest o wiele madrzejszy, mowic zaczal nawet, cwaniaczkowaty sie zrobil, ogromna zmiana!
No i zaczal nocki przesypiac!!!
Jednak te urlopy duzo daja!!!

Daria, zdjecie bede miala 13-tego, ide na kontrole do gina i do pediatry na roczkowa wizyte, zdrrowko obojga dzieciaczkow sprawdzamy tego samego dnia :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #717262 przez BasiaOlek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717279 przez bidol
doberek - :lol: :lol: :lol: :lol:

jak się moje oczęta radują na widok takich zaległości od wczoraj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamyczka - szkoda - ja problemu nie będę miała - raczej :lol: Weźmiemy maluchy tak do 20 później wpadniemy do domciu położymy spać i już :lol: dziadzio będzie w domku to zawsze przypilnuje :lol: :lol: :lol:

Słoneczko - no co ty?? stary łysiejący - gdzie on przystojny :silly: co prawda mi nadal nogi przy nim miękną :ohmy: :S

AF - to nad jeziorem Piaseczno :lol: :lol: bardzo fajnie - pełna kultura :lol: ja to już za stara na przepychanki na plaży z gówniażerią :silly:
Co do siniaków - już pisałam ale nie wiem czy widziałaś - polecam smalec- tylko bez śmiechy - przetestowane :blink:

M89M - to super - ohhh jak ja chciała bym żeby Jędrula mnie czymś zaskoczył - oczywiście pozytywnie :blush: bo w drugą stronę to on potrafi :P

Daria - też mam taką nadzieję - ale wiem że jak ktoś coraz rzadziej wpada to się odzwyczaja i już go do forum nie ciągnie - popatrz dajmy na to na Maksiu czy Chłopka :dry:

Olga - ale Ignaś postępy robi :blink: :lol:

Daners - wiedziałam że koło zamościa sie wakacjujesz to nie zawracałam głowy :silly: :silly: :silly: :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale Filipek piękny - przesłodki no i baaardzo się zmienił - blondasek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i to ten nowy fryzzz :lol: :lol: :lol:

Daria - co do soku to ja Kamilce taki nieraz daje. Mam swoje soczki truskawkowe to też jej daje ale w lato daję raczej tylko wodę - :lol: :lol:

Ania, Daria - Kamila chlebem też gardzi ;) pieczywo jej nie smakuje - :(

Saiko - u nas też słowo NIE i NIEWOLNO - to słowa zakazane - pisk wrzask kładzie się na podłogę - rzuca po ścianach :dry:
co do ząbków - to Sebkowi wychodziły bezboleśnie - mam nadzieje że i u Was tak będzie :lol: :lol: :lol: :lol:
Co do sukienek - doczekasz sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale Szymcio słodki - i taki wysoki sie wydaje :lol: mały rajdowiec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BasiaOlek - ojjj bo sie obrażę :dry: Nie tylko Słoneczko pamiętało :) Ja wywoływałam Cię tu kilkakrotnie :lol: Życzenia Olkowi chciałam złożyć ale nie wiedziałam kiedy się urodził :ohmy: Nie zostawiaj Nas :( :( :( :(
O mamo - jaki Olek jest śliczny - hahahahaha ale czuprynka :lol: :lol: :lol: :lol: przepiękny i jakie wielgachne niebieskie oczka ma - jak z reklamy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: cudnyyyyyyyyy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia - przestań zgrabna dziewczyna z Ciebie - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko
- trzymam kciuki - będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jesteś bardzo dzielna - podziwiam Cię - a Pawełek łobuziak sie robi - ojj Ci faceci :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

tez jestem fanką Dextera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BasiaOlek - kupa o 5 :ohmy: Olek litości nie masz :silly:

Majóweczka -oojjj to juz tuż tuż :lol: :lol: :lol: ale super - życzę wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

BasiaOlek - koniecznie trzeba Was dopisać :lol:

ROZPAKOWANE MAMUSIE LIPCOWE
DŻASTA - MAJA - 21.06.2012 o godz 12.47
ANNA77 - MATEUSZ- 26.06.2012 o godz 8.16
CHŁOPEK - SEBASTIAN- 28.06.2012 o godz. 13.20
MAKSIU - BŁAŻEJ - 01.07.2012 o godz 2.55
KRECIK - STANISŁAW - 04.07.2012 o godz. 23.00
DARIA23 - TYMOTEUSZ - 07.07.2012 o godz. 8.56
BIDOL - KAMILA - 08.07.2012 o godz. 6.55
KM - KACPER 08.07.2012. o godz. 19:25
ANSZKA - WOJTEK - 09.07.2012 o godz. 9:05
DANERS - FILIP - 09.07.2012 o godz 15.57
MŁODA_MAMUŚKA - OLIWIER - 09.07.2012 o godz. 15:38
MISIOWA - HANNA - 09.07.2012 o godz ...
SŁONECZKO - PAWEŁ - 10.07.2012 o godz. 1:10
MPEARL - IZABELA - 10.07.2012 o godz. 9:07
OLGA - IGNAŚ - 11.07.2012 o godz. 10:37
DANA1983 - SZYMON - 12.07.2012 o godz...
SAIKO - SZYMON - 13.07.2012 o godz 9.05
BASIA-OLEK - ALEKSANDER 14.07.2012 o godz....
KEJTIN - JULIA - 21.07.2012 o godz 16.10
Mama89muminka - MIRO - 25.07.2012 o godz 4.23
KAMYCZKA - DOMINIK - 25.07.2012 o godz 10.00
MARTADAM - JULIAN - 25.07.2012 o godz ???
ANIA-FILIP - FILIP - 26.07.2012 o godz 21.39
MamaEmilki - EMILKA - 27.07.2012 godz 10.50
MAJÓWKA - LUCAS - 04.08.2012
AGNESSSA - MAKSYMILIAN - 30.09.2012 godz 20.27
LUSIAMAMANIKOSIA - NIKODEM - 14.08.2012 o godz 17.47

11 lata 4 miesiąc temu #717309 przez Daria23
Czy ktoś wspominał o Dexterku???:):):):) jestem fanką i ja :):):) To jeden z najlepszych seriali jakie widziałam.....a Dexter też niczego sobie także miło oj miło popatrzeć:P nawet z nożami wyglada bosko :P:P:)

BasiaOlek-Tymi tak samo budzi się o 6-góra 7 i pierwszą drzeme robi sobie ok 9-10 a potem jedną jeszcze około 14 także też dwie szczerze to mnie to mega ratuje bo mam kiedy zrobić obiad i ogarnąć chalupke:)

Bidol - sama bylam zdziwiona ile miałam do nadrobienia:)
Co do Jędruli wcale nie widze żeby miał zmarszczki bądź narzekał na brak włosów:P
Jest jest przystojny:). Ja mam to samo z moim M jestesmy wsumie 8 lat a są sytuacje że jeszcze wychodzą mi rumieńce przez niego:).Naprawde kocham swojego męża nad życie i wiem że my akurat jesteśmy dla siebie stworzeni strasznie się dogadujemy jest świetnym ojcem ---ehhh nie
zanudzam :)ale jakoś mi się zebrało:)

Kochane mam pomysł może wstawi każda dwie fotki- jedną jak nasze smerfy miały miesiąc i jedną z roku?popatrzymy jak się zmieniły:)
Co wy na to????

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717315 przez Daria23
No to ja zaczne:)

Tymi miesięczny

I Tymoteusz dziś :):):)
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717321 przez Daria23
Bidolku- proszę o wpisanie godziny narodzin bo Tymuś nie ma - 8:56 :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #717333 przez bidol
Daria - zrobione - :lol:

Super pomysł :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale Tymcio się zmienił - nie do poznania :ohmy: :lol: :lol: śliczny :lol: :lol:

Ja juz tęsknie za moją maleńką Kamilką :(

ok

Kamilka po urodzeniu

i kilka dni temu :)
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717360 przez Kamykowa84

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717363 przez Kamykowa84

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #717364 przez Daria23
Jej Bidol mi normalnie ciarki przechodzą jak widze te małe kruszynki.:) A ostatnio nie mogłam spac i wspominalam poród i jak dostałam Tymka na ręce pierwszy raz i aż popłakalam się:)Też już tesknie ehhh....tylko pocieszam się, że może jeszcze kiedyś bede mieć takiego bombla małego:)

Kamka śliczna i też sie panna zmieniła:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka