- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
budzik taty obudził nas pare minut po 6;/ Staś usnął zaraz po śniadaniu, a ja do samego połudina jestem wyrobiona tzn. obiad nastawiony, pranie wywieszone, posprzątane tylko sie jeszcze nie wymalowałam;)drugą kawe pije:P
Maksiu, Majówka ma fajny pomysł z tym kontem, ale moim zdaniem trzeba to bardziej oficjalnie zrobić np. przez fundacje, zeby potem nie siadła na Tobie skarbówka ( nie znam się, ale tak mi się wydaje)
Daria, ja bym takich nie kupowała, jesień góra dwa miesiące, jakieś normalne adidaski, które można ewentualnie przy zimniejszej pogodzie nawet w lato włożyć. A na zimne to te buty nie bardzo, muszą być cieplejsze i nie przemakalne. Rozmiar: nam w sklepie mówili, że o pół cm większe się kupuje.
co do czapki i komina my mamhy z lamama i jesteśmy bardzo zadowoleni ( właściwie jest to nasz standardowy prezent dla dzieciaków z rodzinki:):https://www.facebook.com/LamamaWytworPolski?fref=ts
aaaa i zapomnialam Wam napisać, otóż Staś ma tą wraźliwą skóre i nie może mieć kontaktów z żadnym mlekiem, a may na placu zabaw taką obrotną Matylde, która wysmarowała Stasiowi buzie jogurtem i nie było żadnego śladu ( co prawda odrazu mi starłam chusteczką), ale liczy się fakt:D
miłego:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ME - no to super że Emilki biust się ustabilizował
To ja codziennie jem kurczaki i jeszcze cyce mi nie urosły - to nie sprawiedliwe
Chłopek - zaglądaj zaglądaj - co do dzidziusia - to ja też marzę o jeszcze jednym - ale chłopcu Dzięki
Daners - to zuch facet rośnie -
Tymek i Filut - przyznać się - który to całował moją Kamilę i zaraził ją Anginą
Agnesssa - ale Maksio jest uroczy - jak pięknie chodzi no i jaki rozważny jest przeuroczy - toki do wybuziakowania - więc ciotka buziakuje
Majóweczka - masz wielkie serce
Daria - ja kupuje np tak - Kamka ma rozmiar 20 teraz to ja jej 21 max 21,5 kupuje - takie butki na jesień w sam raz - ja Kame podobne kupię bo mają piętkę sztywną no i wyższe są i ciepłe śliczne te ale na jesień
Maksiu - głowa do góry - jak chcesz to mogę Ci przesłać paczkę pampersów Dada np bo mam 4 - Kamka ma uczulenie i trochę ciuszków po Sebku jeszcze ale w super stanie
Krecik - komin booski a z tym uczuleniem - masakra
Kamila właśnie powiedziała do Sebka oddaj
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Serio Kamilka znowu chora?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
No i właśnie te co wam pokazywałam to są dostępne tylko w rozmiarze tzn wkładka wew. ma 14,5 i nie wiem czy je wziąść czy nie będą za duże jak Tymi ma 13cm stópke??
Bidol-oj zdrówka dużo dla was a i Tymi mówił że bardzo by chciał pocałować Kamke ale jedna to nie on także może Filip:P:P:P
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Daria, może ja nie zrozumiałam:) buty na jesień jak najbardziej ok, ale ja i tak bym nie kupowała, a rozmiar, półtoraa cm na takiej małej nóżce to naprawde dużo
Kamyczka, dzięki, a widzisz, bo ja nie pisałam, dorwaliśmy z mężem małego w sobote w łazience i pozbyliśmy się blond loczków, ale to i tak nie zmienia sprawy, ze dzisiaj 3 osoby mówiły jaka ładna dziewczynka...był ubrany na w dzinsy, niebieską bluze i czape...
zdrówka!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a tak poważnie to narazie my sie nie staramy musze wyleczyć ten stan zapalny i zobaczymy, w środę mam usg.
Sebek tez duzo mówi jak sie mu powie to zbiera zabawki, szuka smoczka albo swojego kocyka,jak idzie na dwór to od razu z bucikami przychodzi. no i tata baba dziadzia mama i ksawcio tak smiesznie po swojemu mówi. a osoatatnio cały czas "me" woła bo my owieczki mamy
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas kocyki czy pieluszki nie,ale gajdolki (smoczki) muszą być i na razie go nie odłuczam,bo tak słodko wygląda z nimi,albo jak ich szuka.Dziewczyny nie ssały,więc mi tak miło na niego patrzeć
krecik super wygląda,my mamy wszystko w kolorze waszej czapki
bidolek zdrówka dla Kamki i Twojej połówki
kamyczka dla Ciebie również zdrówka
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Dziękujemy za buziaki i miłe słowa
Krecik Super Stasiu wygląda
Bidolku Jaka Kamisia mądra dziewczynka, już umie o swoje walczyć I zdrówka dla rodzinki
Maksiu Trzymam za Was kciuki z całych sił
Majówka Jak się czujesz Nadal tak dobrze
Olga Maks i pielusie i smoczka potrzebuje do zaśnięcia, bo pielusią sobie oczki zakrywa I też jakoś mi szkoda odzwyczajać, skoro dzięki temu jest spokojny A smoczka wypluwa jak tylko zaśnie więc nie jest źle
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Dobrze! Bardzo dobrze! Teraz zauwazylam juz czwarty pryszcz z seri "cysta" na twarzy, oby to bylo chwilowe
Ja to sie mam z tymi pryszczami....
11wrzesnia mamy wizyte! Juz za tydz! Dowiemy sie wkoncu kto mieszka w brzuszku
Jesli wszystko dobrze z dzidzia, kupuje bilet do Polski I lecimy z Lukim na 2 tyg sie wyziebic, dosyc mam juz tych upalow
No I wogole sale musze poszukac na nasze wesele w lato, slubem sie zajac, Bo chyba bedzie Musial byc mieszany, Bo Antonio ma tylko Chrzest.
Lucasek tez smoczek I pielucha!