- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m_m - to był najsłodszy "koktajl" jaki w życiu wypiłam ale miałam wersję z cytrynką
Dałam radę, a teraz jadę na zakupy, bo wyjeżdżamy wieczorkiem. Już się nie mogę doczekać
Zimno u Was, ale wiesz, że nasza letnia aura nie będzie trwała bez końca.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My sobie dziś pospaliśmy do 8 rano bez pobudki - bo Andrzej ma wolne i Seba też do przedszkola nie idzie
Olga - ja się chyba doprosiłam tego remontu wczoraj kupiliśmy farbe a mżą wzioł się jeszcze za altankę co by na lato mieć gdzie posiedzieć
Chłopek - ja brzuszek wysoko miałam - zaraz pod (.)(.) - a treaz mam tak nisko
Dżasta - wózeczek fajny. Ja też łóżeczko mam turystyczne a co do zimna to też nie lubię ,ale upałów bardziej
Kafelka - co do wózka to musisz pomyśleć co jest Ci potrzebne - jakie mają być koła, jakie siedzisko spacerówki itp. I uwierz mi że nie Ty sama z tym dylematem zostałaś
łóżeczo fajniutkie - zwłaszcza to z żyrafką. Ktoś już u Nas takie ma - Daners chyba i Daria z misiem
Daners - wypij coś zimnego - maluch powinien zareagować a jak nie to na izbę pędź - nie chcemy Cię martwić, ale nie ma przelewek
Kamyczka - byłaś oglądać wózki?? Widzę że nie tylko mi upały przeszkadzają
Anszka - trzymam kciuki za krzywą zobacz mamy nowe lipcóweczki No faktycznie dumna jestem z Ciebie - wprawisz się jeszcze
Anna - już czyta ma 5 lat dopiero szok - mój ma 4 i litere k jeszcze nie zna - przeraziłaś mnie
M_M - 10 stopni współczuję
Faktycznie - różowo mi Nowe dziewczyny pewnie nie wiedzą o co chodzi - już tłumaczę
Ze starej ekipy tylko ja miałam mieć córeczkę - reszta same chłopy - a teraz troszkę dziewczyn doszło i jest różowiej
Wzywam - Darie, Necika, Saiko, Kejtin i TK - meldować się kobiet w ciąży nie można stresować
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Aanszka,a kiedy wyniki?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Co do poznawania literek to spokojnie,wszysto w swoim czasie,ja dziewczyn nie uczyłam wcześniej czytać i pisać i są wzorowymi uczennicami,nie ma co na siłę przypieszać,niech sie bawi ile wejdzie,a w szkole się wszystkiego nauczy.Teraz w pierwszej klasie dzieci maja taki program,co moje w zeróce miały.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - a no zlitował się - z firmy wziął pistolet natryskowy - więc też się troszkę przy tym pobawi najgorsze jest to że klatka jest strasznie wysoka i rusztowania trzeba będzie robić a u Was już po remoncie??
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
Ksawcio na pole chce isc a taki upał
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A tak z innej beczki. Słuchajcie podczytuję też sobie inne forum, ale że tu mi jest bardzo fajnie, to dawno już tam nie zaglądałam, bo sobie odpuściłam. Dzisiaj weszłam i .... okazało się że jednej z dziewczyn szew nie wytrzymał na szyjce i urodziła tydzień temu w niedzielę - 27 t.c., mała miało 1040g. Po dwóch godzinach odłączyli ją i zaczęła samodzielnie oddychać, dostała siarę mamusi i nawet zrobiła kupkę. Z tego co wyczytałam, wszystko jest na dobrej drodze. Jak doczytam do końca i coś jeszcze będzie wiadomo, to dam znać. Super że póki co jest wszystko dobrze i mała zdrowa
Dziewczyny z krążkami/szwami - uważajcie na siebie i się nie forsujcie.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol,można niecałe 1500zł,jest taki:http://www.google.pl/imgres?q=x-lander+ocean&hl=pl&sa=X&biw=1239&bih=559&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=hf6n0N3RkmxskM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.superkoala.pl%2Fwozek-wielofunkcyjny-x-lander-xa-ocean&docid=ezXMJ7faxH_FtM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.superkoala.pl%2Fimage%2Fcache%2Fdata%2Fx%252520lander%2FXL_XA_with_XPram%255B1%255D-500x500.jpg&w=500&h=500&ei=eB2cT-juLc3GswbMoICDAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=576&vpy=221&dur=112&hovh=225&hovw=225&tx=105&ty=230&sig=111516337408880467843&page=4&tbnh=168&tbnw=149&start=61&ndsp=17&ved=1t%3A429%2Cr%3A14%2Cs%3A61%2Ci%3A233
ale z fotelikiem czy bez??
bo na allegro jest chyba taki sam - gondolka jakaś inna
allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-x-lan...ean-i2298209517.html
Anna - ale szok trzymam kciuki za malutką - i dawaj znać co i jak - ja też zapisałam się na inne forum, ale tak jakoś tak inaczej - mało sympatycznie. Raz tam tylko weszłam i podziękowałam. A Twój synek to strasznie bystry chłopak - Mój Sebej to jeszcze takie duży bobas - nie powiem bo samodzielny bardzo iest i zaradny, ale takie fiu bździu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Anna77,ale mnie wystraszyłaś,ja ostatnio,to się tak dobrze czuję,że zapomniałam w ogóle,że mam krążek i latam jak wściekła.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol,bez bo dostaniemy maxi-cosi od szwagra który też miał x-landera xa,ale starszy model.A co do gondolki to mąż przywiezie dzisaj wóżek,to zajrzymyKamyczka napisał:
Bidol,można niecałe 1500zł,jest taki:http://www.google.pl/imgres?q=x-lander+ocean&hl=pl&sa=X&biw=1239&bih=559&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=hf6n0N3RkmxskM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.superkoala.pl%2Fwozek-wielofunkcyjny-x-lander-xa-ocean&docid=ezXMJ7faxH_FtM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.superkoala.pl%2Fimage%2Fcache%2Fdata%2Fx%252520lander%2FXL_XA_with_XPram%255B1%255D-500x500.jpg&w=500&h=500&ei=eB2cT-juLc3GswbMoICDAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=576&vpy=221&dur=112&hovh=225&hovw=225&tx=105&ty=230&sig=111516337408880467843&page=4&tbnh=168&tbnw=149&start=61&ndsp=17&ved=1t%3A429%2Cr%3A14%2Cs%3A61%2Ci%3A233
ale z fotelikiem czy bez??
bo na allegro jest chyba taki sam - gondolka jakaś inna
allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-x-lan...ean-i2298209517.html
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - wiem - małe dzieci -mały kłopot - duże dzieci - duży kólpot- podobnie chyba z wydatkami My kupiliśmy farbę Tikkutila - białą i barwniki - wolałam lepszą farbę ( 100 zł kosztowała) i sama dobrać kolor - bo to jednak klatka schodowa a ja nie chcę już żadnej lamperii robić i w miara na jasno pomalować. Więc farba musi się dobrze trzymać przy dzieciakach
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Anszka, to prawda, u nas zima niesamowite, jeszcze tak tu nie bylo, niby 18 stopni jest ale wilgotno, deszczowo, wieczorami bardzo chlodno, brrrrr
M-M, ten moj termometr wyglada tak
www.nokaut.pl/pozostale-przybory-kuchenn...ometr-culinario.html
Nada sie dla dzidziusia, bede musiala tylko zaopatrzyc sie w ten co mierzy temperature ciala.
Wczoraj bylam w odwiedzinach u 1,5 miesiecznego bobaska, przeslodki
Dzisiaj wizyta!!!!! ide z żubrówka!!!!!!!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Duzo przytylam, jak na razie mam przyrost 2kg na miesiac od 3 miesiecy...a ogolem 9kg na plusie juz...trudno.
Brzuszek znowu sie mocno powiekszyl, musze Wam jakas fotke nowa pokazac. Teraz wszyscy juz widza, ze w ciazy
Ciekawe jak tam Lukcio, nie moge sie juz doczekac...
Gratuluje wozeczka!!!! Pierwsze duze zakupy masz juz za soba!!!!