BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353876 przez kafelka0
Witajcie dziewczyny w ten piękny, słoneczny i cudowny dzień. Ale się wyspałam, tylko ptaszki za oknem z rana mnie troszkę drażnią, bo jak się wsłucham to już nie usnę. Mój w pracy, a ja mam zamiar dzisiaj cały dzień leniuchować i nic nie robić. Za wyjątkiem pójścia do sklepu po chlebek i kwiatuszka dla moich rodziców z okazji rocznicy ślubu. Boże, ile to już lat :ohmy: Z jednym facetem tyle hehehe
Chyba chrapałam w nocy, bo mnie w gardle troszkę drapie.
I znowu mi się rwa kulszowa odzywa. Mam nadzieję, że za niedługo ustąpi. Musze ją mocno wymasować.

daners czy są one stabilne, bo wiesz jak to teraz bywa. Większość firm robi na ilość a nie na jakość i właśnie tylko tym się martwię.
Mojemu jeszcze nie pokazałam co mi się podoba, ale myślę że zaakceptuje, bo mamy podobne gusta.
Pozdrawiam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #353881 przez daners
Kafelka no wydaje mi sie,że sa bardziej stabilne niz turystyczne;p narazie stoi puste wiec z czasem wypowiedziec sie moge a teraz ogolnie trzyma sie kupy nie chwieje sie jak nim ruszam :) to moje pierwsze łóżeczko wiec jak dla mnie chyba jest stabilne ;]
mówisz lenistwo dzis ja zaraz uciekam na zakupki choc brak pomyslu na jutrzejszy obiad a trzeba cos wymyslic bo jak nie to jutro głodówka hahahaha

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #353887 przez Anna77
Hej Dziewczyny, dzisiaj mój Mały został w domku, bo nie chciało mu się iść do przedszkola. Zresztą pewnie wieczorem pojedzie z tatą na działkę. Mi się nie chce, wolę posiedzieć w domku, albo jak spadnie temperatura podjechać na swoją działeczkę.

daners nie wiem, ale chyba gdybym na tym etapie faktycznie nie czuła ruchów drugi dzień, to pojechała bym do lekarza, albo na Izbę. Po co się denerwować. Jak powiesz że nie nie czujesz ruchów dwa dni, to na bank od razu zrobią Ci ktg, bo to jest wskazanie chyba.

Dżasta a w Polsce w jakim regionie mieszkałaś?

Idę zrobić śniadanko i zagonić Kubę do ubierania się.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353891 przez Olga
Witam was wszystkie.Znów u mnie śliczny dzień,ja już kawkę piję,a moje córcie jeszcze smacznie śpia.Marika ma cały tydzień wolny,a Olga dzisiaj i w piątek do szkoły.Muszę później iść mężusiowi do sklepu zoologiczmego po jakieś spławiki,zawsze mu Olgusia biegła,no ale musi do szkoły iść.

Jaka pogoda u was,też piękne lato?

daners ja uważam podobnie jak Anna77,bo dwa dni to trochę długo bez ruchów,mój bardzo często sie rusza,zwłaszcza jak sie najem,a rano budzi się razem ze mną,w nocy śpi jak zabity. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #353894 przez anszka
Witajcie kochane, przywitam się tylko i biorę się za lekturę :) mam co nadrobić od piątku ;) właśnie wróciłam z laboratorium (robię ten cukier) i mam chwilę do kolejnego pobrania, więc sobie chętnie poczytam :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #353896 przez kafelka0
anszka robisz krzywą cukrową? Jak ja robiłam to musiałam ponad 2 godzinki siedzieć w przychodni. Nie mogłam nigdzie wyjść.

12 lata 8 miesiąc temu #353897 przez mloda_mamuska
Witajcie Laski :laugh:

daners
nie martw się. Moj też wczoraj bardzo bardzo malutko kopał. ;)
Dzisiaj już troszkę od rana...ale też nie aż tak jak zawsze.
Może masz taką pozycję ,w której lezysz albo siedzisz ,której mały nie lubi i wtedy kopie ?
ja jak dłużej nie kopie to tak robie :lol: Nie martw się na zapas ;)

anszka a jak wychodzi ten cukier? póki co dobrze? ;)

u mnie dzisiaj póki co nie pada deszcz -UFFF... za ciepło nie jst,ale i tak niedlugo wybieramy się z mężem na obiecany spacerek,bo juz ni ewytrzymam w tym domu tyle czasu.
Ale takiego słonka jak u Was to chyba długo nie bedzie :angry: :angry: :angry:

12 lata 8 miesiąc temu #353903 przez chłopek
czesc dziewczynki
ja powiesiłam pranie, teraz jem śniadanko
ja jak robiłam krzywą cukrowa tez sobie poszłam do domku :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353909 przez Kamyczka
Hej dziewuszki,u naas też pięknie i gorąco :lol: ale ja i tak leżę,pewnie jutro wyjdę na spacerek :)
MM fajnie,że mąż tak o Ciebie dba :)
Idę zrobić śniadanko :)
Anszka,powodzenia z tym testem glukozy.U nas pielęgniarki nie kazały nigdzie chodzić tylko siedzieć i czekać te 2 godziny,bo można wynik zafałszować.

12 lata 8 miesiąc temu #353911 przez Anna77
Wiecie co, od czasu jak mój Mały nauczył się czytać, to czyta wszystko i wszędzie. Po porannych wygłupach w łóżku, poszedł do siebie poczytać Kubusia Puchatka. Z trudem namówiłam go na ubieranie się, mycie zębów i śniadanie. Zjadł, po czym poszedł do pokoju, siedzi na łóżku i czyta, he he. Fajnie to wygląda.

12 lata 8 miesiąc temu #353913 przez Kamyczka
Anna77,to super,ze synuś czyta od najmłodszych lat :) ja też czytałam bardzo dużo i liczę na to,że synuś też taki będzie :)

12 lata 8 miesiąc temu #353914 przez chłopek
anna niech czyta chłopka :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353919 przez anszka
Ale naskrobałyście, dopiero doczytałam. Pozwoliły mi podjechać do domu, siedzę grzecznie, ale zamiast książki w przychodni czytam Wasze posty :)Na razie miałam pomiar z żyły i z palca (73, więc jest ok). Zobaczymy :)

Co to ja miałam napisać :unsure:
Daners - popieram dziewczyny, też pojechałabym na izbę, a próbowałaś napić się czegoś lub zjeść coś słodkiego i poleżeć, u mnie wtedy Wojtuś się odzywa.
Maksiu – moja bazylia też już kiełkuje :)
Kamyczka – macałaś wózki? ten x-lander ma przekładaną spacerówkę, bo wcześniejsze modele nie miały, ale rzeczywiście kosztuje ponad 2 tys.
Kafelka, dżasta - witajcie!
Chłopek – sukienka śliczna, a brzusio jeszcze ładniejszy :)
Majówka – widziałam w TV, że pogoda u Was fatalna, ale nie martw się, generalnie masz większą szansę na wyż niż my :)
Daria - gdzie Ty się podziewasz? Miałaś się odezwać po wizycie, a tu cisza. Mam nadzieję, że spędzasz z mężem długi weekend.
M_M – ja też jestem z tych praktycznych, więc wanienki z prysznicem bym nie kupiła, łóżeczko mnie zauroczyło, ale dla mnie za mało stabilne :) jeśli chodzi o termometr w smoczku, to nie wszystkie dzieci lubią smoczki i podobno jest problem z pomiarem, jeśli dziecko płacze. Fajnie, że coraz bardziej aklimatyzujesz się w UK :)
Daners- no mój mąż też niby na diecie, a w weekendy robi sobie odpust zupełny i koło się zamyka :)
Olga- ja chcę jeść te ryby, obrobić też mogę, brzusio fajowski :)
Bidol - możesz być dumna, poczyniłam pierwsze zakupy, ale muszę jechać znowu do tego sklepu, bo mi złą pościel sprzedali, wrrr... chyba jednak lepiej mi wychodzi, jak na ostatnią chwilę coś robię.
Widzę, że dzięki Mai i Natalce znowu zaróżowiła nam się lista :)
Anna - wózek śliczniutki, widziałam wczoraj w parku Twój model :) jestem zakochana w dzieciach, które czytają książki :kiss:

Pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale jestem głodna, zbieram się do tej przychodni
:kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #353926 przez chłopek
dziewczynki u mnie w cieniu 25 stopni

12 lata 8 miesiąc temu #353944 przez mloda_mamuska
Anna to super,ze czyta ;)))

chłopek a u Nas 10stopni tylko...ale chociaz nie pada.

anszka mi normalnei kazaly jechac do domku i wrocic do 2 godzinach,ale kazaly za duzo nie chodzić ;)
a jak sie czujesz po wypiciu ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka