BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 4 miesiąc temu #718024 przez Daria23
Kamyczka-a szukasz pracy tak?bo coś nie w temacie jestem?a jakie masz wyksztaucenie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #718029 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #718039 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #718044 przez Daria23
Kamyczka-masz takie wykształcenie i nie ma pracy dla ciebie?nie no to to już naprawde tragedia jest u was...Ja chociaż bym chciała to nie mogę wrócić nie mam co z małym zrobić:(

11 lata 4 miesiąc temu #718048 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #718052 przez anszka

11 lata 4 miesiąc temu #718056 przez Daria23
Kamyczka-dziadkowie pracują ale nawet jaby nie pracowali to bym nie miała jak im dać małego tzn.my mieszkamy tylko z M tatą a moja mama mieszka od nas 50km wiec byłoby to nie opłacalne

11 lata 4 miesiąc temu #718057 przez Kamykowa84
anszka napisał:

11 lata 4 miesiąc temu #718065 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #718068 przez Daria23
Kamyczka-wiem wiem że ciężko u nas tak samo z jednej żyjemy i starcza na styk a niech by coś wypadło jakieś dodatkowe koszty to nie wiem skąd byśmy wzieli

11 lata 4 miesiąc temu #718070 przez anszka

11 lata 4 miesiąc temu #718089 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #718093 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #718209 przez bidol
Doberek - zaraz dostane zawału :ohmy: 4 strony :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale się cieszę :lol: :lol: :lol:

Kamyczka- wiem wiem - żartowałam :silly:
Dominiś malutko się zmienił - śliczniutki jest :lol: a pracą się nie martw - sama Cię znajdzie :lol: :lol: :lol: ciesz się latem :lol: :lol: :lol:

Daria - ojjj też mi się tęskni za takim bąbelkiem - zobaczycie - jak nie strzelimy sobie z Jędrulą jeszcze jedno takie :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulacje postępów Tymka - ale super - a za oczkiem nie tęsknij - bo dobrze zrobiliście :lol: :lol: :lol:

Lusia - Nikoś baaardzo się zmienił - śliczniusi jest i jakie włoski ma cudne :)

M_M - ale Olinek się zmienił - i już zniknęło mu to z czułka?? :lol: prześliczny jest - te cudowne nóżki - ojjj do schrupania - no i zawsze taki piękny - ciuszki bombowe - ajjj - chcę takiego jeszcze :lol: :lol: :lol:

Olga - Ignaś tylko troszkę się zmienił - wydoroślał raczej :lol: :lol: :lol: ma piękne oczka :cheer: :cheer: :cheer:

Co do wody to tak jak u M_M - Kamila nie lubiła ale w upały postanowiłam ją przemóc - i zadziałało :lol: :lol: :lol:

Saiko - Szymuś bardzo się zmienił - całkiem inny jest - taki chudziutki był i oczka całkiem inne miał :lol: śliczny - no i jak włoski mu urosły :lol: :lol: :lol:

BasiaOlek
- ojj nabór trwa :) :lol: :lol: :lol:
a zdjęcie jak Olo był mały - hahahahahahaha - rozbraja mnie - ale ma oczyska - przesłodki jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wcale się nie zmienił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gratulacje postępów - zaraz będzie biegał :lol: :lol: :lol: :lol:

ME - ojjj znam to wymowne MaaaaaMaaaaaa :dry:
Emilka jest cuuuudowna - Była i jest nadal - przepiękna z niej dziewczynka - zestem nią zauroczona :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - ojjj co to za rozłąka z B - mam nadzieje że wszystko ok - no i że wreszcie wypoczniesz - Podziwiam Twojego męża że umie się tak dziećmi opiekować. Jędrula został z dzieciakami wczoraj na godzinę bo byłam u dentysty - uuu to już było coś :silly:

Anszka
- Wojtuś nie zmienił się wcale :lol: był piękniutki i jest nadal - ojjj chyba do Ciebie podobny?? :lol: :lol: :lol: piękne ma ząbki :lol: :lol: co do zlotu to ja się nie wyrywam bo Jędrula z dziećmi nie zostanie więc Kamka musiał by jechać ze mną a z Lublina do Łodzi troszkę daleko - więc siedzę cicho sza :silly:
i podziwiam że dalszą edukacje - :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :cheer:

Słoneczko - ojjj biedna jesteś - Pawełek daje w kość - może mniej reaguj na Jego fochy bo Cię zamęczy - Ja nie daję sobie wejść na głowę - przynajmniej tak mi się wydaje :silly: choć Kamila ma już swoje fochy - potrafi się obrazić i pójść do drugiego pokoju płakać :dry: ale ja na to nie zwracam uwagi - bo będzie jeszcze gorzej ;)

co za doły - lato jest - cieszyć się - i to już :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

No a do mnie przed chwilą dotarła kolejna puszka farby i maluje kolejną szafkę - :laugh: już nie mogę się doczekać jak wszystko pomaluje :lol: :lol: :lol:
Powidła ze śliweczek zrobione, wieczorem za ogórki się wezmę no i jeszcze spacerek obowiązkowo i Sebe z przedszkola odebrać - bardzo chciał iść więc zapisaliśmy go na sierpień - a że dyżur jest w innym przedszkolu to ma nowych kolegów i atrakcje :lol: :lol: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #718223 przez anszka
Bidol - Twój dobry humorek mi się udzielił i nie ma śladu po dole :laugh: zmykamy na szczepienie :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka