BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 miesiąc temu #735213 przez chłopek
czesc dziewczyny nie odwiedzam was bo po pierwsze cały czas kozystam z tel, i dostaje do głowy jak mam cos zrobic. po drugie teraz miałąm kompa no ale mąz był wiec rozumiecie. teraz jedzie do pracy po 3 tyg no i znowu bez kompa. tablet z neostraady przyjdzie mi za miesiac ale juz lepiej bedzie z wami pisac. chłopcy zdrowi, sebek "biega" wszedzie go pełno mały łobuz mi rośmnie. Ksawcio idzie do przedszkola, a ja jestem jakas nie normalna bo mnie na 3 dziecko naszło, na taka mała dziewczyneczke, jak patrze na zdjęcia Kamilki. Bidol ona jest piekna :)Sebek tez duzo mówi a jak sie kłóci:) ma to po mnie chyba

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #735271 przez Olga
Przywitam się tylko,bo lecę z Mariką i małym na miasto.Później się odezwę.Miłej soboty :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 miesiąc temu #735315 przez daners
witam w sobotnie poludnie :)

porzadeczki gotowanie czy hmmmm na placu zabaw mamy sie ukryly :):)

u mnie posprzatane,Fifi mi ładnie pomaga :) zamiata myje podloge sciereczka :p i ładnie wyrzuca do smieci hiiiihhi musze go pochwalic :):):):):)hyhy teraz spi....

Olga no własnie tak mi sie wydawalo ze chcialas cos z tego co na fejsie :):):)
super czekam na fotki jak przyjdzie do Ciebie przesylka ;] tez chce ;];] a w jakim kolorku wzielas :):):):)

milej sobotki mamuski

ide wazyc obiadziuuch :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 3 miesiąc temu #735349 przez krecik
ME, a nie pospieszyłaś się? czasami i we wrześniu jest 30 st:) u nas też czas zacząć porządki zwłaszcze, że się w szafie nie mieścimy;/ A o tych kurczakach to też słyszałam, juz nie wiadomo wogóle co dawać jeść

Bidol, dziewczynki zawsze szybciej się rozwijają niż chłopcy, u nas Staś mówi cały czas tata ( wszystko jest tata: tata, mama, samochód, pan na ulicy, telefon, etc), pozatym jeszcze ssssss i od czasu do czasu mama....

chlopek, dość tego obijania i wraqcaj:)

daners, mały pomocnik jest w cenie:D

my dfzisiaj na imprezke do moejgo kuzyna, urodzinową, a że idziemy ze stasiem będziemy wcześniej ok 18 na takiej afterparty;)

lece bo maly się obudził!
milego weekendu!

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #735360 przez Olga
daners wzięłam siwe,jakoś nie przemawiają za mną takie mazane wzory.Zobaczymy jak to będzie wyglądać,mam koleżankę,która potrafi szyć,to będziemy miały wzór i będziemy naszym maluszkom produkować.Ona też ma synka :blink:

Ignaś wydaje mi się,że będzie miał lekką mowę.Dużo już łapie,a ostatnim hitem jest szukanie gajdolka (smoczka).Chodzi po mieszkaniu i woła gajdi,gajdi.Tak mu to ładnie wychodzi i już wszyscy wiemy,o co mu chodzi,bo tak wyraźnie :blink: W ogóle to można już się z nim super dogadać,nara też ładnie wszystkim mówi i te podstawowe,mama,tata,Olga i Mara,albo Ada zależy jak mu się chce.I jak chce szczoteczkę do ząbków to nie może być pusta,tylko tak ładnie po swojemu woła pastę,nie da się oszukać-musi być z pastą :blink: Dzisiaj szliśmy do miasta i mówię do niego przynieś mamie sandałki i przyniósł,nie japonki,tylko właśnie sandałki. :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #735474 przez agnesssa
Dzień dobry wieczór :lol:

Melduje się :) U nas wszystko oki :D Maks zasuwa aż za nim nie nadążam :D Jak wracam z pracy to pół dnia na dworze spędzamy póki pogoda dopisuje :D Po za tym kolejne zęby wychodzą i leci z buziaka ślina litrami :P Wczoraj skończyliśmy 11 miesiecy, więc teraz zaczynamy planować roczek :D

Olga Ignaś to mądry chłopczyk :woohoo:

Daners Taki pomocnik to skarb :kiss:

Majówka Śliczny masz brzusio :D Zdjęcia są cudne, Lucas jest śliczny jak aniołek, ciężko go sobie brojącego wyobrazić jak się na zdjęcia patrzy :silly: Ty wyglądałaś ślicznie, i miałaś sper biżuterię, na jednym zdjęciu to w ogóle jak modelka z katalogu biżuterii wyglądasz :lol:

Bidolku Kamilka jest przeurocza :) Jak na niąpatrzę to marzę o takiej córeczce :blush: No i jak ładnie mówi, nic tylko gratulować takiej zdolnej królewny :kiss: :kiss:

Mój synek mówi mama, tata, baba, zdarza mu się dziadzia, am, dada, papa, bam (jak coś rzuci albo chce zejść z kanapy) i ba bam jak zegar wybija godzinę :lol: A ostatnio jak tylko zobaczy coś co mu się spodoba to woła: "Jaaaaaaaaa" i oststnio byliśmy w takim ogromnym sklepie z zabawkami to od wejścia na wszytsko wołał jaaaaa i co chwile co innego go interesowało :lol: Zresztą nagraliśmy go bo jest pocieszny :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miłego wieczorka życzę :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #735605 przez Olga
agnesssa Maksiu taki słodziaczek-Ignaś stał jak wryty i obserwował go,co on robi :lol:

Jaka tu dzisiaj cisza :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #735713 przez daners
niema to jak weeek i pada deszcz...buuu

Olga no super szare do kazdego pasuje ja bym skusila sie na pomaranczowy/zólty :D:D

mam mame krawcowa wiec zawsze moze sie usmiechnac do niej :):)

cisza tu ze hohohoh jak makiem zasial ;];]

w Biedronce rajstopki z disneya chyba widzialam jak ktos juz szuka cos na chlodniejsze dni ;p

a wogole to Filip juz zdrowy a mojego starego zlapalo heheh czujecie facet chory w domu to meksyk hehehe obloznie chory a zapalenia gardla ma hahahhahhahahahah

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 3 miesiąc temu #735727 przez krecik
hej

Daners, wyjątkowo pusto weekendowo;) a chory facet to najgorsza rzecz na świecie, mój zawsze twierddzi, że i tak na pewno gorzejs ie czuje odemnie

Agnessa, no goni Maksiu naszych lipcowych:D super!

Olga, ja też bym brała stonowane ciuchy, zawsze do wszystkieo pasują:) a ten zestawik za taką cene to super okazja

Staś na wczorajszej imprezie robil za dj'a, sciszał i pogłaszał muzykę na wzmacniaczu, okazało się, ze był jednym dzieckiem, bo to drugie nie dotarło:) wszystkie ciocie się nim zachwycały,a było ich sporo:) pfrzetrzymaliśmy go tam do 21 i był tak podnięty, ze wstał dzisiaj przed 9 ( my na nogach od 7:)

spacer się nie udał, bo jak tylko wyszliśmy z klatki to zaczęło kropić, zrobiliśmy małą rundke po parkingu i sie już rozpadało na dobre, teraz usypia:D

buziaki!

11 lata 3 miesiąc temu #735871 przez maksiumama
Witam sie i ja tu:)
U mnie ostatnio dosc duzo sie dzieje gdyz 9 wrzesnia jedz8emy na zalozenie aparatow blazejowi, poki co bedzie miec wypzyczone, gdyz koszt takich aparatow wyno 7740 z czewgo NFZ dal nam tylko 3120 lub az a reszte musze z wlasnej kieszeni dolozyc:( zlozylam papiery do PCPR do finansowania ale maja oczywiscie msc na rozpatrzenei p;lakac sie chce normalnie lapie sie czego moge juz nawet bylam u nas w caritasie, a do tego od wczoraj doszla nam pani logopeda i tak co jakies 2 tyg bedzie szlo mi z kieszeni 30 zl:( czasem mam dosc a jeszcze czeka mnie zakup sluchawek takich lepszych dla malego gdzie koszt ponad 100zl, i nbajlepeij jak bym jeszcze drukarke miala zeby jakies materialy sobie drukowac w domua i jeszcze niby mialam sciagnac z chomika ale tego nie ma musze zakupic malemu specjalne ksiazki koszt jednej to niby tylko 25 zl z wysylka ale dwie to juz 50 :( i skad tu brac kase, takze z gory was przepraszam ale naprawde czasem nie mam sily nawet wstac z lozka
Przepraszam z a moja nie obecnosc

11 lata 3 miesiąc temu #735941 przez maksiumama
Musze sie wam pochwalic, niby nic wielkioego ale jest nadzieja, ostatnio poszlam do nas do caritasu spytac sie czy oni organizuja jakies zbiorki czy cos, no i pani do mnie ze zobaczy co sie da zrobic teraz do mnie dzwoni ze mam jutro po wieczornej mszy isc do naszego ks proboszcze bo on bedzie sie widzaial z ks z caritasu z torunia tylko musze miec cala dokumentacje malego i m0oze cos zorganizuja jakas zbiorke czy cos dla alego

11 lata 3 miesiąc temu #736136 przez Majowka
Maksiumama, proponuje zwolac zbiorke tu na forum, kazdy da ile moze, uzbiera sie cos, zawsze to kropla w morzu, ale jednak.
Podaj nr konta i my sie zrzucimy, moze na innych watkach tez ktos sie znajdzie.
Trzeba ulozyc taki tekst na co, dla kogo jak chcesz napisz mi I wyslij zdjecie Blazejka, a ja Ci zrobie w photoshopie I bedziesz tylko wklejaic zdjecie.

Pisz z nami, w gromadzie zawsze razniej! :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #736142 przez Majowka
Agnessa, ale super filmik! Kochany Maksio! Ale mial radoche!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Pieknie chodzi juz I mowi!

Lucasek jeszcze nic nie mowi z konkretow. Tylko gaworzy po swojemu. Ani "mama" na mnie, a tata to jeszcze nawet nie wymowil!
Niesamowite postepy w mowie robia Wasze maluchy!

11 lata 3 miesiąc temu #736197 przez Daria23
Hej Kobity witam sie i ja po weekendzie;)U nas była siostra na weekend z facetem swoim także nawet tu nie zaglądałam:)
O kogo ja widze Chłopek , Maksiu witam was ponownie:)

Maksiu-łepek do góry najważniejsza jest nadzieja i wiara w to,że sie ułoży!!!

Olga-powiedz mi gdzie zamawiasz na tym fb możesz dać jakiś namiar?Taka czapa i nam by się przydała

Agnessa-filmik bombowy:)Maksio wymiata:)

Kochane mam pytanie.Jakie kupujecie buciki na jesień?Tzn chodzi mi o to,że Tymi ma stópke 13 cm to mam mu zamówić buciki 14 czy 14,5??? bo tak myśle jak dojdą rajstopki i skarpetki cieplejsze???

I jeszcze jedno czy takie butki jak na zdjęciu będą dobre na jesień czy raczej nadają sie na zimę bardziej?Z góry dziękuje za pomoc bo nie ogę się za diabła zdecydować
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #736198 przez Olga
maksiumama napisał:

Musze sie wam pochwalic, niby nic wielkioego ale jest nadzieja, ostatnio poszlam do nas do caritasu spytac sie czy oni organizuja jakies zbiorki czy cos, no i pani do mnie ze zobaczy co sie da zrobic teraz do mnie dzwoni ze mam jutro po wieczornej mszy isc do naszego ks proboszcze bo on bedzie sie widzaial z ks z caritasu z torunia tylko musze miec cala dokumentacje malego i m0oze cos zorganizuja jakas zbiorke czy cos dla alego

maksiu mam sąsiadkę,która ma dziecko niedosłyszące.Mówiła mi,że 3200 daje NFZ,a po resztę masz się zgłosić do PCPR i on dofinansują.Ona tak ma od początku,teraz miał chłopak wymianę.Mało kiedy coś dopłaca.Dowiedz się dokładnie,bo PCPR dużo pomaga :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka