BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 miesiąc temu #736226 przez krecik
hej

budzik taty obudził nas pare minut po 6;/ Staś usnął zaraz po śniadaniu, a ja do samego połudina jestem wyrobiona tzn. obiad nastawiony, pranie wywieszone, posprzątane tylko sie jeszcze nie wymalowałam;)drugą kawe pije:P

Maksiu, Majówka ma fajny pomysł z tym kontem, ale moim zdaniem trzeba to bardziej oficjalnie zrobić np. przez fundacje, zeby potem nie siadła na Tobie skarbówka ( nie znam się, ale tak mi się wydaje)

Daria, ja bym takich nie kupowała, jesień góra dwa miesiące, jakieś normalne adidaski, które można ewentualnie przy zimniejszej pogodzie nawet w lato włożyć. A na zimne to te buty nie bardzo, muszą być cieplejsze i nie przemakalne. Rozmiar: nam w sklepie mówili, że o pół cm większe się kupuje.
co do czapki i komina my mamhy z lamama i jesteśmy bardzo zadowoleni ( właściwie jest to nasz standardowy prezent dla dzieciaków z rodzinki:):https://www.facebook.com/LamamaWytworPolski?fref=ts

aaaa i zapomnialam Wam napisać, otóż Staś ma tą wraźliwą skóre i nie może mieć kontaktów z żadnym mlekiem, a may na placu zabaw taką obrotną Matylde, która wysmarowała Stasiowi buzie jogurtem i nie było żadnego śladu ( co prawda odrazu mi starłam chusteczką), ale liczy się fakt:D

miłego:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #736227 przez bidol
Doberek :)

ME - no to super że Emilki biust się ustabilizował :)
To ja codziennie jem kurczaki i jeszcze cyce mi nie urosły - to nie sprawiedliwe :silly:

Chłopek - zaglądaj zaglądaj - :lol: co do dzidziusia - to ja też marzę o jeszcze jednym - ale chłopcu :lol: :lol: Dzięki :kiss: :kiss: :kiss:

Daners
- to zuch facet rośnie - :lol:

Tymek i Filut - przyznać się - który to całował moją Kamilę i zaraził ją Anginą :angry: :angry: :angry: :angry:

Agnesssa - ale Maksio jest uroczy - jak pięknie chodzi no i jaki rozważny :silly: :lol: :lol: jest przeuroczy - toki do wybuziakowania - więc ciotka buziakuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majóweczka - masz wielkie serce :kiss:

Daria - ja kupuje np tak - Kamka ma rozmiar 20 teraz to ja jej 21 max 21,5 kupuje - takie butki na jesień w sam raz - ja Kame podobne kupię bo mają piętkę sztywną no i wyższe są i ciepłe :lol: śliczne te ale na jesień :) :)

Maksiu - głowa do góry - jak chcesz to mogę Ci przesłać paczkę pampersów Dada np :) bo mam 4 - Kamka ma uczulenie :blush: i trochę ciuszków po Sebku jeszcze ale w super stanie :)

Krecik - komin booski :) a z tym uczuleniem - masakra :ohmy:

Kamila właśnie powiedziała do Sebka oddaj :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #736233 przez krecik
Bidol, no właśnie co sie z Tobą działo przez cały weekend?:> Ten tekst z biustem dobry, baaaaaardzo mi się podobał:D
Serio Kamilka znowu chora?

11 lata 3 miesiąc temu #736252 przez bidol
Krecik - taaa i kamila i Jędrula - bo to on właśnie zwlókł chorubstwo do deomu no i od dzisiaj ja :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #736272 przez Daria23
Oj chyba źle się wyraziłam,bo właśnie pytałam czy na jesień będą te buty ok:)Na zime planuje porządne kozole dla tego urwisa wkońcu po śniegu będą chodzić:)

No i właśnie te co wam pokazywałam to są dostępne tylko w rozmiarze tzn wkładka wew. ma 14,5 i nie wiem czy je wziąść czy nie będą za duże jak Tymi ma 13cm stópke??

Bidol-oj zdrówka dużo dla was a i Tymi mówił że bardzo by chciał pocałować Kamke ale jedna to nie on także może Filip:P:P:P

11 lata 3 miesiąc temu #736324 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #736451 przez krecik
Bidol, oj widze, ze sezon na grypę rozpoczety;/

Daria
, może ja nie zrozumiałam:) buty na jesień jak najbardziej ok, ale ja i tak bym nie kupowała, a rozmiar, półtoraa cm na takiej małej nóżce to naprawde dużo

Kamyczka, dzięki, a widzisz, bo ja nie pisałam, dorwaliśmy z mężem małego w sobote w łazience i pozbyliśmy się blond loczków, ale to i tak nie zmienia sprawy, ze dzisiaj 3 osoby mówiły jaka ładna dziewczynka...był ubrany na w dzinsy, niebieską bluze i czape...
zdrówka!

11 lata 3 miesiąc temu #736453 przez chłopek
a nie pisałam chodze na zabiegi mam problem z kolanem strasznie mnie boli nie mogę wyprostować nogi jak dłuzej siedzę. Bidol to do dzieła moze znowu bedziemy razem na jakims forum:)
a tak poważnie to narazie my sie nie staramy musze wyleczyć ten stan zapalny i zobaczymy, w środę mam usg.
Sebek tez duzo mówi jak sie mu powie to zbiera zabawki, szuka smoczka albo swojego kocyka,jak idzie na dwór to od razu z bucikami przychodzi. no i tata baba dziadzia mama i ksawcio tak smiesznie po swojemu mówi. a osoatatnio cały czas "me" woła bo my owieczki mamy

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #736459 przez krecik
chłopek, z kolanem to nieciekawe:( u nas też rządzi kocyk:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #736462 przez chłopek
no u nas wszedzie z kocykiem chodzi, kiedys zabrałam do prania to nie mógł sobie zasnąć

11 lata 3 miesiąc temu #736493 przez krecik
chłopek, u nas identycznie, kocyk musi być;D ja go piorę w rękach, żeby szybciej wysechł ( przed drzemką:P)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #736673 przez Olga
daria ale firmówki mają to do siebie,że jak na języku pisze wkładka np.14 to mierząc centymetrem mają z 1-1,5 cm więcej,więc uważaj. :blink: ale butki super,my mamy na zimę Nike roz.23.

U nas kocyki czy pieluszki nie,ale gajdolki (smoczki) muszą być i na razie go nie odłuczam,bo tak słodko wygląda z nimi,albo jak ich szuka.Dziewczyny nie ssały,więc mi tak miło na niego patrzeć :blink:

krecik super wygląda,my mamy wszystko w kolorze waszej czapki :blink:

bidolek zdrówka dla Kamki i Twojej połówki :blink:

kamyczka dla Ciebie również zdrówka :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 miesiąc temu #736879 przez Majowka
Krecik, sliczny Stasio! Pieknie ubrany!

Duzo zdrowka dla wszystkich chorych!
:kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #736925 przez agnesssa
Dzień dobry :)

Dziękujemy za buziaki i miłe słowa :woohoo:

Krecik Super Stasiu wygląda :)

Bidolku Jaka Kamisia mądra dziewczynka, już umie o swoje walczyć ;) I zdrówka dla rodzinki :kiss:

Maksiu Trzymam za Was kciuki z całych sił :kiss: :kiss:

Majówka Jak się czujesz :unsure: Nadal tak dobrze :)

Olga Maks i pielusie i smoczka potrzebuje do zaśnięcia, bo pielusią sobie oczki zakrywa :) I też jakoś mi szkoda odzwyczajać, skoro dzięki temu jest spokojny :) A smoczka wypluwa jak tylko zaśnie więc nie jest źle :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 3 miesiąc temu #736939 przez Majowka
Dziekuje Agnessa :kiss:
Dobrze! Bardzo dobrze! Teraz zauwazylam juz czwarty pryszcz z seri "cysta" na twarzy, oby to bylo chwilowe :(
Ja to sie mam z tymi pryszczami.... :(
11wrzesnia mamy wizyte! Juz za tydz! Dowiemy sie wkoncu kto mieszka w brzuszku :)
Jesli wszystko dobrze z dzidzia, kupuje bilet do Polski I lecimy z Lukim na 2 tyg sie wyziebic, dosyc mam juz tych upalow :(
No I wogole sale musze poszukac na nasze wesele w lato, slubem sie zajac, Bo chyba bedzie Musial byc mieszany, Bo Antonio ma tylko Chrzest.

Lucasek tez smoczek I pielucha! :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka