BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354826 przez chłopek
no bolal mnie brzuch w poniedz i dostałam skórcz i twardniał mi brzuch

dobra ide buzka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #354827 przez Kamyczka
chłopek,współczuję :( ale poleżysz i odpoczniesz i będzie ok!Już mało Ci zostało kochana,trzymam kciuki za Was :kiss: odzywaj się!

12 lata 8 miesiąc temu #354828 przez Kamyczka
Majówka a Ty nadal szalejesz z ubrankami :) ja to w przyszłym tyg kupię maluchowi ubranka jakieś jeśli dostanę oficjalne pozwolenie od ginekologa :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #354831 przez bidol
chłopek - :ohmy: oj jejku - trzym am kciuki - przykro mi bardzo, ale bądź dobrej myśli - najgorsza rozłąka z Ksawciem - :( On biedny jeszcze tego nie rozumie. Ja jak szłam do szpitala to zwyłam się jak bober, bo Sebek się martwił :( Trzymam kciuki - i jak będziesz mogła to daj znać :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354835 przez Majowka
Chlopek, no to sie pocieszam tym, ze mnie nic nie boli, bo moj lekarz szyjki nie sprawdza...... :dry:
Trzymaj sie mocno! I dawaj znac Maksiowi :kiss:

Kamyczka, kupuje cos od czasu do czasu, trzeba powoli gromadzic :) Ja sie teraz skupilam na torbie do szpitala i kompletuje wszystko, pizamy, kapcie, szlafrok, te male ubranka (mam tylko 2 body i 3 pajacyki, wiec jeszcze musze troche dokupic tych rzeczy 54-56), stanika szukam, no i te apteczne rzeczy, tez jeszcze nic nie mam...

12 lata 8 miesiąc temu #354839 przez Dżasta
Czesc dziewczynki.

Ja jak zwykle znowu zalatana, dopiero przyszlam do domu. Ja dzis bylam w szkole, a zaraz potem pojechalismy z mezem na plaze zjesc tam sobie obiadek. Pogoda jest tak piekna ze tylko na podworku chce sie byc. Ale niestety juz na jutro znowu nadaja szaro bure dni, ale to normalne w norwegii :(

MM ja tez tutaj czesto odwiedzam toysrus, swietne rzeczy tam maja :) A co do termometrow toja kupilam lwasnie taki na podczerwien i on ma ta dodatkowa zalete ze mozesz zmierzyc nim tez temperature wody do kapieli czy mleczka dla malego.

Ja tez mam okropna zgage, tylko ze mnie ona meczy juz chyba od 5 miesiaca :cheer:
I wlasnie mleko pije bez przerwy, nie wyobrazam sobie teraz zeby mleka w domu nie miec i cale szczescie ze lubie mleko :P
Tez slyszalam ze jak mama ma zgage w ciazy to ze dzidzia sie urodzi z duza iloscia wloskow :laugh:

Chlopek wspolczuje ci bardzo, ale nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 8 miesiąc temu #354842 przez mloda_mamuska
chłopek :( :( :(
TRZYMAMY KCIUKI ,zebys szybciutko do Nas wrocila !!!! :kiss:

dżasta
a myślałam,że to taka ściema,ze jak zgage sie ma,to wloski rosną... hehe
no to fajnie... bo juz myslalam,ze Oliwierek urodzi sie jak ja..łysy :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #354843 przez Dżasta
A to ja i nasza Maja :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 8 miesiąc temu #354851 przez mloda_mamuska
Dżasta śliczne suwaczki :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #354853 przez maksiu
Jestem i ja maks juz wykompany:) sieedi baje oglada, mialam wam wlasnie napisac o chlopku ale widze ze sama napisala:)

OLGA to tak jak u mnie jak chce malucha nagrac to sie uspakaja a tak to szaleje jak nie wiem
MM ciezko mi powiedziec co i jak bo sama sie nad tym zastanawiam, no z czatowaniem to brak uwazac mi jedem milosc wyznawal przez czat:)
KAMYCZKA to kazda z nas chyba sie nie moze doczekac, a czemu masz dostawac pozwolenie od gina??
MAJOWKA kochana u nas ma niby byc jutro deszczowo ale nie wiadomo DZASTA nic nie widac:) a co do zgagi to ja mniewam zadko kiedy wiec tak jak maksiu pewnie dzidzius urodzi sie z mala iloscia wloskow jesli to wg prawda

U nas tez goraco jak niewiem kurde pewnie znowu w nocy spac nie bede ahh , co do chlopka napewno bede dawac znac wiem jak narazie ze ma lezec chyba 5 dni:)

12 lata 8 miesiąc temu #354854 przez mloda_mamuska
maksiu a z maksiem miałaś zgage w ciąży? i urodzil sie z wloskami czy bez? ;)

12 lata 8 miesiąc temu #354855 przez mpearl
Witam:)
Mogę się dołączyć?
Troche Was podczytywałam i jakoś tak miło brzmicie :)
Mam termin na 19 lipca - 3 dziewczynka :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354856 przez Kamyczka
Maksiu,bo gin kazał mi leżeć :( a sama wiesz jak to jest na zakupach-goodzinka to za mało :(
MPearl witaj u nas :)

12 lata 8 miesiąc temu #354857 przez maksiu
MM wiesz oze tez malo kiedy ja niewiem co to jest porzadna zgaga:)a maks mial ale tyciu tyciu i bardzo jasne wloski
MPEARL mamy zblizny termin:) ja ze swojej strony zapraszam nie wiem jak reszta:)

Kamyczek no tak zgadza se ja juz sama malo kiedy chodze jak juz to czekam w miescie a znajomego i z nim autem jezdze

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354859 przez mloda_mamuska
mpearl witaj ;))) pewnie,ze możesz :laugh:

więc dołączasz do mniejszego grona mamusiek spodziewających się córci ;)

jak się czujesz ?? ;)

maksiu ciekawe czy Oliwierek bedzie mial ...a jak bedzie mial to ciekawe jaki kolor..
ja jak sie urodziłam to byłam długo łysa,a mąż urodził się bardzo jasnym blondynem. a teraz oboje mamy bardzo ciemny brąz :)
Zawsze sie smieje,ze oliwierek moze miec po mnie,ale takie jak teraz mam,a nie jak sie urodzilam :lol: teraz to mam bardzo gęste i ciemne ,wiec jestem zadowolona ;)

moja ciocia ma brązowe,wujek-jej maz brazowe a ich 3 dzieci ma rude :huh: ..... jakas masakra ;p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka