BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #354172 przez chłopek
no włąsnie nie wiem ja juz rowerek z tydzien czasu wybieram i dalej sie nie moge zdecydowac bo ten jest tanszy podobny ale jakos inny allegro.pl/rowerek-boby-daszek-torba-mil...ony-i2307692480.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #354191 przez bidol
Majóweczko - nie martw się o Mnie - Ja tylko w ciąży taka łamaga jestem :laugh: ale tylko pare kropel spadło mi na brzuszek ;) więc tragedii nie ma, ale do kuchenki podchodzę już z dużym dystansem :laugh:
Cieszę się że z Lukasem wszystko dobrze :kiss: :kiss: i czekam na rezultaty remontu :laugh: może mnie jakoś natchniesz - bo ja kompletnie nie wiem co z klatką schodową mam zrobić :huh:

Dżasta - kurcze to kiepsko że nie możesz iść na L4 - a do kiedy musisz pracować??W Polsce to sam lekarz proponuje zwolnienie. Plus to taki że macieżyńskiego rok macie - My tylko 20 tygodni mamy + ewentualnie 4 tygodnie ;)
widzę że niedawno rocznice mieliście - My też :woohoo:

Chłopek - mi mała teą tak robiła - aż płakać się chciało - ale nakrzyczałam na nią - i już jest ok :) Chłopek ja nie polecam plastikowych kółek - Wolała bym kupić używany- ale lepszy. Wiem wybór nie łatwy :silly:

Olga - mam nadzieję :laugh: doszedł fotelik??

M_M - brzusio śliczny - a jaki malutki :kiss: :kiss: buziaczki :kiss: :kiss: co do lini to ja nie mam wcale ;)

Kamyczka - wiem co to za radość :laugh: cieszę się razem z Tobą nowym zakupem - a wiesz ile radości jeszcze przed Tobą :ohmy: :kiss:

Daners - bo się zaczynam martwić :huh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354199 przez mloda_mamuska
chłopek sama nie wiem który bym wybrała.trudny wybór... :))
moze tak jak pisze bidol uzywany a lepszy ? sama nie wiem.nie mialam jeszcze doświadczenia z rowerkami :laugh:

bidolku
... a dlaczego nie masz tej linii ? to normalne?? ja myślałam,że każda musi mieć :angry: hehe najwazniejsze,ze maluszki w Nas rosną :kiss:

wczoraj Oliwierek był spokojny i martwiłam sie,ale dzisiaj jak od każdej cioci z forum go wygłaskałam,to od razu się pobudził :lol: Ucieszony,ze ma tyle cioć :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #354213 przez chłopek
ja juz sama nie wiem z tymi rowerkami moja sisotra mi mówi zebym nie kupowała bo młody nie bedzie chcial na nim jezdzic juz za rok bo na 4 kółkach lepszy

12 lata 8 miesiąc temu #354217 przez Dżasta
Bidol umnie to troche skomplikowane jest. Wyszlo tak ze ja wogole nie pojde na zwolnienie tylko urlop maceierzynski rozpoczynam dwa miesiace przed porodem juz, czyli jeszcze do 20maja jakos dam rade a potem bede odpoczywac :D jeszcze tylko do zostana mi te dwadni szkoly do polowy czerwca, ale to juz pikus :P

Chlopek ja tez jednak poszukalabym lepszego, bo jednak maly musi miec tez wygodnie, a plastikowe kolka rzeczywiscie sie nie sprawdzaja,bo samakiedys kupilam dla chrzesniaka i nie za dlugo pojezdzil :dry:

Kamyczka fajnie ze masz pierwszy zakup za soba, a jeszcze ile fajnego do kupienia przed toba :laugh: Ja jak musialam wszystko kupic wkilka dni to nie wiedzialam za czym mam sie rozgladac, ale bardzo fajnie bylo :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354220 przez chłopek
ja juz napisalam do sprzedajacego czy to plastikowe kółka bo na innych aukcjach byly piankowe np ten allegro.pl/super-rowerki-coby-z-podnozki...row-i2289327275.html

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354251 przez Anna77
Zgadzam się do przewijaka. 14 lat temu miałam taki z Ikei - biały - już ich nie ma. Mam go zresztą teraz też, chociaż po drodze zaliczył jeszcze z czwórkę dzieci.Chyba nie wyobrażam sobie bez tego mebelka.

m_m śliczny, zgrabniutki brzuszek, no i chudzinka jesteś. A odnośnie tej linii, to ja raczej też nie mam i chyba jakoś zbytnio nigdy nie miałam. No może jakąś taką ledwo dostrzegalną od pępka w dół, ale to tak naprawdę trzeba by się mocno przyglądać.

Kurcze, zaczynam się niepokoić o daners :unsure:
daners daj znać !!

A ja w ogóle wpadam chyba w jakiś dołek. Wszystko jakoś mi się tak nawarstwiło, w dodatku chyba mi ruchu brakuje. Eeee tam szkoda gadać :angry:

12 lata 8 miesiąc temu #354275 przez mloda_mamuska
Dziewczyny...poparzylam sobie palca i piecze mnie strasznie :( :( :( :( :(
jakas dziwna maja tutaj kuchenke..chcialam wyciagnac zapiekanke ...i nie moglam niczym zlapac.bralam przez 4 ręczniki..i i tak sie poparzylam...a rękawicami bralam to juz w ogole nie dalo rady;/

12 lata 8 miesiąc temu #354301 przez Olga
Wysiedziałam się z sąsiadką na ławce przed blokiem,dopiero wróciłam.Teraz tak przyjemnie jest na dworzu.Miałam dzisiaj przyjemność poznac "zięcia",córka go przyprowadziła do domku i przedstawiła. :laugh:

bidol nie przyszedł fotelik,ciekawe czy poczta w środę działa,to może dotrze. :(

chlopek ja to jak zerkałam na allegro,to jest dużo fajnych używanych i juz bym nie jeden kupiła,ale się powstrzymałm,bo mam na to jeszcze sporo czasu ha ha.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354327 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

Majowka Ty to masz dobrze codziennie do znajomych albo albo znajomi do Was !
to podjedz i wybaw się ! i odezwij sie jutro Ślicznotoo :kiss:
Mam nadzieje,ze nie zostanemy ostatnie z wózkami i łóżeczkami :silly:

No, tu czesto sie odwiedzamy, przynajmniej jest wesolo i nie ma monotoni.
Moja znajoma, ma przekichane :( Juz jest na waszym etapie, okolo 30 tyg, ale od 22tyg musi lezec do 34tyg :ohmy: Krotka szyjka i do tego bolesne skurcze...ale ma juz wszystko pokupywane. Zrobilam sobie nawet liste, bo tu w aptece sa inne marki, niz u Was, wiec tak bedzie mi latwiej.
Jak tylko złoża mebelki wybiore sie na te zakupy apteczne, bo na razie nie bede miala gdzie tego trzymac.

Dzisiaj dostalam od sasiadki przesliczny sweterek i buciki robione na drutach :kiss: :kiss: :kiss: Sa naprawde slodkie!

Bidolku, czyli bedzie remoncik u ciebie, super! Jesli bede potrafila z checia pomoge :)

Darii nie ma od dawna, ciekawe co u niej.... :(

12 lata 8 miesiąc temu #354342 przez Anna77
Dzień Dobry, coś dzisiaj nie mogę spać. Mąż z Kubą są na działce, ale Kamil mnie obudził jak wychodził na trening i coś już nie mogę spać.

Faktycznie Darii nie ma od dawna, chyba od czwartku. Ciekawe co z nią :unsure: No i mam nadzieję, że Daners się odezwie wreszcie.

Miłego Dnia Wam życzę B)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354348 przez daners
hej mumusienki :)

uffffffffff wszystko ok :) ruchy wyczuwalne/ kopniaki bardzo delikatne a moze bardziej ruchy :) ale stresy byly spac niemoglam bo wiecznie pukałam do brzucha :) maz tez sprawdzal czy faktycznie sie rusza... :D

Kamyczka super,że wozek juz zakupiony . Jeden "problem"z głowy teraz kolejne do namyslu :)

Anna bidol :* :);p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #354355 przez chłopek
daners to dobrze ze maluch sie rusza,ale łobuz mamie stracha napędził

12 lata 8 miesiąc temu #354356 przez daners
chlopek tez sie bałam:) a Ty co dopiero wstalas hmmm :)
jakie plany na dzis :) bo za oknem znowu robi sie hot :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #354359 przez Anna77
Daners super że wszystko ok :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka