BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #354604 przez mloda_mamuska
Kamyczka TAK .. tak sie ciesze :kiss: i boję :huh: ... coraz bliżej porodu i coraz większy strach ... ale mimo wszystko jestem szczęśliwa,ze jeszcze 9 tygodni i juz zobaczę Naszego Maluszka :kiss: :kiss: :kiss:

Ty juz tez mnie gonisz ;))) juz przezywasz poród?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #354605 przez Olga
m m równie dobrze może być za 7 tyg.bo to już w normie,wiec dużo Ci nie został,a i 11 tyg.też może być.Szkoda,że nie wiemy dokładnie kiedy nastąpi dzień porodu,tylko kobieta tyle miesięcy w niepewności żyje. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354606 przez Kamyczka
MM wiesz-jeszcze o tym nie myślę,dla mnie celem głównym jest donosić ciążę,porod może być i trudny dla mnie bylebym urodziła zdrowego synusia :)
słodkich snów mamusie :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #354611 przez mloda_mamuska
Olga masz racje...i licze się z tym ;)
staram sie nie denerwowac.tylk odpoczywać,dbać o siebie,ale wiem,ze to może nastąpić tak samo wczesneij jak i później ;)

Kamyczka dla mnie też najważniejsze,żeby urodzić zdrowego synusia ;)

12 lata 8 miesiąc temu #354614 przez Olga
m m oby to nastapiło troszkę szybciej niż w 42 tyg.bo tego sobie nie wyobrażam. :laugh:

Spokojnej nocki wam życzę. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #354616 przez mloda_mamuska
Olga no to juz pewnie takie męczące jest tak długo chodzic ...pod koniec to juz podobno naprawde kobieta sie meczy ;)

Dobrej nocy Mamusie :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #354624 przez daners
no i weszłam juz bo spac sie nie da ;] nadrobiłam i czekam na Julke ;p

Pogoda super sie zapowiada mam nadzieje ze u kazej tak będzie :D wkoncu majówka wiec miejmy cos z zycia ;]

ciekawe która tu ...druga zagladnie :):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354632 przez bidol
Doberek kochaniutkie -

M_M - nie mam pojęcie czemu nie mam tej lini :unsure: Z Sebkiem w ciąży miałam i to taką bardzo wyraźną ;)dla mnie nr 1 i 2 - 2 chyba lepsze :laugh:

Chłopek - co do rowerka to zgadzam się z Twoją siostrą. Dziecko jest za małe żeby samodzielnie jeździć takim - a później za duże na 3 kołowy

Dżasta - aaa - to tak to u Was jest - Dobrze że chociaż macieżyńskiego rok macie :)

Olga - to może dzisiaj dojdzie??? Ja cięgle się waham ;) zobaczyłam żę jeszcze tej firmy pasują do moich adapterów BEBE COMFORT allegro.pl/fotelik-0-13kg-bebe-confort-c...-24-i2282061328.html Seba ma z tej firmy dla siebie i jest super, ale ten jakiś taki kosmiczny się wydaje :silly:
Co do kłutni - to współczuję - Mój Jęrdula to celowo się ze Mną droczy i mnie denerwuje - chba lubi jak się drę :lol:

Majóweczka - a no problem jest - bo klatka jest bardzo wysoka - rusztowanie trzeba zrobić, więc nie ma mowy o misternym malowaniu pasów, lub odcinaniu kolorów, a chciałam żeby nowocześnie wyglądała - może z raperą coś wymyślę, ale nie mam pojęcia jak, bo nie chcę żeby wyglądała na jeszcze wyższą niż jest :blink:

Daners - uffffff- ale palnąć by Cię trzeba było, bo znaku życia nie dawałaś :angry: - no ale wybaczam Ci :kiss: :kiss: Dobrze że Filipek się wiertosi :S :woohoo: A widzę że hormony buzują :silly:

Maksiu - brzuszek super i Synek też :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - to super że wreszcie mąż Cię wyrwał z domu - może tak częściej :lol:

Kurcze a mi się coś porobiło że spała bym i spała - kawa nie pomaga - a już dwie dziennie piję - co wcześniej po capucino chodziłam nakręcona :silly:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354637 przez daners
Bidol to uff,że zas mam wybaczone:) od wczoraj szaleje wiecznie daje o sobie znać:D

pokazałas Oldze fotelik link sie nie otwiera ale spojrzalam i hmmm Ty lubisz kosmiczne wiec pewnie myslisz i nad nim ;p

a co do sennosci to moze ta pogoda działa na Ciebie odwrotnie zamiast nastrajac do zycia a Ciebie do spania ;p haha
Ja naraazie jestem na etapie cappucino bo głowa nadal rankami boli ;
Bidol nic nie mowisz to se ide stad ;p;p;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #354643 przez bidol
no juz juz gadam gadam :silly:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354650 przez chłopek
bidol tylko że najśmieszniejsze jest to ze ona swojej córce 1,5 roku kupiła taki rowerek tyle ze z tych plastikowych. a na mojego Ksawcia za duży wiec cos tu nie gra
juz i tak go zamówiłam
zaraz jade do mamy bo taka znajoma z Wa-wy do niej przyjechała i ma przyjechac po mnie. a na 15.40 do ginka idę

m_m na zgagę biorę ranigast lekarz mi polecił

12 lata 8 miesiąc temu #354660 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

U nas znowu pochmurno :( Moze pozniej sie wypogodzi. Dzisiaj przychodza majstrzy, ale tylko popatrzec i podumac :laugh: Za czarna robote biora sie jutro. Ja jade na obiad do kolezanki, a pozniej pojade po koszule nocna z guziczkami, ktora juz sobie wypatrzylam jakis czas temu.

Milego dnia!

12 lata 8 miesiąc temu #354661 przez Olga
Hej dziewczynki.

Pospałam dzisiaj do 9.20,coś ostatnio coraz dłużej śpię,czyli wracam do normalności.Kawa i słodycze już wróciły,teraz długie spanie,więc nic nie zostanie z ciąży dobrego.U mnie dzisiaj chłodniej niż wczoraj,ale nie jest zimno,spokojnie na krótki rękawek można wyjść.Chyba trzeba kawusię sobie zrobić. :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #354668 przez mloda_mamuska
witajcie mamuski :laugh:

daners
u mnie ma byc 13 stopni. ale ma nie padać...wiec licze na spacerek z mężulkiem ;)

bidol
fajny ten fotelik wydaje sie byc wygodny dla maluszka ;)

chłopek
ja bralam ostatnio rennie ale pomogło na pół godzinki :(

Majowka
ja kupilam sobie dwie koszule do szpitala takie specjalne dla mamusiek ;)
takie ,ze odwiązuje się z boku szybko i odkrywa cycucha ;) akurat do karmienia .bardzo fajne ;)

a ja dzisiaj późno,bo maż z pracy jak wrócił o 2 w nocy to mi ananasa obrał i kiwi i tak siedzieliśmy i dwie godzinki rozmawialismy :lol: i jeszcze Oliwierek włączył się do dyskusji,bo ciągle wiertosił się i wesoło było :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354675 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

witajcie mamuski :laugh:
Majowka ja kupilam sobie dwie koszule do szpitala takie specjalne dla mamusiek ;)
takie ,ze odwiązuje się z boku szybko i odkrywa cycucha ;) akurat do karmienia .bardzo fajne ;)

Aa, czyli sa tez rozwiazywane? Takich jeszcze nie widzialam, na pewno sa bardziej praktyczne!

A kupujecie juz staniki do karmienia? Czy lepiej pozniej, bo piersi sie moga jeszcze troche powiekszyc?

M-M, ochote na ananaska mi zrobilas, tez sobie kupie :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka