BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #354761 przez mloda_mamuska
Olga mi sie tez tak wydaje,ze to aż za bardzo ... bo to właśnie pod samą skórą musiałaby ta nóżka być a aż tak chyba nie da rady...
Pytam,bo kuzynka męża nagadała nam,ze u niej to z jednej strony widac bylo rączki a z drugiej nózki.. a ona to taka ściemniara troszkę...i wydawało mi się,że aż tak to by nie było widać dokładnie,ze nózki wychodzą i rączki ... mąż uwierzył i teraz pyta czy u mnie aż tak widać... a ja mu tłumaczę,że to raczej niemożliwe...
Wiadomo,że każdy chcialby,zeby tak wychodzily nozki czy raczki... ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #354762 przez Kamyczka
MM ja nawet nie czuję czy to rączka czy nóżka :unsure: a czy widać przez skórę?to chyba nie jest możliwe

12 lata 8 miesiąc temu #354763 przez mloda_mamuska
Kamyczka to raczej niemożliwe ... :))
dokładnie rączkę czy nóżkę zobaczymy jak się urodzi ;)
i bedziemy mogly ogladac i tulić całe dnie ;))

12 lata 8 miesiąc temu #354764 przez Kamyczka
MM już nie mogę się doczekać lipca :(

12 lata 8 miesiąc temu #354765 przez Olga
Ja czuję,jak mały wypina tyłek i gin mi właśnie ostatnio na usg powiedział,że w tym miejscu ma pupcię i nóżki i dlatego tak czuję.Nawet Marika była dzisiaj w szoku,że to aż tak można pod ręką czuć,ale jak bym nie wiedziała przez usg,to bym się zastanawiała czy to rączki czy nóżki. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #354766 przez mloda_mamuska
kamyczka ja tez :kiss:
ja to moze i pod koniec czerwca urodzę,bo termin mam na sam poczatek lipca,wiec mozliwe,ze juz w czerwcu zobacze maluszka... Zobaczmy kiedy bedzie chcial przyjść na świat :)

12 lata 8 miesiąc temu #354768 przez Kamyczka
MM oby przyszedł w miarę zgodnie z terminem,to będzie dobrze :)

12 lata 8 miesiąc temu #354773 przez mloda_mamuska
Kamyczka no tak by bylo najlepiej ;))

ogladacie rozmowy w toku?
jakie glupie kobiety :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #354775 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

ogladacie rozmowy w toku?
jakie glupie kobiety :unsure:

Ja oglądam i się nadziwić nie mogę,skąd takie durne laski się biorą :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #354778 przez Olga
Też patrzę,z taką głupią to bym 5 min.nie była,normalnie szantaż.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #354780 przez mloda_mamuska
Olga ja jak mialam z 15 lat..to byly czasy kiedy jeszcze czatowałam :silly: ... i poznalam chłopaka..wysłałam mu swoje zdjecia :unsure: ...i napisał,że chce sie ze mną spotkać. wiec poprosilam o jego zdj jak mi wysłał ...to myślałam,że padne..wcześniej pisal,ze taki przystojny a zdj dostałam obok ciągnika :huh: ... i jego twarz.... JAKIS KOSZMAR ..... cały pryszczaty i w ogóle... no i zaczął mnie straszyć,że jak nie przyjdę na spotkanie to skoczy z mostu...i wystarczylam sie..probowalam to odkrecic..a on coraz bardziej mni straszył.... ale w koncu i tak nie poszłam.. i od tego czasu nie weszłam ani razu na zaden czat :blink: .

Nie wyobrazam sobie bycia z kims kto tak klamie i szantazuje....
to jakas choroba .. :)

Moja znajoma byla z takim typkiem przypakowanym... jak go rzucała to płakał ,że się zabije,a że dobre serce miała to wracała do niego..a jak byli razem to bił ją... Kiedyś to myślałam,że takie historie o pobiciach to tylko w filmach się zdarzają,ale pewnego dnia przyszła do szkoły z włosami poszarpanymi,twarzą opuchniętą i z toną pudru,ręce całe podrapane...i opowiedziala ze łzami w oczach,że wywiózł ją do lasu i skopał.... a za tydzień płakał,że go poniosło i chciała wrócić do niego.. Na szczęście nasłałyśmy na Niego też 'duzych' kolegów i "wytłumaczyli " typkowi,ze KOBIET BIĆ NIE WOLNO !!!!

miłość jest naprawdę ślepa i głupia.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354786 przez mloda_mamuska
ta ostatnia fajny prezent dostała..te kartki plus znaczki :)
dobree to :) :lol:

Gdzie Wy się Mamuski podziałyście ???

12 lata 8 miesiąc temu #354812 przez bidol
Olga napisał:

maksiu napisał:

Olga napisał:

To podziwiam,bo ja miałam tyle pokarmu,że jak przychodzila pora na karmienie to piersi jak kamienie się robiły i pokarm jak z fontanny sikał sam,a w nocy najgorzej.O tym żeby bez stanika chodzić nie było nawet mowy,wkładek używałam do końca karmienia,czyli przeszło 2 lata.A z pierwszą córką też pieluchę tetrową używałam w domu,ale w stanik upychałam.Może tylko ja mam tyle pokarmu,że bym z trójkę od razu wykarmiła ha ha.

Olga- ja miałam tak somo jak Ty :ohmy: :laugh: chociaż tylko miesiąc karmiłam :(

M_M - ja jakoś natchnienia nie mam - i Sebę muszę pilnować, bo mężowi nażędzia podbiera przy robieniu altanki.
U Nas zanosi się na burzę się zapowiada - wiatr się zrywa, ale duszno jest.

Mi mąż kupił leżaczek i sobie na słoneczku poleżałam :woohoo: B)

12 lata 8 miesiąc temu #354821 przez chłopek
czesc ja na chwilke zaraz jade do szpitala, dostałam skierowanie :(
skróciła mi sie dośc mocno szjka, mam dostac kroplówke no i lezec
nie bede miec neta wiec jak cos to bede pisac do maksia ona wam da znac co i jak

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354824 przez Majowka
Ja juz wrocilam, bylam u kolezanki i w centrum, kupilam koszule nocna i 2 male body na 54 cm, zeby zabrac do szpitala, zastanawiam sie wlasnie czy dobrze zrobilam, ale chyba sie zmiesci, nozki bedzie miec dlugie wiec te spodenki z bawelny mu ubiore i sie jakos dopasuje do wzrostu.

Maksio, ja sie chetnie z Toba zamienie :laugh: U nas dzis caly dzien taki deszczowy :(

Kurcze Chlopek! Powodzenia!!! Trzymam kciuki :kiss: A mialas jakies objawy tego skracania szyjki? Bol jakis czy cos?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka