- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Wczoraj byłam na melanżu

Słoneczko - dobry pomysł - myślę że się uda

ME - łał Emilka wysoka jest bardzo - Kamilka to chyba kurdupelek raczej - bo waży chyba podobnie a jest dużo grubsza

Anna - życzę udanego wypoczynku - czekamy

Olga - u Nas raczej upałów nie było - ale dziś chyba będzie ciepło

Saiko - no to super że macie blisko jeziorko

AF - no nie - jak już bezbarwnym pokryjesz to się wszystko super trzyma

Kejtin - kope lat

Daners - Filutek się nie zmienił

Daria - udanego wypoczynku

M_M - wspominałaś o krostkach Oliwierka - myślę że to może być na tle alergicznym - może ostatnio coś jadł nowego??
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
po pierwsze: k.. jakie szczepienie? k... coś mi sie kojarzy, ze w przychodzni mówili, jak mały będzie miał 13 miesięcy, w sierpniu miałam iśc. k... ja to zawsze! ehhhh
a po drugie, no cóż, nie zdąże pododpisywać, mały z ciocią spią, taki jest teraz marudny, już sama nie wiem czy upał czy zęby ( kolejne się wybijają), jestem zabiegana od rana ( maly wstaje po 6;() do wieczora, bo mamy teraz żniwa i staram się pomagać, powiem Wam, że żadna dieta nie jest tak skuteczna jak żniwa:D
nie wiem jak przetrzymamy kolejny tydzień, ratujemy się basenikiem i kocykiem ;pod drzewkiem w ogrodzie:)mały po polu lata w samej koszulce i jest zachwycony jak sika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pytanko do dziewczyn latających z maluchami. Jak to wygląda? Dzwoniłam do Lotu i dowiedziałam się tylko tyle że mogę wózek wnieść na pokład. A co z jedzonkiem dla małej i jak ona w ogóle będzie tam siedziała? Hehehe już panikować zaczynam;)
Majówka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Was i Lucaska:) No i dużo zdrówka dla fasolki:):)Niech pięknie rośnie:)
A tu moja małą jak miała niespełna miesiąc
Dziś
- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A teraz małe co nieco o Hani;) Nadal sama nie chodzi, ale za jedną rączkę idzie jej coraz lepiej. W poniedziałek byłyśmy na szczepieniu i mała waży 9,45 kg i mierzy 76 cm. Wyszły nam na raz 4 górne ząbki(1 i 2) a teraz idą dolne dwójki. Hania jest isntą diablicą. W miejscu nie usiedzi nawet chwili, jedną zabawką potrafi zając się na max 30 sekund... wymyślam co się da żeby coś w domu zrobić ale kiepsko nam idzie:) Mówi coraz więcej no i coraz więcej rozumie. Ale przestała mówić mama i teraz jak mnie widzi to krzyczy tata. Super;) Podsumowując

Buziaki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:*:* jak tylko będę mogła to będę się odzywać. Teraz mam istny sajgon i czasem nawet nie mam jak Was poczytać. Ale obiecuję poprawę jak tylko skończą się wyjazdy i wizyty gości. Wracam 4 września i mam nadzieje że wtedy już będzie spokojniej:)
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My jako nadbagaż przywieźliśmy teściową

Niestety ale chyba nie dam rady was nadrobić, ale teraz postaram się być na bieżaco.
Misiowawózek możesz zostawić razem z dużym bagażem, albo przy samym samolocie, z doświadczenia polecam przy samolocie. a jedzenie dla małej i picie to ile chcesz możesz zabrać, tylko bedziesz musiał spróbować przy sprawdzaniu bagażu podręcznego. W samolocie bez problemu dadzą ci ciepłą wodę na mleko, lub podgrzeją jedzenie. Jest tez przewijak , więc się nie martw. A siedzieć musi u ciebie na kolanach, dadzą ci osobny pas dla małej.
Może później napisze coś więcej bo teraz lece obiad gotować.
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas zupelnie nie ciekawie. Caly dom chory, zaczelo sie od tego ze Miro wymiotowal w nocy, trafil do szpitala odwodniony, biegunka tam tez sie zaczela. Wypisalismy go dzisiaj na wlasne zyczenie bo nic mu juz nie bylo ale doktorka nie chciala go puscic. Mnie w nocy zaczely sie wymioty i teraz cala rodzina tez. Masakra jakas...
A co do kombinowania meza to mi sie oswiadczyl!
Koncze bo wszyscy wymiotuja, a ja niewyspana
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nie lubię strasznie niedziel

Nie mam kiedy wejść na kompa,bo laptop nadal nie sprawny.Zaczęłam czytać książkę "Pięćdziesiąt twarzy Greya" i tak mnie wciągnęła,że nawet w dzień staram się co chwila chociaż kilka stron przeczytać.Jak na razie jest super-czytała któraś

kamyczka 100 lat

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Majowka - buziaczki dla solenizanta. Lucasik ma juz rok !!!! I dla Was - zycze samych radosnych chwil w zyciu. Zeby Wasze wszystki marzenia sie sprłniły

Cdn rano

- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-