- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Wiecie co,o mało bym zawału nie dostałą.Siedzę z Mariką w pokoju,Rafał usypia małego i nagle jakiś szum w korytarzu,a ciemno było.Otwieram drzwi,a to sąsiad z piętra wyżej,pijany pomylił mieszkania.Dobrze,że był na tyle świadomy,że jak wyszłam,to zaraz się ocknął,że pomylił się i szybko wyszedł,ale pies oczywiście hałasu narobił i Ignaś się znów rozbudził

daners ja do domatorka jestem i mnie nawet nie ciągnie do takich wieczorów,albo już za stara jestem ha ha,ale w sumie nie,nigdy nie lubiłam nigdzie chodzić,odkąd mam dzieci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

daners- ja to czasem wybywam bez Kacpra, czy to z mężem czy też z siorką. Do domatorów raczej oboje nie należymy, dzsiiaj mąż ma wychodne, zawieźliśmy go z kacprem do kolegi i nawet nie chce wiedzieć kiedy wróci.
m&m-te kapsułki to mi chodziło o te twist off, kacper je uwielbia , mąż mu daje prosto do buzi, ja tam wole na łyżeczce.
AiF- w jeden kapsułce czyli dawce dziennej jest 400 jednostek czyli z tego co pamiętam 10 miligramów.
BO-ja jako takiego mleka krowiego kacprowi nie dawałam, ale przecież jogurty też są z mleka krowiego, gofry jak robiłam to tez z mlekiem krowim i nic nu nie było. Tzn. mój ma troche krostek na buzi, bo podobno ma uczulenie na mleko ale jest ono w tak małym stopniu że normalnie może jeśc jogurty czy mm.
Olga-jejciu to strasznie Ignaś jest wysoki, to po mamie czy tacie,? a jak mierzysz to tak z każdym zgięciem czy tak jakby staną przy ścianie ile ma wzrostu, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi

Niesttey tylko tyle zapamiętałam, ledwo co widze na oczy także spadam.

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ogladam na tv pozyczony narzezony

widzialyscie gazetke z lidla

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ignaś kiwi jadł już dawno i nic mu nie było,ale właśnie o ananasie zapomniałam.I tak on najbardziej uwielbia arbuza

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

AiF, M-M, dokladnie u nas to samo, taka kultura. Mi osobicie nie podchodzi takie postepowanie, wiec kupuje i wymieniam ze wzgledu na rozmiary, fasony, lub oddaje jesli np. nieudane prezenty etc. Lucas na chrzciny dostal mnostwo letnich ubranek, wcale ich nie potrzebowalam, a ze kaski sporo to oddalam i kupilam kilka ciuchow z zimowej kolekcji, po co mi 22 para spodenek i 30-sty t-shert....
M-M, nie potrzbnie sie stresujesz!
a odnosnie mieszkania, to AiF, kiedys wspomnialam, ze myslimy o zamianie na wieksze...na razie czekamy na ustalenie stawki miesiecznej kredytu, kombinujemy tak, zeby wynajem naszego pokryl stawke prawie w calosci...
dam znac jak cos sie ruszy!
Olga, ale numer z tym sasiadem, to wy sie nie zamykacie?????? ja bym zawalu serca dostala

Lusia, fajnie macie z przeprowadzka, nowe mieszkanko, nowe zycie!!! rewelacja!!!
AiF, zaloz se konto na fajsie no!!!! choc by tylko dla nas!

BO, a ty masz fB? ja nie dawalam Lukciowi krowiego jeszcze, tylko kiedys w PL w danonkach.
My dzis leniwie, rano zupe robilam, zawsze mi cale przedpoludnie z tym zejdzie, bo gar robie na 2-3 dni

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-