BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #355035 przez Daria23
spokojnie kochana narazie sie nie martw i przede wszystkim ciesz ze tego rozwarcia teraz nie masz...bo jak u mnie sie cos pogorszy to moge lezec do konca ciazy w szpitalu....
nigdy nie sugeruj sie innymi bo ciaza to indywidualna sprawa ja np tez myslalam ze bede miec jak mama wszystko ok itp a widzisz ciagle cos

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #355046 przez daners
dziewczyny to co dzis fajnego robicie:)pogoda cudo...
Moj w pracy ale pewnie niebede nic z nim robic bo mam nadal kose ;p szukam ciasta bo pojutrze ma urodziny grrrrr.... a tu niezasłużyl na prezent ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #355054 przez Kamyczka
Hej dziewczynki,ja też się zastanawiam,czy nie jechac na IP :( od wczoraj kłuje mnie krocze i czuję napieranie w pochwie :( i się boję
Daria,trzymaj się kochana!Dobrze,że w porę zareagowałaś :kiss: a teraz jak tam czujesz coś?
Chłopek jak się czujesz?
Dziewczynki,śliczne macie te koszule :)

12 lata 8 miesiąc temu #355059 przez mloda_mamuska
daners wiesz co u mnie pogoda kiepska.zimno i niska temperatura,ale chociaz nie pada. My z mężem i jego kolegą na zakupy jedziemy ,bo znajomy chce kupić jakis dres i buty. a My łóżka jedziemy oglądać,bo mąż dzisiaj dostał wypłatkę i w końcu zamawiamy jakieś dla Nas duże.
a za 2,3 tygodnie przeprowadzamy się :lol:

Kamyczka
ja od 2 tygodni mam tak,ze jak sikam to mnie pochwa ciągnie i boli ... i nie wiem co sie dzieje,ze mam nadzieje,ze ta szyjka m isie nie skraca... bo do lekarza bede mogla isc za tydzien dopiero :( :( :(

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355061 przez daners
co sie tym maluszka tak spieszy...

Kamyczka moze jepiej sie karnij bedziesz spokojniejsza po stwierdzeniu opini lekarza.Ale brzmi tak jak by sie juz pchał na świat.. i pewnie chodzic ciezko?
Ja bym pojechała lepiej

m_m Ty to zawsze masz brzydka pogode ;p ale fajnie łózko no no rozgladnij sie i przetestuj czy nie skrzypi ;):P hahaha.
To super gratuluje wreszcie będziecie na swoim tzn jak prawdziwa rodzinkaaa :D

12 lata 8 miesiąc temu #355063 przez Kamyczka
Daners,MM tylko wczesniej też miałam te kłucia,to mi lekarz powiedział,że głowka jest nisko to dlatego czuję :( nie chcę panikować mało chodzę jedynie do łazienki,już sama nie wiem,wizytę mam za tydzień wlaśnie

12 lata 8 miesiąc temu #355067 przez daners
Kamyczka to hmmm... w sumie teraz tak mysle i kumpela rodzi za dwa tygodne i tez ma parcie bo maluszek jest nisko i głowka sie cisnie wiec jej zalecil by lezała malo chodziła wiec moze zrob tak samo a jak faktycznie sie boisz i nie wytrzymasz tygodnia to pozostaje jechac.

12 lata 8 miesiąc temu #355070 przez Daria23
Kamyczka - idz idz lepiej wiedziec wczesniej jakby miało sie cos dziać...a ja kamyczka czuje maluszka ostatnio chyba urósł bo tak kopie mocno i wogóle:) a brzuch wydaje mi sie ze mniej mi sie napina dzieki tym tabletkom ktore biore co 3 godz one sa takie silne ze po nich zaraz cisnienie wyzsze jest i tak sie czlowiek trzesie dziwnie ale pytałam lekarza i takie sa skutki uboczne tego leku....
A my dzisiaj jedziemy do babci na obiad bo nas zaprosiła a potem odpoczywamy moj Misiek tez taki chory i przemeczony bo po pracy jeszcze te 3 ha szparagow zbiera:(zal mi go

12 lata 8 miesiąc temu #355072 przez Kamyczka
Daners ja praktycnie ciągle leżę,zobaczymy co dalej,jak będzie trzeba to dziś pojadę

12 lata 8 miesiąc temu #355077 przez chłopek
kamyczka to jak dalej będzie zle to jedz ja też mogłam
w poniedziałek jechać i już bym była w domu.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355079 przez daners
Kamyczka wiem wiem własnie że Ty wciaz leżakujesz wiec dziwnie to qrde...
najgorsze,że potem sie mysli i mysli i stresuje

dodaje moj dzisiejszy brzusio ;D (jesli sie uda);p
99cm w najszerszym miejsciu juz :)

Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #355081 przez Daria23
Daners ale fajniusi ten brzuszek twoj:) ja moze po weekendzie tez wstawie foke jak odbiore swoj aparat bo lezy u brata

12 lata 8 miesiąc temu #355082 przez Majowka
Daners, super brzuszek, zgrabniutki! Wyglaskaj!
Widac, ze u Was wakacje...ja tu siedze w sukience welnianej I polarze.... :(

Kamyczka, tez bym poczekala jeszcze jedn dzien, moze samo minie...albo zadzwon do twojego lekarza.

Ja nie mam sie gdzie podziac we wlasnym mieszkaniu, wszedzie wlaza :dry: jeszcze w dodatku sasiad z ekipa ubezpieczeniowa zapuka, bo mu cos kapie z sufitu, tylko problemy :dry:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355084 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

daners wiesz co u mnie pogoda kiepska.zimno i niska temperatura,ale chociaz nie pada. My z mężem i jego kolegą na zakupy jedziemy ,bo znajomy chce kupić jakis dres i buty. a My łóżka jedziemy oglądać,bo mąż dzisiaj dostał wypłatkę i w końcu zamawiamy jakieś dla Nas duże.
a za 2,3 tygodnie przeprowadzamy się :lol:

Kamyczka
ja od 2 tygodni mam tak,ze jak sikam to mnie pochwa ciągnie i boli ... i nie wiem co sie dzieje,ze mam nadzieje,ze ta szyjka m isie nie skraca... bo do lekarza bede mogla isc za tydzien dopiero :( :( :(

Udanych zakupow M-M!!! Daj znac jakie wybraliscie!
Juz za 2-3 tyg! Super!
Uwazaj na siebie, nie biegaj za duzo po sklepach, bo faktycznie, po historiach dziewczyn, lepiej wiecej odpoczywac.

U mnie juz 25 tydzien!!!!!!! Yeeee, bociek coraz blizej celu! :laugh:
Zostaly juz tylko 3 miesiace! Zleci szybciutko, oby w zdrowiu tylko!!!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355085 przez mloda_mamuska
daners no przez tą pogode mam ciągle doła..bo u Was pięknie a tu wiecznie albo pada albo mega wieje i dupaa ....
tez bym chciala zrzucic płaszczyk i w bluzeczkach pochodzić...a tak musze nosić wiosenno-jesienny płaszczyk bo tak zimno.

a co do łóżka to na pewno przetestuje ;p
te co mamy teraz,to tak skrzypi,ze w calym domu slychac jak sie tylko na nim poruszymy :PP

a najwazniejszy w łózku jest mega wygodny materac,wiec wole wydac duzo na materac,ale wygodnie spac ..bo codziennie budze sie z bolącym karmiem albo cała połamana rano jestem.

Kamyczka
ja czekam na numer ubezpieczenia..jakby dzisiaj przyszedł to od razu dzisiaj bym pojechala do lekarza,bo tez sie martwie.... bo oprocz tego,ze te krocze jest takie opuchnięte,to jeszcze mnie tak ciągnie i rwie...mam nadzieje,ze Nam siwe szyjki nie skaracają..i nie wyślą Nas do szpitala..ale lepiej dmuchac na zimne i za wczasu jechac do lekarza :)
nie panikujmy:)

Daria biedny ten Twoj Misiek...ale uważaj,żeby Ciebie nie zaraził.mój tez chory i spimy niby w jednym łóżku,ale on w nogach śpi i nie całuje mnie od kilku dni;ppp jak kicha to wychodzi ...bo nie chcemy,zeby mnei zaraził ;) on moze leki a ja nie.wiec musimy uwazac ;)

daners piekny brzusio ;))))

Ale Nam juz mocno rosną te maluszki :kiss:

Majowka no to witam w klubie ..ja tez ciepło ubrana siedze,bo zimno...
wczoraj wszedzie grzejniki włączyłam na maxa i mogłam chodzić w krótkim rękawku.ale dzisiaj jeszcze sie tak nie nagrzalo. no i nie chce ,zeby tutaj buchalo ciepłem,bo za godzinke wychodzimy na zakupy i zaraz mnie przewieje jak wyjde z goraca na dwór ;)
mam nadzieje,ze sąsiad nie będzie robił Wam żadnych problemów ;))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka