BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #353746 przez Anna77
chłopek śliczny chłopak

Też mam już wszystko poprane i poprasowane. Grzecznie czeka w szafeczkach.

Wiecie co, na wiele już kalendarzy ciążowych się natknęłam w necie, a dzisiaj trafiłam na taki, który wydaje mi się ciekawy. Dość obszernie jest omówiony każdy konkretny tydzień. Zajrzyjcie sobie:
dzieci.pl/ciaza_kalendarz.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #353751 przez chłopek
m_m nie mam ustalonego usg moze mi w środe ustali i w 37 tyg bede miec

12 lata 8 miesiąc temu #353753 przez Olga
Anna77 ja mam ten kalendarz w ulubionych i co tydz.porównuję,co tam nowego ię dzieje.Fajnie jest opisany. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353754 przez mloda_mamuska
Dziewczyny czytalyscie co oznacza imie Waszego maluszka ??

Anna bardzo fajnie opisane te tygodnie ;)

Dziewczyynyy ogladacie surowych rodzicow?
ja współczuję tym rodzicom..czasem naprawde zdarzają się kiepskie przypadki i jak sobie pomyślę,ze mnie to czeka..to aż nie chcę,żebby Oliwierek dorastał..;)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353759 przez Olga
Ja będę teraz oglądać i naprawdę niektórzy mają problemy z dziećmi,mam nadzieję,że mi się uda jakoś spokojnie wychować dzieci.Na razie nie było większych problemów,ale jak córka opowiada,co dziewczyny robią.Wczoraj np.sporo koleżanek z jej klasy opijały testy gimnazjalne i po całym miasteczku chodziły w takim stanie i wszyscy je widzieli,ale one nawet sobie tym głowy nie zawracają i wcale się z tym nie kryją.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #353760 przez Anna77
A odnośnie odczuwania płci... Ja na początku ciąży wciąż mówiłam sobie, że będzie dziewczynka. Chyba chciałam to jakoś zaczarować. Choć przyznam, że po dwóch chłopakach, to było dziwne. Jak się okazało, że będzie trzeci chłopak, to oczywiście chwila rozczarowania była. Trwała jednak ułamki sekund i w sumie cieszę się, że jest jak jest.

12 lata 8 miesiąc temu #353762 przez mloda_mamuska
Olga ja sama mloda jestem,ale ze mna tez wiekszych problemow nie było . nie wiem od czego to zalezy...przeciez wielu rodzicow stara sie jak moze a dzieci np. ćpają dla zabawy.
to straszne.

Anna ja najpeirw chcialam synka,ale później znajoma mi wmawiała,że będę miała córkę,bo do mnei bardziej córcia pasuje...i jakos sobie zaczęłam wkręcac,że bedzie córa,nawet kilka ciuszków dziewczęcych kupiłam.. i jak sie okazalo,ze synek,to mialam mieszane uczucia,ale po kilku sekundach była wniebowzięta ;) w końcu to takie moje bedzie!! takie malutkie kochane....sliczne...słodziutkie... i juz moglabym mu pupcie wycałować :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #353763 przez chłopek
anna ja tez sie ciesze ze bedzie chłopak juz wsztstko mam:) mam siostrzenice i bratanice wiec im moge sukieneczki kupować :)

12 lata 8 miesiąc temu #353770 przez chłopek
ogladam surowych rodziców, współczuje tym rodzicom

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353773 przez mloda_mamuska
chłopek skąd się biorą takie leniwe dzieci ? ;p

Daria gdzie jestes ???
obiecałaś,że dodasz zdj pazurków :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #353775 przez chłopek
nie wiem nie mam pojecia

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353776 przez mloda_mamuska
kurdę,jakie głupie te dzieci..ani tabliczki mnożenia,ani lektur...ani nawet daty bitwy pod grunwaldem...totalna porażka... i wstyd po całości.. :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #353779 przez chłopek
no i myśla ze bez szkoły beda miec nie wiadomo jaka prace

12 lata 8 miesiąc temu #353780 przez mloda_mamuska
chłopek dokładnie ... głupie to takie ... może akurat coś pojmą i chociaż do szkoły pójdą.. szkoda tych rodziców.

12 lata 8 miesiąc temu #353784 przez Dżasta
Witam was dziewuszki :)
No i piekna niedziela dobiega konca, ale dla mnie na cale szczescie bo mialam dzis bardzo meczacy dzien. Najpierw w pracy bylam do 15 :( a potem urzadzilismy sobie z mezem duuugi spacer i ciesze sie juz jestem w domciu bo nogi mi d... wlaza :P

No wiec tak w skrocie troszke o mnie.... Jestem w 29 tyg ciazy i bede mama coreczki Maji :)
Ciazaog ogolnie przebiega w porzadku nie mam jakichs wiekszych problemow, poza bolami plecow, ale ta dolegliwosc jest niestety nie odlaczna czescia prawiej kazdej z nas.

Ja juz skompletowalam wiekszosc wyprawki dla malutkiej. Wlasnie tydzien temu wrocilismy z mezem z polski ( mieszkamy w norwegii juz prawie 4 lata) i tam wlasnie mialam zaledwie jeden tydzien na kupienie wiekszosci rzeczy. Wozek wanienka lozeczko i takie najwieksze i najdrozsze rzeczy juz sa :D

Apropo surowych rodzicow, ja nie ogladam c tydzien tego, ale rzeczywiscie nie wiem skad takie dzieci sie biora. Nie ogladam tegoodcinka tez od poczatku bonie dawno przyszlam do domu, ale mi sie wydaje ze na takie zachowanie dzieci duzy wplyw maja rowniez rodzice...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka