- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeny zaczne od tego co nas spotkało w sobote- Masakra jakaś!!!!
Znajomi namówili nas na dziką plaże gdzie jest fajnie nie ma gwaru plażowego itp było super woda poprostu przeźroczysta i jedna obok rodzina tylko-cisza spokój super-az do pewnego momentu.Patrzymy przychodzi grupka osób z jakieś 10, wiek-ok 30-50lat.My patrzymy a wszyscy się rozbierają i na golasa do wody
My na znajomych oni na nas i szok.Aż mi się żygać zachciało wszystko to obleśne nie ogolone:)
Masakra wiara ma z deklem jeszcze Tymek to sru nie rozumie nic ale obok ta rodzina miała takie dwie córki gdzieś z 6 i 10 lat to sory one już są kumate.Ten ich ojciec taki wkurzony był że hej.Także sobotka nad jeziorkiem ciekawa
Bidol-no no to pewno ładnie zabalowałaś jak to twoje pierwsze wyjście od tak dawna należało ci się kobito jak nikomu innemu:)
Krecik- jaki słodki Stasiu a jaki on mały był o rany teraz nasze dzieci takie klamoty wielkie
Misiowa- Hancia jest przecudna taka słodka i cukierkowa ach tylko pozazdrościć!!!
BasiaOlek- tak właśnie myśle że to zęby bo biedak tak się męczy w nocy płacze przez sen i się tak za buźke chwyta a mi się serce kroi
M89M- no no gratulacje ciesze się bardzo a jakieś już dalsze ślubne plany macie????
Saiko-gratulacje dla synka Tymi w dzień zasypia zawsze sam w łóżeczku ale na wieczór to nie chce i musze go na swoim łóżku usypiać
Kamyczka - i od naszej rodzinki spóźnione ale szczere sto lat:*no i tej upragnionej pracy życze
Majówka- czekamy na relacje z wielkiego dnia Buziaki dla naszego kolejnego dorosłego solenizanta Lukaska
Lask ratujcie nie wiem czy Tymi tak wymyśla bo te zęby go bolą-w nocy płacze przez sen trzyma sie za buźke no masakra jest a wymyśla bo ciągle czegoś nie chce jeść kiedyś za chlebek by się dał pociąć teraz nie chce ,kiełbaski nie,jabłuszka nie ,naleśnika nie .Ja już się zaczynam martwić bo co ja mu będe dawać do jedzenia? Doradźcie cokolwiek mi plis!!!!!!
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka-Kamień z serca mi spadł że ktoś też się buntuje z jedzenieem:) Tymek je dużo ale zaczyna się bać że jak tak będzie wymyślać to nie będe miała co mu dać..
Saiko-super pomysł z tym podaniem na talerzyku napewno to wypróbuje jeszcze dziś
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Olga - czytałam Grey´a pierwsza część, a dwóch kolejnych słuchałam z audiobooków. Wciąga faktycznie, mimo że język tej Pani pozostawia wiele do życzenia. To taka wakacyjna, lekka lektura.
Daria - spróbuj dac mu na noc coś przeciwbólowego i zobaczysz czy pomoże.
Majówka - wszystkiego co najlepsze dla całej Waszej czwórki. I specjalne buziaki urodzinowe dla Łukaszka. Już nie mogę się doczkać relacji!
Bidol - nie przestaję Cię podziwiać za ten Twój power.
Zdjęcia dzieciaczków cudne, nie jestem w stanie wymienić wszystkich. A gorskie krajobrazy w tle wygladaja jak fototapeta
M89M - gratulacje! I dużo zdrówka!
A ja siedzę na działeczce i odpoczywam. Ciągle znajduje sobie coś do zrobienia. No i przeprosiłam sie z rowerem. Choc troszke juz tesknie za moimi chłopakami.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Krecik - współczuję żniw - ojjj mieszkałam na wsi i wiem jaka to ciężka praca
My szczepienie mam y 8.08
BasiaOlek - nie ja wszystko w dzień - i to jesze mam mnustwo czasu na neta i takie tam
Misiowa - no nareszcie się odezwałaś ale Wam fajnie zazdroszczę A Hania baaardzo się zmieniła śliczna dziewczynka z niej
ME - ojj może będzie ok - dziewczynki często tak mają- Kamilka nie ma twardych ale są też nabrzmiałe Co do wchodzenia na wszystko to - niestety - tak - ale na stół jeszcze nie próbowała - mamy dość wysoki - ale podciąga się - łapie za krawędź i podciąga do góry - boję się że jak się puści to upadnie na główkę
M89M - łał - gratulacje - ale fajnie - cieszysz się ??? zdrówka dużo - cola z puszki pomaga - małymi łyczkami
Kamyczka- jeszcze raz najlepszego -
Saiko - no to super - nie zapeszając - oby tak dalej
Daria - ale historia strasznie - bleeeeeeeee że też ludzie tak potrafią
Co do Tymcia - myślę że to ząbki - z Kamcią podobnie było - tyle że troszkę jadła - ale w nocy płakała - w dzień marudziła nawet policzek jej napuchł - i to bardzo , biegunkę miała- no i teraz już wiem że to ząb był Dawaj Tymciowi przeciwbólowe
właśnie - mamy już 9-tego ząbka - wyszła nam górna 4- ka - trzonowy no i trzy w drodze i to już tylko patrzeć - bo biegunka jest nadal i marudzenie ciągle się utzymuje na tym samym poziomie
Anszka - dobre i tyle - biedny Wojtuś - biedna Ty
Anna - widocznie wszystkie Anki mają tyle energii
ja sama być nie potrafię
Kamila coraz więcej mówi
adziuś - czyli - dziadziuś
mama, tata
cicia - na kota
pić -
daj -
ejj -
opa - czyli podnieść, zdjąć, zejść, rzucić
ide -
wchodzi i schodzi po schodach, wspina się i podciąga, włazi na łóżka kanapę ale umie już sama zejść
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas taka garówa ze nie da się wytrzymać
Dzisiaj musze wystawić moją kiece ślubną czas się z nią rozstać i może coś dostać za nią
No i dzisiaj relaksik dla mamy-jade na pazury:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Przedpołudniem dowiedziałam sie, że zmarła siostra naszego przyjaciela, wiec w srode rano ide na pogrzeb. Zostawiła dwie corki - 18 i 7 letnia, a ich ojciec to mowiac wprost, komletny prostak i idiota. Normalnie serce sie kraje.
Pewnie tez w srode pojade popołudniu do Kołobrzegu, odpoczełam i czas juz jechac do tych moich chłopokow.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bardzo dziękujemy za komplementy:)
Ale gorąco! Masakra...i u nas na pomorzu ponoć najzimniej więc nie wiem jak wy wytrzymujecie te upały.
Właśnie obejrzałam Dextera a teraz planuje szybki prysznic i książeczka:)
No i muszę się wam pochwalić że dziś zrobiłam spore zakupy w sklepie carters.com . Uwielbiam ich ubranka i zaszalałam...Jeśli wam się spodobają to w przyszłości możemy zrobić wspólne zakupy i wtedy koszt przesyłki(ze stanów) nie będzie taki tragiczny;)
A to niektóre rzeczy które kupiłam:
www.carters.com/carters/Long-Sleeve-Grap...-new-arrivals&start=
www.carters.com/carters/2-Piece-Legging-...aby-girl-sets&start=
www.carters.com/carters/2-Piece-Legging-...aby-girl-sets&start=
Olga ja również się przymierzam do przeczytania tej książki. Tyle się o niej mówi że jestem najzwyczajniej w świecie ciekawa:) Puki co czytam szwedzkie kryminały i tak mnie wciągnęły że każdą wolną chwilę spędzam na czytaniu.
Anna co za smutna historia:( Mam nadzieję że ktoś inny z rodziny zajmie się tymi dziewczynkami. Nie dość że straciły mamę to jeszcze przyjdzie im żyć z takim ojcem...
Km bardzo Ci dziękuje za rady! Naprawdę rozjaśniłaś mi sytuację Teraz się już tak nie stresuję. Za to ciągle sprawdzam pogodę czy przypadkiem burzy nie będzie jak będę leciała. Hehehe:)
Daria niezła historia z tymi nudystami... Nie zazdroszczę takich widoków. Nie wiem co ludzie mają w tych głowach. Mam nadzieję że szybko wyjdą Tymkowi zęby i sytuacja się poprawi. Ja też mam trochę problemów z obiadkami Hani odkąd dziąsełka są mocno opuchnięte ale jakoś dajemy radę.
Kamyczka spóźnione życzonka:*:*:* Sto LAT:*
Bidol no Kamka to istny geniusz jest! Moja Hania to na wszystko i wszystkich woła tata a czasem jak się jej zachce to sobie coś po swojemu do siebie pogada:)
Co do szczepienia na ospę to mi pediatra o niej ostatnio mówiła. Ona jest płatna około 200 zł za jedno szczepienie a muszą być dwa. Dzieci które chodzą do żłobka mają to szczepienie refundowane. Ja się na nią raczej nie zdecyduje bo jestem zdecydowaną przeciwniczką szczepień.
Miłego wieczorku mamusie:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany ja ma urlop i taki upal ze meczy strasznie hihi ale i tak chce sloneczko
z rana spingalam na jezioro w sumie zrobili dla dzieci taki plac z woda chlorowana gdzie sa fontanny i wiele takich rzeczy wiec fajnie tam tylko godzine musze tam isc;/ mam nadzieje ze te spacery cos dadza odnosnie lepszej figury
Fifi ma jedna drzemke w ciagu dnia . Najczesciej dopiero o 16 wiec mega pracowite te dni sa hihi ale spi UWAGA do 8/9 jestem nie przezwyczajona i niemam co rano robic ;-P
Pozdrawiam mamusinki
Olga wstyd sie przyznac ale niepamietam kiedy ost cos czytalam ;]
no i prosze jestem sobie tu sama i ani pogadac ani nic..buuu ide w takim razie na powtorke prxzepisu heheh love tten serial:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mały padł przed 21,przegłodziłam go troszkę,to butlę ładnie wypił,bo ostatnio za dużo było podjadania i potrafił i 100 zostawić Dzisiaj jak się dorwał do butli,to wyssał prawie powietrze ha ha
Anna tak mi przykro,takie małe dziewczynki i już bez mamy
bidolek Ty to prawdziwa matka polka-ja to nie nawidzę robić nic w kuchni,więc robię tylko to,co muszę
daners ja miałam zamiar całą ciążę siedzieć z książką,ale jak się dostałąm tu na forum,to raptem jedną przeczytałam,ale teraz zacznę nadrabiać,bo strasznie mi brakuje czytania
misiowa ja szczepię obowiązkowymi,na razie nic poza tym.Właśnie dzisiaj dostaliśmy wezwanie-pierwszy raz,chyba nie idę za późno tak mi się nie chce
Przyszedł mi wózeczek,taki tylko czarny,dzisiaj mieliśmy próbę.
www.xporter.pl/pl_PL/p/w%C3%B3zek-spacer...tour-buggy-black/799