BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #354019 przez anszka
Wróciłam... ale cieplutko. Mam dobry humor, bo spotkałam koleżankę z pracy i powiedziała, że kolejna dziewczyna jest w ciąży, ucieszyłam się ogromnie, bo starali się od bardzo dawna :)
Anna - ja mam teraz 27 tydzień - szok, ale wspaniale, że wieści są dobre.
Kamyczka- no brawo! jeździłam x-landerem po sklepie i było super, tylko ta spacerówka mnie drażniła, że w jedną stronę tylko. Wyniki powinny być w środę, ale ja odbiorę w poniedziałek.
Bidol - no to mam tyły ;) ale pochwalę się: pościel, kołderka i podusia, rożek, ręczniczek i prześcieradełko już mam :) łóżeczko zamawiam w maju, ale wózek w czerwcu :)
Olga- dzieci to skarbonka bez dna :)
M_M- czyli jednak w Polsce bardziej się opłaca kupić Twój wózek?
Chłopek - Ty w cieniu i z chłodnym okładem na nogach powinnaś siedzieć na podwórku :)

Kochane moje, ja Was opuszczam i wyjeżdżam do lasu :) wracam w niedzielę, więc poniedziałek już rezerwuję na lekturę. Udanego weekendu, odpoczywajcie jak najwięcej. :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #354021 przez mloda_mamuska
anszka na tydzien jedziesz do lasu ??

no tak wyszlo,ze bardziej sie w Polsce opłaca i rodzice mi przywiozą ;)

12 lata 8 miesiąc temu #354023 przez Olga
anszka,ale masz super.Udanego wypoczynku wam życzę. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #354025 przez Kamyczka
Anszka wypoczywaj!!!
Chłopek,super-zazdroszczę grilla,my nie mamy gdzie go zrobić :(

12 lata 8 miesiąc temu #354028 przez mloda_mamuska
a mój mąż pojechał właśnie do pracy i zostałam sama.a Oliwierek dzisaj jakoś mało ruchliwy. zjadłam na siłe batonika słodkiego,zeby pokopał,ale jakos nie chce kopac.

obrałam sobie owocki i wcinam.Mysle co tu na obiadzik zrobic :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #354030 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

a mój mąż pojechał właśnie do pracy i zostałam sama.a Oliwierek dzisaj jakoś mało ruchliwy. zjadłam na siłe batonika słodkiego,zeby pokopał,ale jakos nie chce kopac.

obrałam sobie owocki i wcinam.Mysle co tu na obiadzik zrobic :unsure:

MM mój Dominiś jest tak sobie ruchliwy dziś,ale ja go słodyczami nie mogę pobudzić-jedynie wodą :) zauważyłam,że on ostatnio mniej kopie,a bardziej się rozciąga i wyciąga.Ja mam dziś chude pieczone mięsko w przyprawach i warzywa gotowane :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #354034 przez mloda_mamuska
Kamyczka pycha . uwielbiam mięsko i warzywa :P

sobie za jakąś godzinke usmażę dwa duże filety z ryby z ziemnriaczkami.
a chłopakow zrobię chyba zapiekankę..szkoda,ze nie zjedza cieplego tylko odgrzewane,ale nie bede czekala do 2 w nocy ,zeby im upiec ...pewnie juz bede spała ;)

12 lata 8 miesiąc temu #354035 przez Kamyczka
MM dobra z ciebie żonka i mamusia też będziie super :)

12 lata 8 miesiąc temu #354041 przez chłopek
anszka a skurcz brzuszka miałam
mąz mi kupił siatkę na owady do okna w biedronce wiekszgo badziewia nie widziałam

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354044 przez mloda_mamuska
chlopek a co to za siatka? na okno ?

Kamyczka :kiss: ja to będę chyba nadopiekuńczą mamusią,chociaz bede sie starała zachowywac normalnie..

Wiecie co mojemu mężowi się śniło.......że urodziłam diabła.... :angry: :angry: :angry:
w nocy przebudziłam się..a on krzyczy: mamusiu.mamusiu..a ja tak patrzę i aż zaczęłam się śmiać.ze taki duży facet a o mamusi myśli podczas snu..patrze,ze czoło ma całe spocone,to go obudziłam..a on przerażony wstał i mówi do mnie,ze mial taki okropny sen..... i sie wystraszył :unsure: glupeeek ;)
to chyba przez to niewygodne łóżko...na szczescie pod koneic tygodnia kupujemy wielkie,nowe i wygodne ..oby spał spokojnie;)

Dziewczyny ktore najladniejsze ?

www.ebay.co.uk/itm/NEW-BOPSII-BABY-COT-B...96af1#ht_1743wt_1392

www.ebay.co.uk/itm/Bonito-Bebe-Sleigh-Co...44bf1b#ht_500wt_1413

www.ebay.co.uk/itm/moon-and-star-baby-co...00634#ht_1879wt_1159

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354045 przez chłopek
m_m taka do okna sie zakłada i na rzep ja mocuje tylko ja sie juz nameczylam zeby ja załoyc a i tak nie zalozyłam

m_m to drugie fajniejsze bo pózniej na łozko mozna przerobic

12 lata 8 miesiąc temu #354046 przez Olga
m m mi się wszystkie podobają,bo są białe,a ja uwielbiam białe łóżeczka,dlatego nie dałam się namówić na kupno innego koloru,a to pierwsze ma inentyczny przewijak jak miałam dla dziewczyn,niestety wydałam go koleżance,bo myślaąłm,że już mi się nie przyda i teraz mam ten miekki,których wszędzie jest pełno.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #354051 przez Kamyczka
MM zdecydowanie nr 2 :) śliczne
Chłopek Ty nie skacz po oknach!

12 lata 8 miesiąc temu #354053 przez mloda_mamuska
chłopek to ja te na rzepy też miałam..i przyznam,ze wyrzucone pieniadze w błoto,bo naprawdę jedno wielkie g... sie okazalo... moja ciocia ma fajne ,ale ona przy budowaniu domku pomyslała o tym i ma specjalne okna zrobione już z tą siateczką.a my tez chcielismy sobie dorobic i kupilismy od razu 5 tych siatek jakims markecie,czy castoramie i wyrzucilismy,bo nie nadawalo sie do niczego.

Olga
ja męża przekonuję własnie do białego,bo on sie uparł na ciemny brąz.. a mi sie nie podobaja takie ciemne... no i widzialam,ze dzisiaj szukał białego,więc znowu wyjdzie na moje :lol:
a my wlasnie szukamy z tym przewijakiem bo to fajna sprawa zwlaszcza w nocy. ;)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354054 przez Olga
m m no przewijak to raczej normalka,tylko jest ich pełno i fajne sa komody z przewijakami,tylko ja nie mam miejsca na takie,ale beż przewijaka sobie nie wyobrażam,tak na łózku przewijać,ubierać itp.Kiedyś to była normalk,ale teraz można sobie udogodnić,ja już 16 lat temu miałam.Ja z tych co pokazałaś,to to ostatnie najmniej mi sie podoba,ale też ładne.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka